Apartmani i privatni smještaj Pag - Kustići

Kustići su maleno turističko mjesto na otoku Pagu. Uz mjesta Vidalići, Zubovići i Metajnu pripada skupini sela koje stanovnici Paga nazivaju Barbati. Administrativno pripada gradu Novalji od kojeg je udaljen samo 8 kilometara. Kustići su nastali u 18. stoljeću doseljavanjem nekoliko obitelji iz grada Paga prvenstveno zbog lova i sušenja tada čestih jata tuna koje su ovdje obitavale. Ime su dobile po prezimenu jedne od obitelji koje su ovdje...

Izdvojena ponuda apartmana i privatnog smještaja - Pag - Kustići

Sortiraj prema:

Apartmani Ana

Pag - Kustići

Od mora 20 m
Kapacitet 20 osoba

na upit

Apartmani Vivien

Pag - Kustići

Od mora 20 m
Kapacitet 25 osoba

na upit

Apartmani Kustić

Pag - Kustići

Od mora 10 m
Kapacitet 20 osoba

od 45 €

Apartmani Ana ( Pag - Kustići)

Iznajmljujemo apartmane 20 metara od mora. Nalazimo se na otoku Pagu u malom mjestu Kustići. Ispred kuće nalazi se pješčana plaža pogodna za djecu. U ponudi imamo 7 kompletno opremljenih apartmana. Više info na web stranici: www.novalja-pag.net/kustici/ana Apartmani "Ana" smješteni su u malom naselju Kustići, samo 6 km od Novalje. Apartmani su idealno smješteni samo nekoliko koraka od naše pješčane plaže koja se nalazi svega 20 metara ispred kuće. u ponudi imamo apartmane, smještene u dvije kuće. Apartmani su pogodni za obiteljski odmor, dok su plaža i sjenica sa roštiljem samo nekoliko koraka udaljeni od apartmana.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Ana

Od mora 20 m
Kapacitet 20 osoba

Cijena na upit

Apartmani Vivien ( Pag - Kustići)

Apartmani Vivien nalaze se u Kustićima, 7 km od Novalje na prekrasnom otoku Pagu. Smještajne jedinice imaju TV sa satelitskim programima i besplatni WiFi. Svi apartmani imaju terasu i / ili balkon s pogledom na more. Također imaju blagovaonicu i kuhinju s hladnjakom i štednjakom. Posteljina i ručnici su dostupni. Zračna luka Zadar udaljena je 57 km.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Vivien

Od mora 20 m
Kapacitet 25 osoba

Cijena na upit

Apartmani Kustić ( Pag - Kustići)

Apartmani Kustić nalaze se prvi red do mora u prekrasnom malom mjestu Kustići na otoku Pagu! Dobrodošli!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Kustić

Od mora 10 m
Kapacitet 20 osoba

Cijena od 45 €

Turistički vodič Pag - Kustići

Pag - Kustići  - Grb Kustići su maleno turističko mjesto na otoku Pagu. Uz mjesta Vidalići, Zubovići i Metajnu pripada skupini sela koje stanovnici Paga nazivaju Barbati. Administrativno pripada gradu Novalji od kojeg je udaljen samo 8 kilometara. Kustići su nastali u 18. stoljeću doseljavanjem nekoliko obitelji iz grada Paga prvenstveno zbog lova i sušenja tada čestih jata tuna koje su ovdje obitavale. Ime su dobile po prezimenu jedne od obitelji koje su ovdje doselile. Danas ovdje živi nešto više od stotinjak stalnih stanovnika koji se osim poljoprivredom i ribarstvom uglavnom bave turizmom i nude smještaj u brojnim apartmanima i sobama u sklopu privatnog obiteljskog smještaja. Mjesto je vrlo uredno, čisto i mirno što ga čini idealnom destinacijom za sve one koji vole odmor provesti u malenoj i mirnoj sredini. Ovaj dio otoka Paga je zaklonjen od čestih udara bure, plaže su šljunčane, a more vrlo čisto što je idealno za obitelji s malom djecom. U mjestu se nalaze restoran, kafić i pekarnica, a u 8km udaljenoj Novalji se nalaze supermarket, ambulanta, ljekarna, pošta i svi ostali sadržaji. Ukoliko vam je do dobrog noćnog provoda, možete otići do popularne plaže Zrće koja je udaljena svega 6 kilometara. Provedite miran i ugodan odmor na prekrasnom otoku Pagu koji vam nudi pregršt zanimljivih avantura, čisto more, brojne plaže i vrhunsku gastronomsku ponudu. Dobrodošli u Kustiće na otoku Pagu!

Pag - Kustići Vremenska prognoza