Apartmani i privatni smještaj Zverinac

Zverinac je maleni otok u zadarskom arhipelagu u hrvatskom dijelu Jadrana. Smjestio se uz sjeveroistočnu obalu Dugog otoka, nasuprot mjesta Božava. Jedino naselje na otoku se također zove Zverinac i u njemu živi oko 50 stalnih stanovnika. Administrativno pripada općini Sali odnosno Dugom otoku. Zverinac se prvi put spominje u 15. stoljeću pod imenom Surian koji je tada bio u posjedu plemićke obitelji iz Zadra. Povezan je sa gradom Zadrom vrlo...

Sortiraj prema:

Apartmani Fiera

Zverinac

Od mora 50 m
Kapacitet 8 osoba

od 80 €

Apartmani Santo Zverinac

Zverinac

Od mora 10 m
Kapacitet 14 osoba

na upit

Apartmani Fiera ( Zverinac)

Apartmani su smješteni na mirnom malom otoku Zverincu u zadarskom arhipelagu. Nalaze se na samo 30 metara od mora. Svi apartmani su novo uređeni, klimatizirani i imaju privatnu terasu s lijepim pogledom na more ili pogledom na bujno zeleno okruženje. Sastoje se od dnevnog boravka, potpuno opremljene kuhinje, blagavaonice, dvije spavaće sobe (jedna s bračnim krevetom i jedna s dva single kreveta) te dvije kupaonice. Svim gostima je dostupno parking mjesto uz kuću, a gosti apartmana Lapis mogu se služiti i vanjskim kaminom za pripremu ukusnih večera.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Fiera

Od mora 50 m
Kapacitet 8 osoba

Cijena od 80 €

Apartmani Santo Zverinac ( Zverinac)

Neka vaš dom na neko vrijeme bude otok Zverinac -mjesto za opuštanja i uživanja u tradicionalnim jelima. 3 apartmana smještena su na 2. katu privatne kuće, u sklopu koje se nalazi obiteljski restoran s 25 godišnjom tradicijom u pripremanju autohtonih jela. Restoran svakodnevno nudi svježu ribu i meso. Pobornici aktivnijeg odmora zadovoljstvo će pronaći u istraživanju otoka po obilježenim pješačkim stazama, penjanju na brdo Klis, plivanju u bistrom moru ili posjeti atraktivnih lokacija koje se nalaze u blizini.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani  Santo Zverinac

Od mora 10 m
Kapacitet 14 osoba

Cijena na upit

Turistički vodič Zverinac

Zverinac  - Grb Zverinac je maleni otok u zadarskom arhipelagu u hrvatskom dijelu Jadrana. Smjestio se uz sjeveroistočnu obalu Dugog otoka, nasuprot mjesta Božava. Jedino naselje na otoku se također zove Zverinac i u njemu živi oko 50 stalnih stanovnika. Administrativno pripada općini Sali odnosno Dugom otoku. Zverinac se prvi put spominje u 15. stoljeću pod imenom Surian koji je tada bio u posjedu plemićke obitelji iz Zadra. Povezan je sa gradom Zadrom vrlo dobrim brodskim linijama, a osim pristaništa u naselju se nalaze trgovina i restoran. Smještaj na otoku možete pronaći isključivo u apartmanima, sobama i kućama za odmor unutar privatnog obiteljskog smještaja. Zbog svoje veličine, najbolji način za posjetitelje da upoznaju ovo predivno malo mjesto i cijeli otok je zasigurno šetnja uz obalu, stare maslinike i gustu mediteransku vegetaciju, te opuštanje i potpuni mir samo uz zvukove prirode. Mjesto je idealno za bijeg iz stresne i burne svakodnevice, a osim šetnje po otoku osobita čar je i kupanje u vrlo čistom gotovo prozirnom modrom moru. Otok je osobito zanimljiv i za nautičare zbog svog prekrasnog i skrovitog ambijenta na kojemu nema velikih gužvi, kao da je i samo vrijeme stalo. Ako želite istinski odmor, pozivamo vas da posjetite ovaj mali skroviti otočić i da rezervirate smještaj kontaktirajući direktno vlasnike apartmana. Smještaj na Zverincu. Apartmani, sobe i kuće za odmor otok Zverinac. Dobrodošli na otok Zverinac!

Zverinac Vremenska prognoza