Upoznajte nas

Katalog privatnog smještaja u Hrvatskoj apartmaninfo.hr utemeljen je 2012. Spajamo goste širom svijeta direktno s vlasnicima privatnog smještaja u Hrvatskoj već gotovo 8 godina. Ponosni smo što omogućujemo svim gostima direktan kontakt s vlasnicima privatnog smještaja te također omogućujemo cijene privatnog smještaja jeftinije i do 40%. Želite li izbjeći skupe i nepotrebne agencijske provizije i želite li upoznati svoje domaćine onda je naš web katalog pravi izbor za traženje idealnog apartmana i privatnog smještaja u Hrvatskoj!

ApartmanInfo katalog privatnog smještaja u Hrvatskoj

ApartmanInfo - katalog privatnog smještaja u Hrvatskoj

Nakon dugogodišnjeg rada u turizmu, kako u Hrvatskoj, tako i u SAD-u, odlučili smo pokrenuti ovu stranicu kako bi omogućili svim privatnim iznajmljivačima u Hrvatskoj da osiguraju bolju popunjenost svojih kapaciteta, ostvare direktan kontakt sa gostima, produlje sezonu i povećaju profitabilnost eliminiranjem visokih agencijskih provizija. Također nam je cilj omogućiti svim gostima da brže i jednostavnije pronađu svoj idealan smještaj i uživaju u odmoru u Hrvatskoj.

Registrirajte se
Naša Misija
Naša misija je obostrano zadovoljstvo iznajmljivača i gosta i to:
  • kroz bolju popunjenost kapaciteta u privatnom smještaju koji daleko zaostaje za hotelskim smještajem
  • kroz brzu i jednostavnu pretragu privatnog smještaja u Hrvatskoj na našim katalozima
  • kroz okupljanje cjelokupne ponude privatnih iznajmljivača kako bi gosti što lakše i jednostavnije našli svoj idealan smještaj za odmor
  • kroz detaljne, ali vrlo pregledne informacije o svakom pojedinom smještaju kako bi gostu olakšali odluku izbora

Vrijednosti i načela
Poslovati na najvišim etičkim načelima.

Poštenje i besprijekornost u svakom našem poslovnom kontaktu daje nam slobodu da uvijek budemo ponosni na naš posao.

Odnositi se prema korisnicima, poslovnim partnerima i kolegama na poslu onako kako bi željeli da se oni odnose prema nama.

Izraditi kvalitetnu i profesionalnu (ali jednostavnu za korištenje) stranicu i omogućiti najvišu razinu podrške našim korisnicima.

Pridružite nam se!
Naša "jednostavna za korištenje, ali vrlo pregledna" web stranica apartmaninfo.hr ubrzo postaje preferirana stranica za pretragu privatnog smještaja u Hrvatskoj.

Uvijek istražujemo načine kako bismo poboljšali našu stranicu i usluge. Svi vaši komentari, prijedlozi i ideje su dobrodošle i budite sigurni da ćemo biti vrlo zahvalni što ste nam ih uputili.


Kontaktirajte nas

Web stranica apartmaninfo.hr je u sastavu tvrtke Zephyr d.o.o.

Zephyr d.o.o.
Zajčeva 9, 10000 Zagreb
OIB: 82653467833
IBAN: HR1024840081135096691,
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D., Magazinska cesta 69, 10000 Zagreb
Temeljni kapital: 20.000,00 Kn uplaćen u cijelosti