Apartmani i privatni smještaj Brod Moravice

Brod Moravice su maleno naselje i središte općine u Primorsko-goranskoj županiji. Smjestilo se u zapadnom djelu Gorskoga kotara, na 560 m nadmorske visine. Nalazi se na staroj cesti od Zagreba do Rijeke od kojih je udaljena 120 odnosno 70 kilometara. Najstarija je to općina u Gorskom kotaru u kojoj živi svega 1000 stanovnika što ju čini i najmanje naseljenom. U sastavu općine se nalaze čak 38 manjih naselja. Ovo područje je iznimno slikovito,...

Sortiraj prema:

Sobe Krešo

Brod Moravice

Od mora 10 km
Kapacitet 4 osoba

od 40 €

Sobe Krešo ( Brod Moravice)

Provedite svoj odmor u Gorskom Kotaru u Brod Moravicama. Zeleno srce Hrvatske, netaknuta priroda, čist zrak, daleko od buke. Blizina rijeke Kupe i Dobre, Zeleni Vir, Kamačnik, mnogobrojni vidikovci, biciklističke i planinarske staze.

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Krešo

Od mora 10 km
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 40 €

Turistički vodič Brod Moravice

Brod Moravice  - Grb Brod Moravice su maleno naselje i središte općine u Primorsko-goranskoj županiji. Smjestilo se u zapadnom djelu Gorskoga kotara, na 560 m nadmorske visine. Nalazi se na staroj cesti od Zagreba do Rijeke od kojih je udaljena 120 odnosno 70 kilometara. Najstarija je to općina u Gorskom kotaru u kojoj živi svega 1000 stanovnika što ju čini i najmanje naseljenom. U sastavu općine se nalaze čak 38 manjih naselja. Ovo područje je iznimno slikovito, okruženo gustim šumama sa prekrasnim vidikovcima i planinskim stazama uz kanjon rijeke Kupe koja je prirodna granica prema Sloveniji. Čitavo područje Gorskog kotara nudi razne mogućnosti i oblike turizma od lova i ribolova, planinarenja, kajakarenja i zimi skijanja i skijaškog trčanja. Idealno je to mjesto za sve ljubitelje prirode, mira, tišine i čistoga planinskog zraka. U blizini se nalazi Nacionalni park Risnjak i izvor rijeke Kupe, te posebni geomorfološki rezervat Zeleni vir i Vražji prolaz. Smještaj se nudi isključivo unutar privatnog obiteljskog smještaja i to u apartmanima, sobama i kućama za odmor. Pozivamo Vas da posjetite ova prekrasni dio Gorskog kotara i uživate u prekrasnim krajolicima, očuvanoj prirodi i ugodnoj planinskoj klimi. Dobrodošli u Brod Moravice.

Brod Moravice Vremenska prognoza