Apartmani i privatni smještaj Obrovac

Obrovac je maleni grad u Zadarskoj županiji u Hrvatskoj. Smjestio se u prekrasnom kanjonu rijeke Zrmanje, 12 km od njenog ušća u more, te 45 kilometara istočno od grada Zadra. Razvio se na raskrižju puteva za Zadar, Šibenik i Knin, podno planine Velebit. Njegovo prometno značenje je znatno opalo izgradnjom autoceste Zagreb – Split. Današnje naselje Obrovac razvilo se oko srednjovjekovne utvrde na brežuljku, a u ispravama se spominje u 15....

Sortiraj prema:

Apartman Ada

Obrovac

Od mora 35 km
Kapacitet 8 osoba

na upit

Kuća za odmor Seoska kućica

Obrovac

Od mora 15 km
Kapacitet 2 osoba

od 45 €

Apartman Ada ( Obrovac)

Naša ponuda sastoji se od 2 apartmana. Prvi apartman ima zaseban ulaz, dnevni boravak, dvokrevetnu spavaću sobu, kupaonicu i mini kuhinju te terasu. Drugi apartman ima 3 spavaće sobe: 1 dvokrevetnu, 2 četverokrevetne sobe, zajedničku kupaonicu i mini kuhinju i balkon.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Ada

Od mora 35 km
Kapacitet 8 osoba

Cijena na upit

Kuća za odmor Seoska kućica ( Obrovac)

Seoska kućica nalazi se na samom ulazu u grad Benkovac iz smjera Zadra. Nalazi se u urednom i održavanom vinogradu i odličan je izbor za ljubitelje prirode, avanture i mira. U blizini se nalazi više nacionalnih parkova poput Krke, Plitvica, Paklenice, Kornata te park prirode Vransko jezero i rijeka Zrmanja. Opremljena je svime što je potrebno za ugodan boravak i aktivan odmor u prirodi.

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Seoska kućica

Od mora 15 km
Kapacitet 2 osoba

Cijena od 45 €

Turistički vodič Obrovac

Obrovac  - Grb Obrovac je maleni grad u Zadarskoj županiji u Hrvatskoj. Smjestio se u prekrasnom kanjonu rijeke Zrmanje, 12 km od njenog ušća u more, te 45 kilometara istočno od grada Zadra. Razvio se na raskrižju puteva za Zadar, Šibenik i Knin, podno planine Velebit. Njegovo prometno značenje je znatno opalo izgradnjom autoceste Zagreb – Split. Današnje naselje Obrovac razvilo se oko srednjovjekovne utvrde na brežuljku, a u ispravama se spominje u 15. stoljeću kao Obrouec. U posjedu je krbavskih knezova Kurjakovića sve do 16. stoljeća kada ga zauzimaju Turci. Tada započinje burno razdoblje za Obrovac, koji je nekoliko puta bio osvajan i pljačkan. Konačnim prestankom turske opasnosti, mjesto se polako razvija, te poprima današnji izgled. Danas je to slikoviti mali gradić, koji privlači sve više i više gostiju, prvenstveno zahvaljujući prirodnim ljepotama kanjona rijeke Zrmanje, gdje možete uživati u raftingu, kayakingu i kupanju u ovoj predivnoj čistoj i bistroj rijeci. Novigradsko i Karinsko more, dva prekrasna morska zaljeva su udaljeni svega desetak kilometara, stoga je moguće kupanje i sunčanje na njihovim prekrasnim plažama. Obrovac je bogat raznim gastronomskim užicima, a izdvajamo janjetina i jaretina kuhanu, pečenu, ispod peke ili na ražnju, domaći sir, basu i uštipke. Posjetite Obrovac, ovo malo slikovito dalmatinsko mjesto te provedite odmor uz mir, tišinu i netaknutu prirodu. Pretražite jeftine apartmane, sobe i kuće za odmor u Obrovcu. Kontaktirajte direktno vlasnike privatnog smještaja, te uštedite i do 40% na skupim agencijskim provizijama. Dobrodošli u Obrovac!

Obrovac Vremenska prognoza