Apartmani i privatni smještaj Molat

Molat je otok u sjevernom dijelu zadarskog arhipelaga. Pruža se u smjeru sjeverozapad-jugoistok i smješten je između otoka Ista na sjeveru i Dugog otoka na jugu. Površina mu je 22 km2 i na njemu živi oko 220 stalnih stanovnika u 3 naselja: Molat, Brgulje i Zapuntel. Ime je dobilo po latinskom nazivu melatus za riječ med, odnosno u prijevodu meden. Otok su nekada prekrivale vazdazelene šume hrasta crnike dok danas prevladava pretežno niska...

Sortiraj prema:

Apartmani Mia

Molat

Od mora 50 m
Kapacitet 20 osoba

od 50 €

Apartman Nedo

Molat

Od mora 40 m
Kapacitet 7 osoba

na upit

Apartmani Luka

Molat

Od mora 30 m
Kapacitet 7 osoba

od 45 €

Apartmani Mia ( Molat)

Molat je pravi izbor ako ste odlučili provesti opuštajući odmor daleko od gradske vreve i gužve na plažama. Zaboravite na promet i sve druge oblike masovnog turizma, ovo je mjesto izvan uobičajenih turističkih tokova i time pruža jedinstveni mir i uživanje. Za sve one koji uživaju u ribolov, treba napomenuti da je ovo područje nadaleko poznato kao vrlo dobro ribolovno područje pa ako posjedujete brod imate sjajnu priliku za okušati se u ribolovu ili samo istraživanju mogobrojnih uvala idealnih za kupanje. Osim broda, vožnja biciklom je također jedan od načina da otkrijete otok. Za sve ljubitelje morskih puteva, ribolova i ronjenja u mjestu je moguće iznajmiti čamac ali i nabaviti svježu ribu, domaće kozje mlijeko, kefir, jogurt i sir. Pobjegnite od ljetnih gužvi i pretrpanih plaža, pronađite mjesto samo za Vas.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Mia

Od mora 50 m
Kapacitet 20 osoba

Cijena od 50 €

Apartman Nedo ( Molat)

Apartman ima 3 sobe, 2 terase s pogledom na more, dnevni boravak, kuhinja, kupatilo s tuš-kabinom, osiguran vez i parking, idealno za odmor obitelji u mirnoći

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Nedo

Od mora 40 m
Kapacitet 7 osoba

Cijena na upit

Apartmani Luka ( Molat)

Prekrasan i komforan apartman, 100m, 3 spavaće sobe, 2 kupatila, kuhinjom, velikim dnevnim boravakom te terasom koja gleda na more. Idealan za odmor. Wifi besplatan. Dozvoljeno pušenje. Mogu se dovesti kućni ljubimci.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Luka

Od mora 30 m
Kapacitet 7 osoba

Cijena od 45 €

Turistički vodič Molat

Molat  - Grb Molat je otok u sjevernom dijelu zadarskog arhipelaga. Pruža se u smjeru sjeverozapad-jugoistok i smješten je između otoka Ista na sjeveru i Dugog otoka na jugu. Površina mu je 22 km2 i na njemu živi oko 220 stalnih stanovnika u 3 naselja: Molat, Brgulje i Zapuntel. Ime je dobilo po latinskom nazivu melatus za riječ med, odnosno u prijevodu meden. Otok su nekada prekrivale vazdazelene šume hrasta crnike dok danas prevladava pretežno niska makija. Molat je naseljen još od prapovijesti što nam svjedoči nalazište na Ledenicama kod Zapuntelske luke, gdje je pronađeno više kremenih predmeta iz tog doba. U srednjem vijeku vlasnici su bili zadarski i mletački plemići koji su sječom bogate šume hrasta crnike gotovo opustošili otok. Na jugoistoku otoka smjestilo se slikovito turističko i ribarsko mjesto Molat, koje je ujedno i najveće naselje otoka. U Molatu postoje dvije trgovine, pekarna, muzej, te nekoliko ugostiteljskih objekata i igralište. Nedaleko od mjesta se nalazi plaža Jazi koja je najposjećenija i najljepša na cijelom otoku. Izrazito razvedena obala, brojne skrivene pješčane uvale i plaže, kristalno bistro more, te veliki izbor povoljnog smještaja u privatnim apartmanima čine otok Molat idealnim odredištem za sve ljubitelje mira, tišine, obiteljskog odmora i istinskog mediteranskog ugođaja. Kontaktirajte vlasnike apartmana na Molatu i uštedite i do 40%. Smještaj na otoku Molatu. Apartmani, sobe i privatni smještaj na Molatu. Dobrodošli na otok Molat!

Molat Vremenska prognoza