Your browser does not support JavaScript! Kampovi Hrvatska - Direktni kontakt s vlasnicima privatnog smještaja!

Kampovi u Hrvatskoj - izdvojena ponuda

Apartmani Brekalo-Bonaca

Vir
od 40 €
Apartmani Maleo

Sveti Petar
od 50 €
Apartmani Mare

Fažana
od 60 €
Apartmani NERA

Vodice
od 50 €

Kampovi Hrvatska
Zašto rezervirati direktno kod vlasnika privatnog smještaja?

Izaberite svoj idealan kamp iz naše ponude turističkog smještaja Hrvatske te rezervirajte svoj termin direktno kod vlasnika kampa i uživajte u odmoru u Hrvatskoj.
Kampovi su po zastupljenosti u privatnom smještaju odmah iza apartmana. Svojom ponudom i vrlo atraktivnim lokacijama tik uz more čine ovaj oblik smještaja vrlo zanimljivim osobito ako se radi o manjim privatnim kampovima. Pronađite kamp u kojem biste najradije proveli vaš odmor u prirodi i na otvorenom i dogovorite sve uvjete rezervacije i boravka direktno sa vlasnikom.
Prednosti ovakvog načina bukiranja smještaja su mnogobrojne, a jedna od najistaknutijih je znatno niža cijena kamping mjesta jer ne plaćate nikakve provizije, a sve detalje i dodatne ponude dogovarate isključivo sa vlasnikom kampa.
Pretražite kampove sa liste dolje ili putem brze tražilice na početnoj stranici ApartmanInfo kataloga.


smještajnih objekata


od

Sortiraj prema:

Kamp Autokamp Korita
Plitvička jezera


Od mora > 10000 m
Kapacitet 100 osoba od 16 €

Kamp Kamp
Hvar - Stari Grad


Od mora 100 m
Kapacitet 50 osoba od 3 €

Kamp Palmina
Split


Od mora 10 m
Kapacitet 60 osoba na upit

Kamp Turist Grabovac
Rakovica


Od mora 150 m
Kapacitet 119 osoba na upit


kategorizacija objekta

Od mora 10000 m
Kapacitet 100 osoba

od 16 €


Pošalji upit

Kamp Autokamp Korita Plitvička jezera

Kampiralište Korita je malo obiteljsko kampiralište idilične i jedinstvene atmosfere, koje prima svega sedamdesetak gostiju. Smješteno je u mjestu Grabovac, samo 8 km od najljepšeg hrvatskog Nacionalnog parka Plitvička jezera. U sklopu kampirališta nalazi se mali obiteljski restoran koji sa terasom prima 150 osoba. Naše kampiralište je u potpunoj suprotnosti sa velikim prenapučenim kampovima koji broje na tisuće gostiju. Ovakav način kampiranja prepoznat će oni koji teže za individualnim pristupom koji mi prakticiramo prema našim gostima.


kategorizacija objekta

Od mora 100 m
Kapacitet 50 osoba

od 3 €


Pošalji upit

Kamp Kamp Hvar - Stari Grad

Stari grad-Faros, najstariji je grad u Hrvatskoj, koji 384 godine prije Krista utemeljili su ga antički grci. Povjesno je srce otoka Hvara, najsunčanijeg, najmirisnijeg, najpitomijeg i najturističkijeg hrvatskog otoka i jednog od deset najljepših otoka na svijetu. Smješten na samoj obali sa pretežito šljunkovitom plažom. Dobro pošumljen. Kamp ima 15 uređenih parcela, te 48 bungalova sa 192 postelje, prostor za kampiranje do 500 osoba. Bungalova sa 2+2 (4 kreveta ), mini kuhinja, hladnjak, wc sa tušom. Kamp ima sanitarni čvor, priključke za struju... Bungalovi su 100 m od mora, sa parkingom, te sportski sadržaj za djecu i odrasle, mini golf i stolni tenis te košarka i nogomet u kampu. Trgovina, bar i restoran u neposrednoj su blizini.


kategorizacija objekta

Od mora 10 m
Kapacitet 60 osoba

na upit


Pošalji upit

Kamp Palmina Split

Kamp u Splitu 2.000 m kvadratne zelene površine sa smješatajem isključivo u šatorima, blizina mora 2 min, centar grada 15 min. Dostupna struja i voda u kampu. Šatori su na iznajmljivanje, odmor za svakoga tko želi uživati u prirodi i moru u centru velikoga grada.


kategorizacija objekta

Od mora 150 m
Kapacitet 119 osoba

na upit


Pošalji upit

Kamp Turist Grabovac Rakovica

Resort Turist Grabovac nalazi se na tihoj i mirnoj lokaciji na 8 km od Nacionalnog parka Plitvička jezera, a okružen je visokim borovima i blagim brežuljcima. Kompleks obuhvaća sljedeće smještajne jedinice: dvokrevetne sobe u paviljonu Jelena, dvokrevetne sobe u drvenim kućicama, mobilne kućice i tipi šatore u indijanskom selu. U cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi. Sve sobe sadrže grijanje i TV sa satelitskim programima. Obuhvaćaju uglavnom drveni namještaj, uključujući radni stol. Sadrže modernu vlastitu kupaonicu. Svim je gostima na raspolaganju vanjski bazen, sportska zona sa vanjskim fitnesom, odbojkaškim igralištem, dječjim igralištem i dr. Restoran u sklopu resorta poslužuje jela tradicionalne hrvatske kuhinje, posebice ličke specijalitete. U obrocima gosti mogu uživati u blagovaonici ili na prostranoj terasi. Moguće je organizirati izlete na Plitvice, u Baraćeve špilje ili na slapove u Rastokama. U blizini se gosti mogu baviti raznim sportovima poput slobodnog penjanja i kajakarenja te aktivnostima među kojima su paintball, biciklizam i jahanje. Na recepciji su na raspolaganju najam bicikala i organizacije izleta. Objekt uključuje mjenjačnicu, bankomat i trgovinu. Benzinska postaja i automehaničarska radionica nalaze se u blizini.