Apartmani i privatni smještaj Pag - Metajna

Metajna je maleno turističko mjesto smješteno na sjeveroistočnom dijelu otoka Paga u prekrasnoj malenoj i dobro zaštićenoj uvali. U Metajni živi svega 300-tinjak stalnih stanovnika koji se uglavnom bave turizmom, ribarstvom, vinogradarstvom i ovčarstvom. Metajna administrativno pripada gradu Novalji od kojeg je udaljena 12 kilometara, a povezani su redovnom autobusnom linijom. Klima je vrlo ugodna mediteranska s vrlo toplim i sunčanim ljetima...

Sortiraj prema:

Apartmani Puntica

Pag - Metajna

Od mora 10 m
Kapacitet 19 osoba

na upit

Apartmani Davor

Pag - Metajna

Od mora 30 m
Kapacitet 33 osoba

na upit

Apartmani Dalmatinka

Pag - Metajna

Od mora 150 m
Kapacitet 21 osoba

na upit

Apartmani Puntica ( Pag - Metajna)

Dvosobni apartmani prvi red do mora. Apartman - dvije sobe, kuhinja, kupaona, terasa, roštilj, parkiralište, plaža.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Puntica

Od mora 10 m
Kapacitet 19 osoba

Cijena na upit

Apartmani Davor ( Pag - Metajna)

Apartmani se nalaze u mjestu METAJNA desetak kilometara od grada Novalja. Kuća se nalazi 30 metara od mora i plaže, svi apartmani su dobro opremljeni i ugodni za boravak.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Davor

Od mora 30 m
Kapacitet 33 osoba

Cijena na upit

Apartmani Dalmatinka ( Pag - Metajna)

Apartmani Dalmatinka su smješteni u mirnom mjestu Metajna na otoku Pagu. Metajna je bogata mnogobrojnim lijepim plažama kao što su Ručica i Beriknica koje su proglašene najljepšim u Hrvatskoj. Mjesto je idealno za obiteljski odmor. Svi naši apartmani u kompletno opremljeni sa klimom, internetom, satelitskom televizijom, kuhinjom, terasom, kupatilom. Našim gostima je moguće koristiti vanjski roštilj sa prekrasnom terasom za druženje. Objekt ima veliku okućnicu te besplatni parking za sve naše goste.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Dalmatinka

Od mora 150 m
Kapacitet 21 osoba

Cijena na upit

Turistički vodič Pag - Metajna

Pag - Metajna  - Grb Metajna je maleno turističko mjesto smješteno na sjeveroistočnom dijelu otoka Paga u prekrasnoj malenoj i dobro zaštićenoj uvali. U Metajni živi svega 300-tinjak stalnih stanovnika koji se uglavnom bave turizmom, ribarstvom, vinogradarstvom i ovčarstvom. Metajna administrativno pripada gradu Novalji od kojeg je udaljena 12 kilometara, a povezani su redovnom autobusnom linijom. Klima je vrlo ugodna mediteranska s vrlo toplim i sunčanim ljetima i blagim i kišnim zimama. Ovaj dio Paga je izložen jakoj buri, stoga je vegetacija vrlo oskudna i daje otoku vrlo karakterističan stjenovit i kamenit izgled. Iako na nekim dijelovima otoka Paga imate osjećaj kao da ste na nekoj drugoj planeti, ovdje rastu brojne mediteranske vrste i mirisno ljekovito bilje. U blizini Metajne se nalaze 2 prekrasne prirodne šljunčane plaže Ručica i Beritnica koje će Vas ostaviti bez daha. Mjesto je vrlo mirno i tiho, čak i za najvećih ljetnih gužvi, a plaže su pogodne za obitelji s djecom. Smještaj se može pronaći u brojnim apartmanima u privatnom obiteljskom smještaju. Preporučamo kušanje paških sppecijaliteta kao što su janjetina i sir, ali i brojni drugi domaći proizvodi kao što su grožđe, smokve... Dobrodošli u Metajnu, prekrasni mali raj na otoku Pagu!