Apartmani i privatni smještaj Zadar i okolica

Zadar- sunce nad morem! Citirajmo na početku slavnog režisera Alfreda Hitchcocka koji je o zadarskom zalasku sunca lakonski rekao „Zadar ima najljepši zalazak sunca na svijetu“ ! Tko smo dakle mi da proturječimo legendarnom majstoru filmske kamere, ali ipak pravi način da provjerite njegove riječi je samo jedan, a to je da posjetite ovaj predivni dalmatinski grad! Njegova povijest je uistinu drevna i seže još u starije kameno doba, a sam naziv...

Izdvojena ponuda apartmana i privatnog smještaja - Zadar i okolica

Apartmani Kustić

Pag - Metajna

na upit

Apartmani Villa Damir

Petrčane

od 40 €

Apartmani Palčić Pag

Pag - Pag

od 50 €

Apartmani Ropuš

Pag - Novalja

na upit

Recenzija: 1 - Ocjena 5/5
Apartmani Villa Casa Mia

Privlaka

od 80 €

Recenzija: 1 - Ocjena 5/5
Apartmani Vidov

Ugljan - Kali

od 50 €

Apartmani Stargo

Pag - Kolan i Mandre

od 70 €

Mobilna kućica Amfora

Karin

od 54 €

Apartmani Villa Ana

Pag - Pag

od 140 €

Kuća za odmor Villa Gode Nin

Nin

na upit

Apartmani Maleo

Sveti Petar

od 50 €

Recenzija: 1 - Ocjena 5/5
Apartmani Iva - Vir

Vir

od 50 €

First minute ponuda smještaja
Recenzija: 7 - Ocjena 5/5
Apartmani Family Inn

Vir

od 50 €

Apartmani Villa Rosmarin

Pašman - Pašman

od 50 €

Apartmani Villa Antonio

Drage

od 70 €

Apartmani Villa Le Mare

Privlaka

od 135 €

Recenzija: 1 - Ocjena 5/5
Apartmani Luka

Molat

od 50 €

Apartmani Deluxe 1.

Vir

od 65 €

Apartmani Calimero Vidalići

Pag - Novalja

na upit

Apartmani Marina-Bayresort

Sukošan

od 165 €

Robinzonski turizam Sunset Romance

Pašman - Neviđane

od 80 €

Apartmani Tena

Novigrad - Zadar

od 50 €

Recenzija: 1 - Ocjena 5/5
Apartman Josip

Vir

od 60 €

Apartmani Villa Kristina

Starigrad-Paklenica

od 40 €

Kuća za odmor Pomalo

Vrsi

od 80 €

Apartmani Villa Oleander Barotul

Pašman - Pašman

od 50 €

Apartmani Zlata

Turanj

od 35 €

Kuća za odmor Villa Malibu Eclipse

Vir

od 300 €

Recenzija: 1 - Ocjena 5/5
Apartmani Ana

Pag - Kustići

od 65 €

Kuća za odmor Luxury Villa Mala

Privlaka

od 242 €

Apartmani Villa Lavanda

Pašman - Pašman

od 50 €

Kuća za odmor Navalia

Pag - Potočnica

od 160 €

Apartmani Studio Milka

Pag - Novalja

od 40 €

Zadar i okolica (854) - pretraga privatnog smještaja po mjestima

Turistički vodič Zadar i okolica

Zadar i okolica - Grb

Zadar- sunce nad morem! Citirajmo na početku slavnog režisera Alfreda Hitchcocka koji je o zadarskom zalasku sunca lakonski rekao „Zadar ima najljepši zalazak sunca na svijetu“ ! Tko smo dakle mi da proturječimo legendarnom majstoru filmske kamere, ali ipak pravi način da provjerite njegove riječi je samo jedan, a to je da posjetite ovaj predivni dalmatinski grad!

Njegova povijest je uistinu drevna i seže još u starije kameno doba, a sam naziv grada „Jader“ vjerojatno potječe izpredindoeuropskog jezika njegovih drevnih mediteranskih naseljenika. Nakon ilirskih plemena Liburna, grad u 2 st. pr.Kr naseljavaju Rimljani a koloniju rimskih građana sudeći po imenu „Colonia Julia Jader“ osnovao je 48. pr. Kr. najvjerojatnije sam Julije Cezar. Nakon pada Rimskog carstva Zadar se nalazi pod vlašću Istočnih Gota, a nakon toga Bizanta kada preuzima ulogu glavnog grada Dalmacije što će zadržati do 1918 g. U srednjem vijeku Zadar je bio dio države hrvatskih narodnih vladara, nakon toga Ugarske da bi slijedila duga venecijanska dominacija. U povijesti grada posebno se ističe tragična križarska opsada 1202 g.kada su Mlečani iskoristili križare za razaranje, rušenje i pljačku Zadra. U 19 st. Zadar dolazi pod Austrijsku vlast pod kojom ostaje sve do kraja I sv rata.

Kroz sve ove povijesne bure Zadar je rastao kao grad i kulturno sjedište, a iz njih su mu ostale impresivne gradske zidine građene u 15 i 16 stoljeću koje od Zadra učinile najveći grad-utvrdu u Mletačkoj Republici,a danas mu daju njegovoj neodoljivi šarm i čine dio njegove turističke ponude. Uz zidine nezaobilazna je i crkva sv. Donata najvrijedniji spomenik predromaničkog graditeljstva ranog srednjeg vijeka u Hrvatskoj, građena po predaji još u 9 stoljeću. Pored nje vrijedi obići i zadarsku katedralu sv. Stošije, ali i nezaobilazne i jedinstvene morske orgulje, jedinstven spoj arhitekture, prirode i glazbe. Orgulje su izgrađene kaskadnim deniveliranjem rive u dužini 75 metara a njihova je posebnost da zvuk ne nastaje cirkuliranjem zraka već udarima valova u zadarsku rivu što pruža jedinstvenu mogućnost da čujete kako pjeva more!

I za kraj priče o Zadru - Pozdrav suncu! Najljepši zalazak sunca na svijetu zaslužio je mjesto s kojeg se može dostojno promatrati a to je ova arhitektonsko-umjetnička instalacija Nikole Bašića koja se nalazi na zapadnoj točki zadarskog poluotoka neposredno uz Morske orgulje. Pozdrav Suncu sastoji se od tri stotine višeslojnih staklenih ploča postavljenih u istoj razini s kamenim popločenjem rive u obliku kruga promjera 22 metra, u koje su proporcionalno smješteni Sunce i ostali planeti sunčevog sustava. Kao što su Morske orgulje zvučni dio priče o zadarskom zalasku sunca orgulje su vizualni dio koji zajedno čini jedinstvenu cjelinu doživljaja koji morate iskusiti!

Blizu Zadra je i nezaobilazna hrvatska destinacija mladih željnih noćnog života - otok Pag. Njegova plaža Zrće stekla je do sad kultni status, ali Pag je daleko više od toga. Otok surove ali nadrealne ljepote, gotovo pustog krajolika na velebitskoj strani mjesto je na kojem se uzgaja najbolja hrvatska janjetina i najbolji hrvatski sir, pa bismo i za njegovu gastronomsku ponudu s pravom mogli napisati da je kultna! U relativnoj blizina nalaze se i grad Biograd na moru sjedište hrvatskih kraljeva i biskupa, a danas turističko središte i grad Nin, također središte hrvatskih srednjovjekovnim kraljeva u kojem se nalazi i Crkva sv. Križa, poznata i kao najmanja katedrala na svijetu izgrađena još u 9 stoljeću.

Za sve ljubitelje prirode i aktivnog odmora u blizini Zadra se nalazi Starigrad Paklenica i Nacionalni park Paklenica, gdje možete uživati u alpinizmu, planinarenju i čistom zraku moćne planine Velebit. U podnožju Velebita se nalazi krška ljepotica rijeka Zrmanja, koja će Vas osvojiti svojom ljepotom i bistrinom vode, a gdje možete provesti dan na kajaku, raftu ili u kupanju. U blizini se nalazi i najveće slatkovodno jezero u Hrvatskoj, Vransko jezero, koje je zbog svoje iznimne prirodne ljepote i bogatstva flore i faune proglašeno Parkom prirode. Ovdje možete provesti dan uz šetnju, vožnju biciklom, sportskom ribolovu, a iznad jezera se nalazi i prekrasni vidikovac s kojeg puca pogled na čitavi Zadarski arhipelag. Od otoka u Zadarskom arhipelagu svojom ljepotom i prekrasnim plažama se ističu Ugljan, Pašman, Silba, Dugi otok, a svi su povezani trajektnim linijama iz grada Zadra.

A kako doći do svih ovih zadarskih čuda? Sasvim jednostavno zapravo, s obzirom da je Zadar odlično povezan modernom autocestom i zračnom lukom koje ga čine lako dostupnim a grad i okolica su prepuni kuća za odmor, apartmana na obali i soba za iznajmljivanje. Bez obzira da li želite odsjesti u hotelima ili tražite jeftiniji smještaj, primjerice u jeftinim apartmanima do svega ovog je moguće doći bez agencijske provizije i to preko direktnog kontakta sa vlasnicima smještaja!

Zadar i okolica - Prirodne, kulturne znamenitosti i turističke atrakcije

Morske orgulje i Pozdrav Suncu - Zadar

U posljednjih desetak godina grad Zadar postao je jedan od bisera hrvatskog turizma. Osim iznimno bogate kulturno-povijesne baštine tome su zasigurno doprinijeli gostoljubivi domaćini. Dugi niz stoljeća simbol grada Zadra bila je središnja crkva svetog Donata, spomenik predromaničkog graditeljstva u Hrvatskoj koji datira iz 9. stoljeća. Tu su također i drugi gradski simboli rimski Forum, Kalelarga, Trg pet bunara i Kneževa palača. Međutim danas je situacija ponešto drugačija jer su svu pažnju zadarskih posjetitelja na sebe privukle nadaleko poznate Morske orgulje i Pozdrav Suncu.

Morske orgulje u Zadru su svečano predstavljene u travnju 2005. godine kao dio projekta obnove zapadnog dijela zadarske rive (poluotoka). Ovo uistinu jedinstveno arhitektonsko ostvarenje dugo sedamdesetak metara prepoznatljivo po svom kaskadnom obalnom profilu spoj je glazbe i arhitekture. Ono što ih razlikuje od običnih orgulja je da, umjesto pogona na mjehove ili zrak, njihov zvuk nastaje uz pomoć valova plime i oseke. Kako je energija mora nepredvidiva tako je i neprekidni koncert tonova, čiji je autor sama priroda, jednostavno neponovljiv.

Autor ovog iznimnog ostvarenja je zadarski arhitekt Nikola Bašić koji je izradio Morske orgulje uz pomoć nekoliko koautora. Neposredno uz njih smjestila se još jedna jedinstvena instalacija istog arhitekta koja je instalirana 2008. godine - Pozdrav Suncu.

Pozdrav Suncu čine tri stotine višeslojnih staklenih ploča posloženih u obliku kruga ukupnog promjera 22 metra. Staklene provodive ploče su na razini rive a ispod njih se nalaze fotonaponski solarni moduli preko kojih se ostvaruje komunikacija s prirodom. Rasvjetni elementi ugrađeni u krugu uključuju se za vrijeme sunčeva zalaska, a po posebno programiranom scenariju „igraju“ svjetlosnu igru u ritmu glazbe morskih orgulja. Osim Sunca instalacija uključuje i ostale planete Sunčevog sustava.

Morske orgulje nagrađene su brojnim nagradama od kojih posebno vrijedi istaknuti Europsku nagradu za javni urbani prostor 2006. godine (CCCB, Barcelona). Ukoliko se odlučite na posjet ovim izuzetnim atrakcijama, preporučamo da povoljan privatni smještaj u sobama, apartmanu ili kući za odmor pronađete u gradu Zadru.

Morske orgulje i Pozdrav Suncu - Zadar - Hrvatska
Morske orgulje i Pozdrav Suncu - Zadar - Hrvatska
Morske orgulje i Pozdrav Suncu - Zadar - Hrvatska
Nacionalni park Paklenica

Prostor Velike i Male Paklenice je radi jedinstvenih geomorfoloških oblika, prekrasnih gustih šuma proglašen nacionalnim parkom davne 1949. godine čime je postao drugi nacionalni park u Hrvatskoj, nakon Plitvičkih jezera.

Nacionalni park Paklenica zauzima površinu od 96 km2, a njegovi najviši vrhovi su Vaganski vrh visok 1757 metara i Sveto brdo visok 1753 metra. Područje parka uključuje predjele oko tokova bujice Velike i Male Paklenice kao i njihove okomito urezane kanjone na južnim strminama Velebita te širu okolicu. Jedno od obilježja Paklenice je netaknuta priroda, autohtone šume crnog bora, šume bukve, te okomiti kanjoni Velike i Male Paklenice.

Koliki je značaj bukovih šuma na globalnoj razini ukazuje činjenica da je u srpnju 2017. godine oko 2030 hektara izvorne bukove šume, koje se nalaze na području NP Paklenica, NP Sjeverni Velebit te rezervata prirode Hajdučki kuk i Rožanski kuk, dospjelo na UNESCO-v popis svjetske baštine u Europi pod imenom „Bukove prašume u Karpatima i drugim područjima Europe” i to prvenstveno radi svoje izvornosti, starosti i veličine.

Osim biljnog svijeta ovaj nacionalni park bogat je životinjskim svijetom. Tako je na njemu zabilježena prisutnost 254 vrsta ptica od čega je 112 ptica gnjezdarica. Od najpoznatijih na popisu nalaze se suri orao, šumska sova, sivi sokol, jastreb, bjeloglavi sup koji je blizu nestajanju. Od sisavaca osim srne, jelena, divokoze i divlje svinje na prostoru parka također obitavaju smeđi medvjed, vuk, ris i lisica.

Ovaj nacionalni park posjeti preko sto tisuća ljudi godišnje, pretežito planinara koji naviše posjećuju stjenu Anića kuk visok 712 metara. Osim planinarenja moguć je posjet i jednoj od špilja koje se nalaze u sastavu nacionalnog parka. Najpoznatije i posjetiteljima najprivlačnije su špilja Manita peć i Jama Vodarica. Nacionalni park Paklenica nudi brojne mogućnosti svojim posjetiteljima poput planinarenja brojnim planinarskim stazama i penjanja uz stijene. Ulaznica za posjet parku za odraslu osobu iznosi 40-50 kuna (5-7 eura) te vrijedi jedan dan dok je posjet za veće grupe moguće organizirati uz pratnju stručnog vodiča. Ukoliko se odlučite posjetiti ovaj prirodni biser smještaj u apartmanima ili sobama možete pronaći u obližnjim mjestima Starigrad-Paklenica, Tribanj ili Rovanjska.

Nacionalni park Paklenica - Hrvatska
Nacionalni park Paklenica - Hrvatska
Nacionalni park Paklenica - Hrvatska
Kanjon Zrmanje

Rijeka Zrmanja izvire u južnom dijelu Like ispod planine Poštak, a završava u Novigradskom moru u koje se ulijeva. Plovna je za manja plovila od Novigradskog mora do grada Obrovca, a često je zovu skrivenom ljepoticom zbog lokacije koja je nešto manje pristupačna.

Nakon više tisuća godina probijanja prema moru, priroda odnosno rijeka Zrmanja stvorila je impresivan kanjon koji se smatra jednim od najlijepših u Hrvatskoj radi čega je zaštićen kao značajni krajobraz. Stoga i ne čudi da ju svake godine privlači velik broj posjetitelja koji se nemogu prestati diviti njenim prirodnim ljepotama. Zrmanja s brojnim slapovima i snažnim brzacima na gornjem toku ima karakteristike tipične krške rijeke.

Jedan od poznatijih slapova je svakako Jankovića buk oko kojeg se nalaze ostaci starih mlinica. Posljednjih 17 kilometara Zrmanje od Jankovića buka do ušća u more su plovni i okruženi liticama, utvrdama i vegetacijom koja je specifična jer se voda od rijeke miješa s morskom vodom.

Kanjon rijeke Zrmanje i njegove ljepote moguće je istražiti na različite načine međutim svaki od njih uključuje plovilo - bilo da veslate gornjim tokom u kajaku ili kanuu (Kaštel Žegarski) ili da plovite izletničkim brodom njenim donjim tokom, pogledi na kanjon i prirodu naprosto ostavljaju bez daha. Kanjon Zrmanje dobro je poznat članovima filmskog tima koji su na njenim predjelima snimali filmove o izmišljenom indijanskom poglavici Apača Winnetouu njemačkog književnika Karla Maya. Za one željne avanure tu je svakako i rafting tura koja traje ukupno oko 4 sata a uključuje brojne brzace i slapove kao Ogarov buk te obilazak impozantnog 13 metara visokog slapa Veliki buk (koji se zaobilazi pješice). Kanjon rijeke Zrmanje je idealna destinacija za posjet obitelji s djecom obzirom na brojnu zanimaciju za one najmlađe. Ukoliko se odlučite posjetiti ovaj prirodni biser koji će vas zasigurno ostaviti bez daha, povoljni smještaj možete pronaći u privatnim apartmanima u obližnjem Obrovcu, Karinu, Novigradu, Posedarju i ostalim mjestima u okolici Zadra.

Kanjon Zrmanje - Hrvatska
Kanjon Zrmanje - Hrvatska
Kanjon Zrmanje - Hrvatska
Solana Pag

Solana je industrijski proces dobivanja morske soli prirodnim putem u kojem se u seriji velikih plitkih bazena morska sol isparavanjem izdvaja iz vode. Sam proces počinje isparavanjem u prvom bazenu u kojem je najmanja koncentracija NaCl, a završava u zadnjem bazenu u kojem je morska voda zasićena toliko da se sol taloži na dnu bazena. Sam proces je sezonski, počinje u proljeće i završava u jesen kada se sol sakuplja odnosno “bere”. Iako se nekada sol skupljala na nekoliko destinacija, danas u Hrvatskoj postoje tri solane i to solana kod Stona koja je jedna od najstarijih solana u ovom dijelu Europe, solana u Ninu i najveća, Paška solana.

Otok Pag po mnogočemu ima idealne uvjete za proizvodnju morske soli te osim velikog broja sunčanih dana, čistog okoliša, pogodnog vjetra, kamena i skromnog raslinja tu je i tisućljetna tradicija proizvodnje soli koja datira još u davnu 999. godinu.

Južno od grada Paga na površini od 225 hektara smjestila se solana Pagu u čijem se sastavu također nalaze i bazeni u mjestu Dinjiška koji su s paškom solanom povezani putem slanovoda. Područje solane omeđeno je brdima s istočne i zapadne strane dok je tlo nepropusno i napravljeno najvećim dijelom od gline i ilovače.

Paška sol sadrži sve minerale koji su sastojni dijelovi mora, a kao dokaz njene iznimne kvalitete paška sol registrirana je kao oznaka izvornosti.

Zanimljiva je činjenica da je sol na Pagu imala vrijednost bijelog zlata. U 16. stoljeću paška Solana izdala je vrijednosni papir “paški asignat” koji se smatra jednim od prvih oblika papirnatog novca u Hrvatskoj radi čega su bazeni soli Solane Pag postali zaštićeno područje. Otok Pag nudi brojne mogućnosti za uživanje za vrijeme zaslužeog godišnjeg odmora. Osim paške Solane otok je poznat po paškoj čipki a ljubitelji gastronomske scene zasigurno neće propustiti nadaleko poznatu pašku janjetinu na ražnju. Za one željne ludih provoda, zabave i noćnog života na otoku se nalazi hrvatska Ibiza plaža Zrće koje se nalazi nadomak Novalje. Ovisno o željama, smještaj u privatnim apartmanima možete pronaći u gradu Pagu na jugu otoka ili Novalji i apartmanskom naselju Gajac na njegovom sjevernom dijelu.

Solana Pag - Hrvatska
Solana Pag - Hrvatska
Solana Pag - Hrvatska
Park prirode Vransko jezero

Najveće prirodno jezero u Hrvatskoj, Vransko jezero smješteno je pokraj Pakoštana nedaleko same obale mora. Obzirom da je površina jezera iznad površine mora (2 metra nadmorske visine) a dno ispod (4 metra ispod razine mora), Vransko jezero je kriptodepresija u kršu. Radi podzemnih grebena i kanala Prosika kojima je jezero povezano morem, voda u jezeru je blago zaslanjena.

Vransko jezero proglašeno je parkom prirode 1999. godine te je jedan od jedanaest parkova prirode u Hrvatskoj, a osim samog jezera područje parka obuhvaća i njegovu okolicu. Naime park se prostire na ukupno 57 km2 od čega samo jezero koje je duljine nešto manje od 14 km te širine od 1,4 do 3,4 km, zauzima oko 30 km2 odnosno više od pola ukupne površine. Park prirode Vransko jezero 2013. godine uvršten je na listu zaštićenih močvarnih područja Ramsarskom konvencijom.

Sjeverozapadni dio Vranskog jezera koji je 1983. proglašen ornitološkim rezervatom smatra se jednim od najvrijednijih ornitoloških područja u Republici Hrvatskoj. Područje rezervata zauzima površinu od nešto manje od 9 km2 a samo je manji dio močvarnog dijela koji je preostao nakon što je močvarno područje iskopavanjem kanala u 18. stoljeću gotovo u potpunosti isušeno. Rezervat je svakako jedan od najbitnijih dijelova parka jer se na njemu nalazi velika koncentracija ptica. U njemu je zabilježeno više od 230 vrsta ptica od čega ih je oko 100 gnjezderica i to pretežito ptica močvarica, dok ga ostale ptice koriste kao mjesto za prezimljavanje ili stajalište za vrijeme selidbe. Tijekom jeseni za vrijeme selidbe neki procjenjuju da dnevno u parku boravi između dvadeset i dvjesto tisuća ptica. Rezervat nastanjuju populacije desetak ugroženih vrsta ptica poput čaplja danguba, bukavca, velike bijele čaplje, malog sokola, malog vranca, kosca i ostalih ugroženih vrsta. Posjet parku je besplatan, dok se naplaćuju posjeti određenih dijelova, a više informacija o ulaznicama pogledajte na službenim stranicama. Osim šetnje u parku je moguće planinarenje, biciklizam, kajaking, škola u prirodi, ture uz stručnog vodiča i ostale aktivnosti. Ukoliko se odlučite posjetiti ovo čarobno mjesto povoljni smještaj u apartmanu ili kući za odmor pronađite u obližnjem Pirovcu.

Park prirode Vransko jezero - Hrvatska
Park prirode Vransko jezero - Hrvatska
Park prirode Vransko jezero - Hrvatska
Park prirode Telašćica

Na jugoistočnom dijelu Dugog otoka smjestio se jedan od najatraktivnijh parkova prirode u Hrvatskoj - park prirode Telašćica. Središte parka je uvala Telašćica po kojoj je park dobio ime, a koja s okolnim akvatorijem, trinaest otoka koji ju okružuju te šest otočića unutar nje čini jedinstven sklad prirode. Površina parka je nešto više od 70 km2 od čega je 26 km2 na kopnu a oko 45 km2 na moru.

Uvala Telešćica proglašena je parkom prirode 1988. dok joj je status zaštićenog područja dodijeljen 1980. godine. To prije svega može zahvaliti kombinaciji bogate flore i faune, geološkim fenomenima i bogatom morskom podmorju. Izdvajaju je tri prirodna fenomena uvala koja je najsigurnija prirodna luka na Jadranu atraktivna brojnim nautičarima, ljekovito slano jezero Mir, te strmci (ili „stene“) koji se uzdižu do 200 metara iznad mora i okomito spuštaju do 90 metara ispod površine mora. Od otoka najslikovitiji je otok Katina koja se smjestio između Dugog otoka i Kornata, a zasigurno najneobičniji je Taljurić visine 3 metra koji nalikuje na ploču.

U parku prevladava bogata mediteranska vegetacija s oko 500 biljnih vrsta od čega su brojne biljke endemi. Podmorski svijet također je bogat te ga čini preko 250 biljnih i 300 životinjskih vrsta uključujući crvene koralje i mesojednu morsku spužvu. Park naseljava i petnaestak otočkih magaraca. Telaščica je bila naseljena od davnina o čemu svjedoče humci u polju Čuh, te ostaci rimske građevine u Maloj Proversi iz prvog stoljeća, kao i brojne crkvice. Park prirode Telaščica posjetiteljima nudi brojne aktivnosti od organiziranih tura uz pratnju vodiča, krstarenja, vožnju biciklom, ronjenje, ribolov, sportove na vodi kao i morske specijalitete u kojima možete uživati u nekim od ugostiteljskih objekata unutar parka. Također preporučamo da se popnete na vidikovac Grpašćak s kojeg sežu prekrasni pogledi. Ulaz je moguć putem kopna i mora, a za više detalja posjetite službene stranice parka. Smještaj kod gostoljubljivih domaćina u apartmanima možete pronaći na Dugom otoku.

Park prirode Telašćica - Hrvatska
Park prirode Telašćica - Hrvatska
Park prirode Telašćica - Hrvatska

Zadar i okolica - Klima

Posljednje dodani oglasi u regiji Zadar i okolica
Apartman Kaić
Apartman Lavandula

od 50 €

Kuća za odmor Residence Doli Pool

od 400 €

Apartman LILLY

od 60 €