Apartmani i privatni smještaj Ugljan - Ugljan

Ugljan je maleno naselje u Zadarskoj županiji. Smjestilo se na krajnjem sjeveru otoka Ugljana 11 kilometara sjeverno od mjesta Preko koje je ujedno i središte općine. Ugljanu pripadaju i 9 zaselaka Čeprljanda, Lučino Selo, Batalaža, Sušica, Gornje Selo, Muline, Guduće, Fortoština, Varoš i nekoliko prekrasnih uvala od kojih se ističu: Ćinta, Mostir i Luka u Mulinama. Ime mjesta, odnosno otoka Ugljana najvjerojatnije potječe od imenice...

Sortiraj prema:

Apartmani Martina

Ugljan - Ugljan

Od mora 30 m
Kapacitet 13 osoba

od 40 €

1 recenzija - 5/5

Kuća za odmor Jana

Ugljan - Ugljan

Od mora 650 m
Kapacitet 5 osoba

od 60 €

Apartmani Martina ( Ugljan - Ugljan)

Obiteljska kuća sa dva dvosobna apartmana i jedan studio apartman. Svi apartmani sadrže terasu/balkon sa pogledom na more. Iza apartmana je roštilj i parking.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Martina

Od mora 30 m
Kapacitet 13 osoba

Cijena od 40 €

Recenzija: 1 - Ocjena 5/5
Kuća za odmor Jana ( Ugljan - Ugljan)

Kuća za odmor Jana nalazi se u malom mjestu Guduće udaljena od grada Ugljana 2 km.Guduće se nalazi na zapadnoj obali otoka Ugljana te se sa mnogobrojnih plaža može uživati u čistom moru i pogledu prema otocima Ižu,Rivnju i Dugom Otoku.U uvali Pavlešina možete iznajmiti brod te oploviti cijeli akvatorij.Na otoku postoje biciklističke staze gdje možete uživati vozeći se kroz bujnu vegetaciju mediteranske flore.Ukoliko ste zainteresirani za ronjenje škola ronjenja je u gradu Ugljanu.Trajektna luka je udaljena 10 km otkuda isplovljavaju trajekti i putnički brodovi prema Zadru.Vožnja traje 20 minuta.Otok Ugljan povezan je mostom sa otokom Pašmanom.Kuća za odmor Jana je idealno mjesto gdje se uistinu možete opustiti i uživati u miru,moru,suncu i mnogobrojnim aktivnostima koje pruža otok.Kuća se nalazi na velikom prostranom dvorištu sa dvije terase.U dvorištu je vanjski tuš i zidani roštilj.U kući je potpuno opremljena kuhinja sa blagavaonom i dnevnom sobom sa svim potrebnim aparatima i dvije spavaće sobe te kupaonica sa wc.

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Jana

Od mora 650 m
Kapacitet 5 osoba

Cijena od 60 €

Turistički vodič Ugljan - Ugljan

Ugljan - Ugljan  - Grb Ugljan je maleno naselje u Zadarskoj županiji. Smjestilo se na krajnjem sjeveru otoka Ugljana 11 kilometara sjeverno od mjesta Preko koje je ujedno i središte općine. Ugljanu pripadaju i 9 zaselaka Čeprljanda, Lučino Selo, Batalaža, Sušica, Gornje Selo, Muline, Guduće, Fortoština, Varoš i nekoliko prekrasnih uvala od kojih se ističu: Ćinta, Mostir i Luka u Mulinama. Ime mjesta, odnosno otoka Ugljana najvjerojatnije potječe od imenice ulje zbog intenzivne proizvodnje maslinovog ulja. U mjestu Ugljan živi nešto više od 1000 stanovnika, koji se uglavnom bave turizmom, ribarstvom i poljoprivredom (uzgoj maslina, vinove loze i smokava). Autohtonu vegetaciju (hrast crnika, borovi i čempresi) zamijenile su tipične mediteranske kulture pa tako čak 60% do 70% površine otoka zauzimaju maslinici i smokve. Otok Ugljan je s obližnjim Zadrom povezan vrlo frekventnom trajektnom linijom, koja od 2006. prometuje i noću. Klima otoka Ugljana je tipična mediteranska s izrazito suhim ljetima i blagim zimama te vrlo ugodna za život kako u ljetnim, tako i u zimskim mjesecima. Lubiteljima aktivnog odmora pružaju se brojne mogućnosti sportsko-rekreativnog sadržaja: tenis, odbojka u plićaku, mali nogomet, biciklizam, ronjenje, stolni tenis, vožnje pedalinom ili kajakom... Tradicionalnu gostoljubivost mještana ćete vrlo brzo upoznati jer smještaj se ovdje nudi uglavnom u sklopu privatnog obiteljskog smještaja. Želimo Vam ugodnu dobrodošlicu i brojne opuštajuće trenutke na otoku Ugljanu!

Ugljan - Ugljan Vremenska prognoza