Apartmani i privatni smještaj Vrbovsko

Vrbovsko je grad u Primorsko-goranskoj županiji u Hrvatskoj. Smjestio se na samom istočnom kraju Gorskog kotara uz autocestu Zagreb-Rijeka okruženo bujnim bjelogoričnim i crnogoričnim šumama. Prvi puta se spominje krajem 15. stoljeća kao posjed knezova Frankopana i jedno je od najstarijih naseljenih mjesta u Gorskom kotaru. Prolaskom Karolinske, a zatim i Lujzinske ceste početkom 19. stoljeća poput drugih goranskih naselja naglo se razvija,...

Sortiraj prema:

Kuća za odmor Dolina

Vrbovsko

Od mora 45 km
Kapacitet 8 osoba

od 160 €

Kuća za odmor Blaževci

Vrbovsko

Od mora > 50 km
Kapacitet 6 osoba

od 95 €

Apartman Anika

Vrbovsko

Od mora > 50 km
Kapacitet 6 osoba

od 100 €

Kuća za odmor Dolina ( Vrbovsko)

uća za odmor Dolina nalazi se u Moravicama, na državnoj cesti D3 (70 km od Rijeke i 90 km od Zagreba), u selu Vučinići skreće se u dolinu rijeke Dobre, prolazi pored željezničke stanice i dolazi u malo selo Žakule. To je novosagrađena goranska kuća ukupne površine 180 m2 na tri etaže, predviđena za smještaj do 10 osoba. Izgrađena na mjestu starog sjenika,na parceli površine 1200 m2. U suterenu kuće za odmor Dolina je podrum (prostorija za zajedničko druženje uređena u goranskom stilu, sa kaminom na drva.) Pored toga je smješten prekrasan unutranji bazen dimenzija (300 x 260) , finska sauna za opuštanje, te tuš kabina. Na prvom katu dominira veliki prostor sa kuhinjom i blagavaonicom, dnevni boravak iz kojeg je izlaz na terasu sa koje puca prekrasan pogled na dolinu rijeke Dobre i okolna zelena brda.Tu se nalazi i jedna soba opremljena duplim krevetom, te kupaona sa tuš kabinom. U potkrovlju su tri spavaće sobe;jedna soba opremljena sa dva single kreveta, jedna soba sa double krevetom (160x 200) , jedna sa kaučem koji se izvlači u krevet (160x 200). Pored je i prostrana kupaona opremljena tuš kabinom i perilicom rublja. Uređen parking, okućnica zelena i prostrana sa vanjskim roštiljem i sjenicom za uživanje na zraku. U blizini kuće malim puteljkom dolazi se do izvora pitke vode, tu je i tok rijeke Dobre koja krivuda između gorskih brda. Šetajući dalje cestom uz potok dolazi se do ribnjaka gdje se svakodnevno može kupiti svježa pastrva. U blizini je i Čogrljevo jezero sa svim svojim ljepotama u bilo koje doba godine, te šumski put koji vodi do nezaboravne 'jame' gdje je izvor potoka i lovačka kuća. Moravice su smještene u srcu gorskog kotara tako da se za 20 ak minuta vožnje dolazi do Kamačnika u Vrbovskom, Zelenog vira u Skradu, rijeke Kupe, adrenalinskog parka u Kupjaku ili Frankopanske kule u Ogulinu, a za 30 ak minuta ste na Lokvarskom ili jezeru Bajer u Fužinama, u NP Risnjak. Za jedan sat vožnje od Moravca dolazi se na mora na Kvarner ,na otok Krk ,rivjeru Crikvenice. Tako na drugu stranu u unutrašnjost sa za 1 h dolazi do Zagreba, a za dva sata do Plitvičkih jezera.

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Dolina

Od mora 45 km
Kapacitet 8 osoba

Cijena od 160 €

Kuća za odmor Blaževci ( Vrbovsko)

Kuća za odmor je smještena tik uz rijeku Kupu, samo desetak metara od njene obale i pruža udoban smještaj za 6 osoba (4 osnovna i 2 pomoćna ležaja). Prizemni dio sastoji se od ulaznog hodnika, kupatila, dnevnog boravka s izlazom na terasu i potpuno opremljene kuhinje. Unutarnje stubište vodi u potkrovlje gdje su smještene dvije dvokrevetne spavaće sobe: svaka soba ima svoj balkon. Kuća je obnovljena i opremljena novim namještajem.

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Blaževci

Od mora > 50 km
Kapacitet 6 osoba

Cijena od 95 €

Apartman Anika ( Vrbovsko)

Apartman Anika nalazi se u goranskom selu Moravice, udaljenom 70 km od Rijeke i 70 km od Zagreba, u blizini grada Vrbovsko. Nalazi se u srcu Gorskog kotara i nudi ugodan obiteljski smještaj uz mnogo popratnih sadržaja. Svježi goranski zrak, zelena priroda i žubor rijeke Dobre koja teče neposredno uz apartman pruža mir i tišinu potrebnu za kvalitetan odmor. Jutarnja kava uz crne rode i patke koje plivaju u rijeci opustiće i oduševiti prijatelje prirode. Apartman ima 4 lijepo namještene spavaće sobe sa bračnim krevetima, te u slučaju potrebe i dječji/pomoćni ležaj, dnevni boravak s blagovaonicom, kupatilo sa tušem, te dodatnim zasebnim toaletom. Kuhinja je funkcionalno opremljena svim modernim aparatima (perilica suđa, mikrovalna, aparat za kavu, štednjak na plin, frižider sa ledenicom). Lijepo uređen ograđen okoliš sa montažnim bazenom, roštiljem na drva i plin i tradicionalnim kotlićem i šetnicom uz rijeku. Sportski sadržaji su na raspolaganju gostima (bicikle, badminton). U zimskom periodu apartman se grije tradiconalno na drva. Perilica rublja gostima je na raspolaganju. Dozvoljeni su kućni ljubimci samo male pasmine.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Anika

Od mora > 50 km
Kapacitet 6 osoba

Cijena od 100 €

Turistički vodič Vrbovsko

Vrbovsko  - Grb Vrbovsko je grad u Primorsko-goranskoj županiji u Hrvatskoj. Smjestio se na samom istočnom kraju Gorskog kotara uz autocestu Zagreb-Rijeka okruženo bujnim bjelogoričnim i crnogoričnim šumama. Prvi puta se spominje krajem 15. stoljeća kao posjed knezova Frankopana i jedno je od najstarijih naseljenih mjesta u Gorskom kotaru. Prolaskom Karolinske, a zatim i Lujzinske ceste početkom 19. stoljeća poput drugih goranskih naselja naglo se razvija, a usporedno se razvija ugostiteljstvo koje je pružalo usluge prenoćišta karavanama i putnicima. Početkom 20. stoljeća ovdje se gradi prvi hotel koji je tada bio najveći od Zagreba do Rijeke. Danas osim šumarstva i drvne industrije koja je osnova gospodarstva mjesta, turizam još uvijek ima veliki značaj. Smještaj u Vrbovskom se nudi u kvalitetnim apartmanima, sobama i kućama za odmor u sklopu privatnog obiteljskog smještaja. Od prirodnih znamenitosti izdvajamo zaštićeni krajolik Kamačnik, prekrasni kanjon koji je izdubila malena rijeka Kamačnik kroz koji je sagrađena drvena šetnica. Kroz Vrbovsko protječe bistra gorska rijeka Dobra na kojoj je ljeti moguće kupanje, te kanuing i rafting. U okolici postoje brojne biciklističke i planinarske staze koje vode do vrhunaca okolnih planina. Od povijesnih zanimljivosti valja izdvojiti neogotičku crkvu Sv. Ivana Nepomuka i prekrasni pravoslavni manastir Sv. Jovana Preteče Gomirje. U obližnjem Severinu na Kupi nalazi se barokni dvorac Zrinsko Frankopanski koji se smjestio na vrhu strmih litica rijeke Kupe. Pozivamo vas da posjetite Vrbovsko, kontaktirate direktno vlasnike apartmana i kuća za odmor te provedete aktivni odmor u srcu prirode. Privatni smještaj u Vrbovskom i okolici. Apartmani, sobe i kuće za odmor Vrbovsko. Dobrodošli u Vrbovsko!

Vrbovsko Vremenska prognoza