Apartmani i privatni smještaj Lokve

Lokve su maleno planinsko naselje i općina u Primorsko-goranskoj županiji u Hrvatskoj. Smjestile su se u središtu Gorskog kotara na pola puta između Delnica i Fužina, neposredno uz autocestu Zagreb-Rijeka. Uz mjesto protječe malena rijeka Lokvarka, čijom je pregradnjom sredinom 20. stoljeća nastalo veliko akumulacijsko Lokvarsko jezero. Mjesto se prvi put spominje početkom 15. stoljeća, a početkom 19. stoljeća doživljava nagli gospodarski...

Sortiraj prema:

Kuća za odmor Briški

Lokve

Od mora 35 km
Kapacitet 4 osoba

od 100 €

Apartmani Potok

Lokve

Od mora 10 km
Kapacitet 3 osoba

na upit

Apartman Goransko sunce

Lokve

Od mora 10 km
Kapacitet 6 osoba

na upit

Kuća za odmor Briški ( Lokve)

Kuća za odmor BRIŠKI nalazi se u mjestu Lokve, idealnom za ljubitelje prirode, lovce, ribiče, planinare, bicikliste i sve ostale koji uživaju u aktivnostima u prirodi i na vodi. Kuća je skrivena od pogleda, a opet blizu svih goranskih ljepota poput jezera, spilja, parkšume, nacionalnog parka, izvora Kupe te klizališta i skijališta. Udaljena je svega 150 m od Lokvarskog jezera, na nadmorskoj visini od 770 m n.m. Građena je kao stambeni objekt, okružena šumom, s uređenom okućnicom, sjenicom i roštiljem te parkingom. Na raspolaganju su dvije sobe - spavaća s bračnim krevetom i dnevna s dva odvojena ležaja (+ pomoćni ležaj), kupaonica s tušem i potpuno opremljena kuhinja s blagovaonom te ručnici, posteljina i kozmetička sredstva. Kuhinja je opremljena s frižiderom sa zamrzivaćem, plinskim štednjakom (jedan ring na struju), pećnicom, napom, tosterom i kuhalom za vodu. Krevet u spavaćoj sobi je bračni, dim. 180x200 cm. Kreveti u dnevnoj sobi su jednostruki, dim. 90x200 cm. Grijanje je na struju i pripremljena drva (kamin sa staklenim vratima). U kući boravite sami!

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Briški

Od mora 35 km
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 100 €

Apartmani Potok ( Lokve)

Studio apartman u srcu Gorskog kotara, Lokvama. SADRŽAJ: 2+1 (bračni krevet + krevet za jednu osobu), wi-fi, osiguran parking, centralno grijanje, kuhinja, kupaonica (tuš) mogućnost korištenja pečenjare, TV. Zanimljivosti u blizini: Park šuma Golubinjak, Špilja Lokvarka, Muzej žaba, Lokvarsko jezero, Kalvarija, Izvor Kupe (cca 20 km), NP Risnjak (cca 15 km), Jezero Bajer (cca 15 km), Špilja Vrelo (cca 15 km), Zeleni vir (cca 20 km), Rafting na Kupi (cca 15 km)

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Potok

Od mora 10 km
Kapacitet 3 osoba

Cijena na upit

Apartman Goransko sunce ( Lokve)

Želimo Vam dobrodošlicu u ovaj magični dio Hrvatske, koji Vama i Vašoj djeci ili prijateljima  pruža idealno mjesto za odmor uz istraživanje prekrasne prirode koja Vas okružuje, bilo ljeti ili zimi. Lokve  su malo mjestašce istoimene općine u Gorskom kotaru, s mnogobrojnim znamenitostima i spomenicima prirode na samo nekoliko kilometara od Vašeg apartmana. Zašto baš kod nas provesti godišnji odmor? Velika i prostrana drvena kuća na kamenoj suterenskoj etaži, nazvana Goransko sunce, koju krasi veliki, šareni vrt prepun cvijeća i prirodno uzgojenog voća i povrća ispred malene drvene kućice, s kamenim roštiljem, idealnim za dječja noćenja i/ili druženja uz roštilj. Kućica iz bajke sastoji se od dvaju kreveta na kat, klupice i fotelje, a ispred nje je mala polunatkrivena terasica s ležaljkom i mrežom za ljuljanje. Iznad nje nalaze se 3 parkirališna mjesta odvojena visokim raslinjem kako bi prostor bio što ugodniji.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Goransko sunce

Od mora 10 km
Kapacitet 6 osoba

Cijena na upit

Turistički vodič Lokve

Lokve  - Grb Lokve su maleno planinsko naselje i općina u Primorsko-goranskoj županiji u Hrvatskoj. Smjestile su se u središtu Gorskog kotara na pola puta između Delnica i Fužina, neposredno uz autocestu Zagreb-Rijeka. Uz mjesto protječe malena rijeka Lokvarka, čijom je pregradnjom sredinom 20. stoljeća nastalo veliko akumulacijsko Lokvarsko jezero. Mjesto se prvi put spominje početkom 15. stoljeća, a početkom 19. stoljeća doživljava nagli gospodarski procvat prolaskom Lujzinske ceste koja je spojila gradove Karlovac s Rijekom, odnosno kontinentalnu Hrvatsku sa Jadranskim morem. Stanovnici Lokvi tradicionalno su bili šumari, rudari, staklari i poljodjelci, a danas osim šumarstva razvija se i turizam. Smještaj u Lokvama se nudi u apartmanima, sobama i kućama za odmor u sklopu lijepo uređenih obiteljskih kuća. Najveća atrakcija mjesta je veliko umjetno Lokvarsko jezero koje se savršeno uklopilo u prirodni okoliš i privlači brojne ljubitelje ribolova, plivanja i sportskih aktivnosti kao što su pješačenje i biciklizam. U blizini se nalazi i jedna od najljepših spilja u Hrvatskoj, spilja Lokvarka. Dobro je uređena i otvorena za posjetitelje. Uz samo mjesto nalazi se prekrasna park šuma Golubinjak idealna za šetnje i uživanje u čistom zraku i prirodnim ljepotama. Od kulturnih znamenitosti izdvajamo zanimljivi Muzej žaba i Zavičajnu zbirku koja čuva vrijednu etnološku zbirku i tradicionalne predmete ovog mjesta. Lokve su idealno polazište i za otkrivanje Nacionalnog parka Risnjak, najviše planine Gorskog kotara koja se uzdiže iznad mjesta. Kontaktirajte direktno vlasnike privatnog smještaja u Lokvama te provedite aktivan vikend ili godišnji odmor u ovom prekrasnom malom i tihom goranskom mjestu. Smještaj u Lokvama i okolici. Apartmani, sobe i kuće za odmor Lokve. Dobrodošli u Lokve!

Lokve Vremenska prognoza