Apartmani i privatni smještaj Mrkopalj

Mrkopalj je maleno planinsko naselje i središte općine u Primorsko-goranskoj županiji u Hrvatskoj. Nalazi se na zapadnim obroncima Velike Kapele u Gorskom kotaru na oko 800 metara nadmorske visine. Općina Mrkopalj uključuje još i naselja Begovo Razdolje, Brestova Draga, Sunger, Tuk Mrkopaljski i Tuk Vojni. Naselje se prvi puta spominje u 15. stoljeću i iz tog vremena postoje arheološki ostaci srednjovjekovne crkvice. U 18. stoljeću mjestom...

Sortiraj prema:

Kuća za odmor Gorska Idila

Mrkopalj

Od mora > 50 km
Kapacitet 6 osoba

od 90 €

Apartman T&M Mrkopalj

Mrkopalj

Od mora 20 km
Kapacitet 4 osoba

na upit

Kuća za odmor Gorska Idila ( Mrkopalj)

Ukoliko želite pobjeći od užurbanosti svakodnevnice i opustiti se na čistom zraku i netaknutoj prirodi goranskog kraja, kuća za odmor Gorska idila je pravi izbor za Vas. Kuća je smještena u Brestovoj Dragi na 980 m nadmorske visine iznad Sungera i Mrkoplja. U kući za odmor Gorska idila u Brestovoj Dragi svatko može naći nešto za sebe. Ukoliko ste željni mira i bijega od svakodnevne vreve gradskoga života, druženja s prijateljima uz miris roštilja i ispijanja kuhanog vina na snijegu, ili pak aktivnog odmora u aktivnostima koje su vam ovdje na raspolaganju, Gorski Kotar je pravi izbor za Vas. Sa sobom morate donijeti samo dobru volju, da sebe nagradite pravim i istinskim doživljajem. Kuća za odmor Gorska idila uređena je u goranskom stilu kako bi osigurali poseban ugođaj. Kapacitet kuće je za četiri osobe, a u mogućnosti smo smjestiti još dvije dodatne osobe. Kuća se sastoji od dnevnog boravka, 2 sobe, kuhinje sa blagovaonom, kupaone i terase s kojeg se pruža predivan pogled na mrkopaljski kraj. Kuhinja je rustikalno uređena i potpuno opremljena, a u sklopu nje nalazi se i blagovaona sa velikim stolom. Pucketanje vatre u peći stvara poseban ugođaj, a toplina se širi čitavom kućom. Dnevni boravak sadrži kauč koji se, po potrebi, pretvara u bračni krevet. Jedna soba sadrži 2 jednokrevetna ležaja, a druga soba sadrži još jedan bračni krevet. Terasa i okućnica sa roštiljem pružaju dovoljno mjesta za odmor i druženje u svako godišnje doba.

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Gorska Idila

Od mora > 50 km
Kapacitet 6 osoba

Cijena od 90 €

Apartman T&M Mrkopalj ( Mrkopalj)

Iznajmljujemo apartman u Mrkoplju, Gorski kotar. Apartman se nalazi u potkrovlju obiteljske kuće s pogledom na skijalište Čelimbaša. Apartman je potpuno opremljen, osiguran je parking, roštilj, bsplatan Wi-Fi, mogućnost upotrebe dva bicikla. U blizini se nalaze označene biciklističke staze, za planinarenje Bijele i Samarske stijene, a zimi sanjkanje i skijanje.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman T&M Mrkopalj

Od mora 20 km
Kapacitet 4 osoba

Cijena na upit

Turistički vodič Mrkopalj

Mrkopalj  - Grb Mrkopalj je maleno planinsko naselje i središte općine u Primorsko-goranskoj županiji u Hrvatskoj. Nalazi se na zapadnim obroncima Velike Kapele u Gorskom kotaru na oko 800 metara nadmorske visine. Općina Mrkopalj uključuje još i naselja Begovo Razdolje, Brestova Draga, Sunger, Tuk Mrkopaljski i Tuk Vojni. Naselje se prvi puta spominje u 15. stoljeću i iz tog vremena postoje arheološki ostaci srednjovjekovne crkvice. U 18. stoljeću mjestom prolazi Karolinska cesta, koja je spajala Karlovac sa Kraljevicom i Rijekom. Tada Mrkopalj poveljom cara Franje Josipa II postaje privilegirani kraljevski grad odnosno trgovište i ubrzano se razvija. Početkom 20. stoljeća ovdje se organiziraju skijaški tečajevi, a održano je i prvo prvenstvo Hrvatske u skijaškom trčanju i skijaškim skokovima, pa s pravom nosi naziv kolijevke skijanja u Hrvatskoj. Danas je Mrkopalj pravi raj za rekreativce i sportaše, te ljubitelje netaknute prirode, a osim planinskog turizma, mještani se bave šumarstvom i poljoprivredom. Smještaj možete pronaći u ugodnim privatnim apartmanima ili kućama za odmor. Mrkoplje i Begovo Razdolje imaju dobro uređeno skijalište sa nekoliko skijaških staza, sanjkališta za djecu, te školu skijanja. Tijekom ljeta možete planinariti do obližnje Bjelolasice ili do strogog prirodnog rezervata Bijelih i Samarskih stijena. Pozivamo vas da posjetite Mrkopalj i okolicu te da ljeti uživate u čistom zraku i netaknutoj prirodi, a zimi u snježnim i zimskim radostima. Privatni smještaj u Mrkoplju i okolici. Apartmani, sobe i kuće za odmor Mrkopalj. Dobrodošli u Mrkopalj!

Mrkopalj Vremenska prognoza