Apartmani i privatni smještaj Brod Moravice

Brod Moravice su maleno naselje i središte općine u Primorsko-goranskoj županiji. Smjestilo se u zapadnom djelu Gorskoga kotara, na 560 m nadmorske visine. Nalazi se na staroj cesti od Zagreba do Rijeke od kojih je udaljena 120 odnosno 70 kilometara. Najstarija je to općina u Gorskom kotaru u kojoj živi svega 1000 stanovnika što ju čini i najmanje naseljenom. U sastavu općine se nalaze čak 38 manjih naselja. Ovo područje je iznimno slikovito,...

Sortiraj prema:

Kuća za odmor Zora

Brod Moravice

Od mora > 50 km
Kapacitet 5 osoba

od 160 €

Kuća za odmor Zora ( Brod Moravice)

Kuća za odmor Zora nalazi se u Gorskom Kotaru, udaljena je 9 kilometara od Brod Moravica, nalazi se na vrhu brda okruženoga šumom u malenome selu Naglići u kojemu su svega 4 kuće od kojih se 2 iznajmljuju turistima. Vrlo mirno mjesto u šumi u kojemu možete uživati u miru i tišini. Objekt raspolaže s 4 glavna +1 pomoćni ležaj i 1 dječji krevetić. Smještaj je za sada realiziran u prizemlju kuće i sastoji se od; -kupaone -1 spavaća soba s bračnim krevetom i dječjim krevetićem -2 spavaća soba s 2 odvojena kreveta -blagavaone -kuhinje -boravka Okućnica se sastoji od velikog dvorišta (više od 3000 m2) sa zatvorenom sjenicom u kojoj se nalazi pečenjara. Kuća također posjeduje zatvorenu sjenicu sa vanjskim hidromasažnim bazenom. Neki od sadržaja u Gorskom Kotaru - većina svega dostupna u krugu od 40 ak kilometara. -Kavranova stijena vidikovac (u neposrednoj blizini kuće Zora). -Rijeka Kupa -Jezero Bajer -Lokvarsko jezero -Risnjak -Orlove stijene vidikovac -Zeleni vir (Vražji prolaz) -Centar za posjetitelje "Velike zvijeri" Stara Sušica -ZOO vrt Delnice (srne, jeleni, mufloni) -Spilja Lokvarka -Spilja Vrelo -Kaubojsko selo Roswell Fužine -Park šuma Golubinjak -Kanjon Kamačnik Kućni ljubimci dobrodošli.

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Zora

Od mora > 50 km
Kapacitet 5 osoba

Cijena od 160 €

Turistički vodič Brod Moravice

Brod Moravice  - Grb Brod Moravice su maleno naselje i središte općine u Primorsko-goranskoj županiji. Smjestilo se u zapadnom djelu Gorskoga kotara, na 560 m nadmorske visine. Nalazi se na staroj cesti od Zagreba do Rijeke od kojih je udaljena 120 odnosno 70 kilometara. Najstarija je to općina u Gorskom kotaru u kojoj živi svega 1000 stanovnika što ju čini i najmanje naseljenom. U sastavu općine se nalaze čak 38 manjih naselja. Ovo područje je iznimno slikovito, okruženo gustim šumama sa prekrasnim vidikovcima i planinskim stazama uz kanjon rijeke Kupe koja je prirodna granica prema Sloveniji. Čitavo područje Gorskog kotara nudi razne mogućnosti i oblike turizma od lova i ribolova, planinarenja, kajakarenja i zimi skijanja i skijaškog trčanja. Idealno je to mjesto za sve ljubitelje prirode, mira, tišine i čistoga planinskog zraka. U blizini se nalazi Nacionalni park Risnjak i izvor rijeke Kupe, te posebni geomorfološki rezervat Zeleni vir i Vražji prolaz. Smještaj se nudi isključivo unutar privatnog obiteljskog smještaja i to u apartmanima, sobama i kućama za odmor. Pozivamo Vas da posjetite ova prekrasni dio Gorskog kotara i uživate u prekrasnim krajolicima, očuvanoj prirodi i ugodnoj planinskoj klimi. Dobrodošli u Brod Moravice.

Brod Moravice Vremenska prognoza