Apartmani i privatni smještaj Klenovica

Klenovica je maleno turističko naselje u Primorsko-goranskoj županiji u Hrvatskoj. Smjestila se na kvarnerskoj obali 8 km južno od Novog Vinodolskog i dio je poznate rivijere Novi Vinodolski. Ovo malo naselje se spominje prvi puta krajem 14. stoljeća i to u povijesnim dokumentima nedalekog grada Senja koji je tada imao ovo područje pod svojom upravom. Kroz povijest Klenovica je bila vezana uz more, a stanovnici su se uglavnom bavili poljoprivredom...

Sortiraj prema:

Apartmani Cvitkovic

Klenovica

Od mora 300 m
Kapacitet 11 osoba

od 30 €

Apartmani Stella Maris

Klenovica

Od mora 100 m
Kapacitet 20 osoba

od 45 €

Apartmani Bozena

Klenovica

Od mora 100 m
Kapacitet 18 osoba

od 55 €

Apartmani Klenovica

Klenovica

Od mora 50 m
Kapacitet 8 osoba

od 50 €

Apartmani Cvitkovic ( Klenovica)

Apartmani se nalaze u obiteljskoj kući na prvom katu. U mirnom okruženju udaljeni svega 300 m do centra i mora. Idealno mjesto za obitelji u potrazi za mirom i opuštanjem u novim apartmanima.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Cvitkovic

Od mora 300 m
Kapacitet 11 osoba

Cijena od 30 €

Apartmani Stella Maris ( Klenovica)

Klenovica je tradicionalno ribarsko mjesto poznato po osebujnim izvorima pitke vode, čistom moru i prekrasnoj plaži. Nudi vam mir i atmosferu male ribarske lučice... Upravo na tu tradiciju i kulturu mora naslanja se naš restaurant. Svojom kuhinjom i ambijentom nastojimo probuditi duh bogate prošlosti ribara. Specijaliteti od riba i plodova mora prilagođeni željama i potrebama gosta čine glavninu naše ponude. Naglasak je na korištenju dnevno svježih namirnica i zadržavanju originalnog gušta pojedinog jela. Karakteristika naše kuhinje je inzistiranje na prirodnom, autentičnom...

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Stella Maris

Od mora 100 m
Kapacitet 20 osoba

Cijena od 45 €

Apartmani Bozena ( Klenovica)

Apartmani se nalaze u malom i mirnom ribarskom mjestu Klenovica! Apartmani su udaljeni svega 2-3 minute hoda do glavne plaže. Plaža je večim dijelom šljunčana, ali ima i stijena, betonskih rivica. . U blizini apartman nalaze se trgovine, pošta, caffe bar, restorani, pizzerija, igralište. .

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Bozena

Od mora 100 m
Kapacitet 18 osoba

Cijena od 55 €

Apartmani Klenovica ( Klenovica)

Klenovica je maleno, mirno i lijepo turističko odredište, idealno za obiteljski odmor. Danas je Klenovica najpoznatija kao turističko odredište, idealno za odmor i rekreaciju čija je osnovna karakteristika čistoća mora i pejzaža. Za Klenovara more znaci život. U luci cak možete pronaći spomenik živućem ribaru. To je mjesto gdje možete uživati u čistom moru, ugodnoj klimi, blagom morskom povjetarcu i vizuri obronaka planine Velebit koji ju okružuju. Klenovica pruža idealne uvjete za odmor i relaksaciju od stresa i napetosti. Nudimo Vam dva apartmana na udaljenosti od samo 50 metara od glavne plaže. Apartmani imaju lijepu okolicu s bujnom mediteranskom vegetacijom, kaminom, kamenim stolom u dvorištu i dva parkirna mjesta. Najbliži restoran je udaljen samo 30 metara. Apartmani su za 4 osobe i imaju spavaću sobu, dnevnu sobu, kuhinju i blagovaonu, kupaonu i balkon s pogledom na more. Površina svakog apartmana je 50m2. Popuno opremljeni: posteljina i ručnici, kuhinjski pribor, klima uređajem i besplatni WiFi bežičnim internetom. Dobrodošli!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Klenovica

Od mora 50 m
Kapacitet 8 osoba

Cijena od 50 €

Turistički vodič Klenovica

Klenovica  - Grb Klenovica je maleno turističko naselje u Primorsko-goranskoj županiji u Hrvatskoj. Smjestila se na kvarnerskoj obali 8 km južno od Novog Vinodolskog i dio je poznate rivijere Novi Vinodolski. Ovo malo naselje se spominje prvi puta krajem 14. stoljeća i to u povijesnim dokumentima nedalekog grada Senja koji je tada imao ovo područje pod svojom upravom. Kroz povijest Klenovica je bila vezana uz more, a stanovnici su se uglavnom bavili poljoprivredom i ribarstvom, a tunolov je bio najznačajniji način ribolova ovog područja. Kako je u okolici Klenovice mnogo izvora slatke vode uz obalu ili u moru koja dolazi sa planina u zaleđu, podmorje je bogato ribljim svijetom. Danas u Klenovici živi oko 350 stanovnika koji su uglavnom orijentirani na turizam i pružanje usluga privatnog smještaja u apartmanima, sobama i kućama za odmor. Mjesto je mirno i idilično za savršen obiteljski odmor uz čist planinski i morski zrak, te obilje sunca i kristalno čisto more. U ponudi mjesta je i turistički brod koji za vrijeme ljetne sezone vozi na obližnje otoke Krk, Goli Otok i Sv. Grgur. U Klenovici možete uživati u bogatoj i raznolikoj gastro ponudi, ponajprije u ribljim specijalitetima, škampima, morskim plodovima, ali i u domaćem vinu i rakiji. Kontaktirajte direktno vlasnike apartmana, uštedite i do 40% i provedite odmor u ovom malom, mirnom i tihom primorskom mjestu. Smještaj u Klenovici. Apartmani, sobe i ostali turistički kapaciteti Klenovica. Dobrodošli u Klenovicu!

Klenovica Vremenska prognoza