Apartmani i privatni smještaj Čabar

Čabar je mali planinski gradić u Primorsko-goranskoj županiji u Hrvatskoj. Nalazi se na krajnjem sjevernozapadnom dijelu Gorskog kotara, na samoj granici sa Republikom Slovenijom. Grad Čabar uključuje i okolna veća naselja Prezid, Tršće, Plešce i Gerovo. Utemeljitelj Čabra je hrvatski ban Petar Zrinski koji je u 17. stoljeću ovdje dao sagraditi kaštel koji je očuvan do danas i nosi njegovo ime. Središtem mjesta uz kaštel Zrinskog dominira...

Sortiraj prema:

Kuća za odmor Kozji Vrh

Čabar

Od mora > 50 km
Kapacitet 8 osoba

na upit

Apartman Resman

Čabar

Od mora 10 km
Kapacitet 6 osoba

na upit

Sobe Gorski kotar

Čabar

Od mora > 50 km
Kapacitet 12 osoba

na upit

Kuća za odmor Kozji Vrh ( Čabar)

Poželite li se dobrog i kvalitetnog odmora tada vam preporučamo odlazak u Gorski kotar. Točnije, na Kozji Vrh, nedaleko Čabra. Tamo vas čeka planinska kuća, smještena na 920 metara nadmorske visine, na osami u gotovo nedirnutoj prirodi. I ljeti i zimi možete uživati u gustim šumama, rijekama, prekrasnim vidicima ali i divljim životinjama koje u blizini još uvijek obitavaju. U njoj se bez problema može smjestiti 8 ljudi pa je pogodna za obiteljske odmore ili uživanje sa dobrim društvom. Muški dio ekipe zasigurno će uživati u sobi sa bilijarom i mini barom. Ne želite li sami kuhati, u blizini se nalazi restoran sa domaćim jelima ovog kraja. Probajte gulaš od divljači s palentom, bajtarske štrukle, goranske krvavice, čabranske pastrve, vrganje s jajima, pečenog puha ili gulaš od puha, štrudle i kolače od šumskog voća. Na obližnjem OPG-u možete kupiti domaće mlijeko, sireve, voće, voćne sokove i alkoholna pića spravljena po tradicionalnoj recepturi iz ekološki uzgojenih plodova. Uživajte u okusu kravljeg sira škripavca, likerima i vinima od šumskih plodova, medu i medici... No nije to jedina zabava koja vas očekuje. Ljubazni domaćini imaju još kojeg asa u rukavu, tako da vam mogu organizirati i aktivan odmor u prirodi. Ljubitelji aktivnosti i sporta mogu uživati u airsoftu, biciklizmu, fotosafariju, jahanju, krplanju, lovu i ribolovu, raftingu ili skijaškom trčanju. Ukoliko vam ni to nije dosta preporučamo izlete na izvor Čabranke i Kupe, Lokvarskog jezera u kojem su uhvaćene neke od najvećih pastrva na svijetu ili Križne jame koja se nalazi u Sloveniji. Posjetite i Milanov vrh ili NP Risnjak, a planinari će svakako uživati u penjanju slovenskim Snežnikom.

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Kozji Vrh

Od mora > 50 km
Kapacitet 8 osoba

Cijena na upit

Apartman Resman ( Čabar)

Apartman RESMAN finalist je turističke akcije Primorsko-goranska razglednica Primorska trilogija 2010 za područje Gorski kotar u organizaciji Primorskog radija te je u ožujku 2010. na završnoj svečanoj večeri u Grand hotelu Adriatic u Opatiji, kao finalist dobitnik priznanja u kategoriji Uređenost i opremljenost apartmana. U rujnu 2011. Apartman RESMAN dobitnik je Zahvalnice TZ Grada Čabra za najuređeniju okolicu u kategoriji Biramo najljepši balkon i najuređeniju okućnicu. Apartman RESMAN nositelj je oznake kvalitete Kvarner Family u projektu Primorsko-goranske županije za pružanje ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu. Apartman ***, Gorski Kotar, 100 m2, prizemlje, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinja, dnevni boravak, društvena sala, prostorija za sušenje odjeće i obuće, pečenjara, Sat TV, internet, blizina wellnes centra i frizerskog salona, skijalište Rudnik, tenis, nogometno i košarkaško igralište, šetnica, airsoft (paintball), lov, ribolov, fotolov, parking za 3 vozila. Organiziranje : - skijaškog tečaja - SKI klub Rudnik Tršće, - streličarstvo (samostrel, luk i strijela) - S.K. 3 D Croatia Prezid, - jahanje, uz trenera i voditelja, u sklopu Konjičkog kluba Magušar Tršće, - izleta u prirodi. IZLETI: NP Risnjak, izvor rijeke Kupe, Čabranke i Gerovčice, izletište i uzgajalište jelenske divljači Milanov Vrh, Palčava šiša, Križni put na Žalosnom vrhu, vidikovci Sveta Gora, Tropetarska stijena - poučna staza, Petrinjska stijena, rekreativna staza Trbuhovica Prezid, Lividraga, turističko rekreativna staza Stopama tršćanskih rudara, Staza predatora, konjički klub Mogušar Tršće.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Resman

Od mora 10 km
Kapacitet 6 osoba

Cijena na upit

Sobe Gorski kotar ( Čabar)

Obiteljsko-ugostiteljski objekt Tajči d.o.o. nalazi se na 916 metara nadmorske visine u mjestu Kozji Vrh. Pozivamo Vas da nas posjetite i odmorite u pravoj oazi mira Gorskog kotara. Nudimo Vam bogatu gastronomsku ponudu, tradicionalna jela i smještaj (sobe s kupaonicom)... za ljubitelje aktivnog odmora organiziramo upoznavanje ljepota Gorskog kotara (odlazak/posjet dvorcu Zrinskih, Tropetarska stijena, Izvor Kupe...). Cijena punog pansiona (po osobi) iznosi 200,00 kuna! Vidimo se! Za sve upite kontaktirajte nas: jelena@tajci.hr

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Gorski kotar

Od mora > 50 km
Kapacitet 12 osoba

Cijena na upit

Turistički vodič Čabar

Čabar  - Grb Čabar je mali planinski gradić u Primorsko-goranskoj županiji u Hrvatskoj. Nalazi se na krajnjem sjevernozapadnom dijelu Gorskog kotara, na samoj granici sa Republikom Slovenijom. Grad Čabar uključuje i okolna veća naselja Prezid, Tršće, Plešce i Gerovo. Utemeljitelj Čabra je hrvatski ban Petar Zrinski koji je u 17. stoljeću ovdje dao sagraditi kaštel koji je očuvan do danas i nosi njegovo ime. Središtem mjesta uz kaštel Zrinskog dominira barokna crkva Sv. Antuna Padovanskog također iz 17. stoljeća. Nekada je ovdje bila razvijena metalurgija, a mjesto je imalo visoku peć za taljenje željezne rude i prvu kovačnicu u Hrvatskoj. Metalurgija polako pada u zaborav tijekom 18. stoljeća, a stanovnici se okreću drvnoj industriji i šumarstvu. Danas osim drvno-prerađivačke industrije razvija se turizam zahvaljujući prirodnim bogatstvima kojima obiluje cijeli ovaj kraj. Smještaj se može pronaći u apartmanima i sobama unutar privatnih obiteljskih kuća. Turistička ponuda Čabra i okolice je bogata i uključuje obližnji Nacionalni park Risnjak i najviši vrh Gorskog kotara, zatim dolinu Kupe i izvore rijeka Kupe i Čabranke, te mnoge predivne vidikovce sa kojih se pruža veličanstven pogled na slovenske Alpe. Cijelo područje je atraktivno za posjetu tijekom cijele godine i u svim godišnjim dobima. Od ljetnih vrućina se ovdje možete osvježiti u hladnom planinskom zraku i hladovini stoljetnih šuma, a zimi možete uživati u zimskim radostima uz obilje snijega. Posjetite Čabar i okolicu, kontaktirajte direktno vlasnike privatnog smještaja i provedite ugodan odmor uz čist zrak i nedirnutu prirodu. Smještaj u Čabru i okolici. Apartmani, sobe i kuće za odmor Čabar. Dobrodošli u Čabar!

Čabar Vremenska prognoza