Izdvojena ponuda privatnog smještaja u Hrvatskoj

Kampovi Hrvatska
Zašto rezervirati direktno kod vlasnika privatnog smještaja?

Gotovo jedna trećina svih posjetitelja Hrvatske provode svoje godišnje odmore u kampovima i to s vrlo dobrim razlogom. Kampovi Hrvatske su vrlo raznoliki, sigurni i nalaze se na najljepšim i najatraktivnijim lokacijama uz samo more, rijeku, planinu ili nacionalni park, te daju jedinstven osjećaj slobode i istinski doticaj s prirodom. Hrvatska ima veći broj mini obiteljskih i privatnih kampova i to uz cijelu obalu, al ii u unutrašnjosti. Neki su pravi mali biseri smješteni na idealnim lokacijama, a neki nude tek 10-tak smještajnih jedinica (kamp mjesta). Upravo činjenica da možete kampirati u intimnom okruženju privatnog dvorišta ili vrta, koji se često nalazi tik do mora ili tik do rijeke ili pak s prekrasnim pogledom čini mini-kampove omiljenim odredištem svih onih koji su u potrazi za avanturom, suživotom s prirodom te aktivnim odmorom. Kampovi u Hrvatskoj su dostupni i cjenovno vrlo prihvatljivi, a mogu se pronaći od Istre pa sve do krajnjeg juga Dalmacije, na većini otoka te sve više i na atraktivnim lokacijama uz rijeke, planine i nacionalne parkove u unutrašnjosti Hrvatske.

U svakom slučaju, izaberite svoj idealni kamp iz naše ponude turističkog smještaja Hrvatske te rezervirajte svoj termin direktno kod vlasnika kampa i uživajte u odmoru. Ako Vam ne treba komfor apartmana i ako želite izbjeći preskupe hotele i provesti svoj odmor u privatnom smještaju gdje možete upoznati lokalno stanovništvo, doživjeti njihove običaje i način na koji žive, na pravom ste mjestu. Iako vam možemo ponuditi sve vrste smještaja po cijeloj Hrvatskoj, kao što su apartmani, sobe i kuće za odmor, kampovi su najzanimljiviji oblik privatnog smještaja posebno namijenjeni za ljubitelje prirode i avanture.
Pronađite kamp koji odgovara svim Vašim potrebama i dogovorite sve uvjete rezervacije i boravka direktno s vlasnikom kampa. Prednosti ovakvog načina bukiranja smještaja su mnogobrojne, a jedna od najistaknutijih je znatno povoljnija cijena kampa, jer ne plaćate nikakve agencijske provizije. Stoga možete pronaći i do 40% jeftiniji smještaj od oglašenih na sličnim web stranicama i agencijama.

Sve detalje i dodatne ponude dogovarate isključivo s vlasnikom smještaja, tako da ste sigurni od neugodnih iznenađenja. Pretražite privatne kampove s liste dolje ili putem brze tražilice i rezervirajte svoj idealan kamp u kojem će uobičajeni stres svakodnevice jednostavno nestati.

Sortiraj prema:

Kamp Kamp
Hvar - Stari Grad

Od mora 100 m
Kapacitet 50 osoba

od 3 €

Kamp Autokamp Korita
Plitvička jezera

Od mora > 10000 m
Kapacitet 100 osoba

od 16 €

Od mora 10 m
Kapacitet 60 osoba

na upit

Od mora 150 m
Kapacitet 119 osoba

na upit

Kamp Kamp (Hvar - Stari Grad)

Stari grad-Faros, najstariji je grad u Hrvatskoj, koji 384 godine prije Krista utemeljili su ga antički grci. Povjesno je srce otoka Hvara, najsunčanijeg, najmirisnijeg, najpitomijeg i najturističkijeg hrvatskog otoka i jednog od deset najljepših otoka na svijetu. Smješten na samoj obali sa pretežito šljunkovitom plažom. Dobro pošumljen. Kamp ima 15 uređenih parcela, te 48 bungalova sa 192 postelje, prostor za kampiranje do 500 osoba. Bungalova sa 2+2 (4 kreveta ), mini kuhinja, hladnjak, wc sa tušom. Kamp ima sanitarni čvor, priključke za struju... Bungalovi su 100 m od mora, sa parkingom, te sportski sadržaj za djecu i odrasle, mini golf i stolni tenis te košarka i nogomet u kampu. Trgovina, bar i restoran u neposrednoj su blizini.

Kategorizacija Kategorizacija - Kamp Kamp

Od mora 100 m
Kapacitet 50 osoba

od 3 €

Kamp Autokamp Korita (Plitvička jezera)

Kampiralište Korita je malo obiteljsko kampiralište idilične i jedinstvene atmosfere, koje prima svega sedamdesetak gostiju. Smješteno je u mjestu Grabovac, samo 8 km od najljepšeg hrvatskog Nacionalnog parka Plitvička jezera. U sklopu kampirališta nalazi se mali obiteljski restoran koji sa terasom prima 150 osoba. Naše kampiralište je u potpunoj suprotnosti sa velikim prenapučenim kampovima koji broje na tisuće gostiju. Ovakav način kampiranja prepoznat će oni koji teže za individualnim pristupom koji mi prakticiramo prema našim gostima.

Kategorizacija Kategorizacija - Kamp Autokamp Korita

Od mora 10000 m
Kapacitet 100 osoba

od 16 €

Kamp Palmina (Split)

Kamp u Splitu 2.000 m kvadratne zelene površine sa smješatajem isključivo u šatorima, blizina mora 2 min, centar grada 15 min. Dostupna struja i voda u kampu. Šatori su na iznajmljivanje, odmor za svakoga tko želi uživati u prirodi i moru u centru velikoga grada.

Kategorizacija Kategorizacija - Kamp Palmina

Od mora 10 m
Kapacitet 60 osoba

na upit

Kamp Turist Grabovac (Rakovica)

Resort Turist Grabovac nalazi se na tihoj i mirnoj lokaciji na 8 km od Nacionalnog parka Plitvička jezera, a okružen je visokim borovima i blagim brežuljcima. Kompleks obuhvaća sljedeće smještajne jedinice: dvokrevetne sobe u paviljonu Jelena, dvokrevetne sobe u drvenim kućicama, mobilne kućice i tipi šatore u indijanskom selu. U cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi. Sve sobe sadrže grijanje i TV sa satelitskim programima. Obuhvaćaju uglavnom drveni namještaj, uključujući radni stol. Sadrže modernu vlastitu kupaonicu. Svim je gostima na raspolaganju vanjski bazen, sportska zona sa vanjskim fitnesom, odbojkaškim igralištem, dječjim igralištem i dr. Restoran u sklopu resorta poslužuje jela tradicionalne hrvatske kuhinje, posebice ličke specijalitete. U obrocima gosti mogu uživati u blagovaonici ili na prostranoj terasi. Moguće je organizirati izlete na Plitvice, u Baraćeve špilje ili na slapove u Rastokama. U blizini se gosti mogu baviti raznim sportovima poput slobodnog penjanja i kajakarenja te aktivnostima među kojima su paintball, biciklizam i jahanje. Na recepciji su na raspolaganju najam bicikala i organizacije izleta. Objekt uključuje mjenjačnicu, bankomat i trgovinu. Benzinska postaja i automehaničarska radionica nalaze se u blizini.

Kategorizacija Kategorizacija - Kamp Turist Grabovac

Od mora 150 m
Kapacitet 119 osoba

na upit