Apartmani i privatni smještaj Crni Lug

Crni Lug je maleno mjesto u Gorskom kotaru u Hrvatskoj. Smjestilo se u samom podnožju planine Risnjak. Okružuju ga bujne zelene livade i tamna crnogorična šuma po kojoj je i mjesto dobilo ime. Nalazi se na nadmorskoj visini od oko 700 metara i u njemu živi tek 300-tinjak stanovnika. Ovo malo slikovito planinsko mjesto je najpoznatije upravo zahvaljujući Nacionalnom Parku Risnjak. Tu se nalazi uprava i glavni ulaz u park. Smještaj u Crnom Lugu...

Sortiraj prema:

Sobe Raukar
Crni Lug

Od mora 10 km
Kapacitet 5 osoba

na upit

Od mora 10 km
Kapacitet 6 osoba

na upit

Od mora 10 km
Kapacitet 7 osoba

od 180 €

Sobe Raukar (Crni Lug)

Provedite svoj odmor u zelenoj oazi Hrvatske. Otkrijte jedan potpuno novi svijet pun divljih i nedirnutih prirodnih ljepota te jednostavnih i srdačnih ljudi. U svojoj ekspediciji po Gorskom Kotaru otkrijte Crni Lug, malo prelijepo mjesto smješteno na uzvisini okruženoj brdima nad kojima se najviše ističe Risnjak. Sobe Raukar pružaju Vam mirnu oazu i nude nezaboravan odmor tijekom cijele godine. Smješteni su na prometnici prema sjedištu Nacionalnog parka Risnjak, 300 m udaljeni od centra mjesta. Za sve Vas tu je veliko dvorište, za one željne mira cvrkut ptica i šum vjetra, a za avanturiste pravo ishodište. Dođite i uživajte u odmoru mi ćemo se pobrinuti da vam bude ugodno. Vaši domaćini

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Raukar

Od mora 10 km
Kapacitet 5 osoba

na upit

Apartmani Tina (Crni Lug)

Mjesto Crni Lug smjestilo se u podnožju Risnjaka. Okružuju ga livade i tmna crnogorična šuma. Nalazi se na nadmorskoj visini od 726 metara u blizini NP Risnjak. Apartman Tina posjeduje sve što je potrebno za odmor. Na Vama je samo da skupite ekipu i opustite se u blagodatima prirode.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Tina

Od mora 10 km
Kapacitet 6 osoba

na upit

Kuća za odmor CRNI LUG (Crni Lug)

U idiličnom okruženju Gorskog Kotara smještena je ova šarmantna kućica za odmor. Veoma je ugodno I sa mnogobrojnim detaljima uređena u autohtonom stilu. Kućom dominira ugodno uređena blagovaona sa otvorenim kaminom, terasa koju ćete rado koristiti za opuštanje tijekom dana i večeri. Najniža visina stropa u jednom djelu kuće iznosi 0,70m. Kuća je idealna za odmor obitelji ili prijatelja koji žele uživati u miru i tišini Goranskoga kraja. Tu možete u uživati u svježim noćima, a danju vožnji biciklom ili brati šumske plodove poput borovnica, malina, šumskih jagoda ili gljiva. Osvježiti se možete u bazenu ispred kuće ili na obližnjem jezeru udaljenom 20-tak m automobilom. Na rijeci Kupi možete iznajmiti kajak,uživati u raftingu. Za 40-tak minuta stžete do mora i prvih plaža.

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor CRNI LUG

Od mora 10 km
Kapacitet 7 osoba

od 180 €

Turistički vodič - Crni Lug

Crni Lug  - Grb Crni Lug je maleno mjesto u Gorskom kotaru u Hrvatskoj. Smjestilo se u samom podnožju planine Risnjak. Okružuju ga bujne zelene livade i tamna crnogorična šuma po kojoj je i mjesto dobilo ime. Nalazi se na nadmorskoj visini od oko 700 metara i u njemu živi tek 300-tinjak stanovnika. Ovo malo slikovito planinsko mjesto je najpoznatije upravo zahvaljujući Nacionalnom Parku Risnjak. Tu se nalazi uprava i glavni ulaz u park. Smještaj u Crnom Lugu i okolici možete pronaći isključivo unutar privatnog obiteljskog smještaja, a ljubazni domaćini će vam pružiti sve potrebne informacije kako bi vaš boravak učinili što ugodnijim. Planine Risnjak i Snježnik proglašene su nacionalnim parkom još daleke 1953. godine zbog vrlo raznolike flore i faune, te vrlo dobro očuvane brojne šumske zajednice. U parku obitavaju sve tri velike zvijeri Europe - vuk, medvjed i ris. Osim vrlo dobro uređene poučne staze Leska, ne valja zaobići ni hidrogeomorfološki spomenik prirode, izvor rijeke Kupe. Za sve ljubitelje planinarenja preporučamo uspon na najviši vrh parka i Gorskog kotara 1528 metara visoki Risnjak sa kojega se pružaju prekrasni vidici na cijeli Gorski kotar, Kvarnerski zaljev, Istru i Julijske Alpe. Pozivamo vas da posjetite Crni Lug i Risnjak, te da provedete vikend ili dulji odmor u planini koja će vas oduševiti bogatstvom i raznolikošću biljnog i životinjskog svijeta. Smještaj u Crnom Lugu i okolici. Apartmani i kuće za odmor Crni Lug. Dobrodošli u Crni Lug i Nacionalni park Risnjak!

Crni Lug Vremenska prognoza