Apartmani i privatni smještaj Pašman - Kraj

Kraj je malo naselje na jugoistočnom dijelu otoka Pašmana, 3 km južno od mjesta Pašman. Prostire se uzduž dvije prekrasne pješčane plaže, okružen prastarim maslinicima i vinogradima. Mjesto je vrlo tiho i mirno te idealno za odmor obitelji sa djecom, ali i sve one koji su željni odmoriti se od velikih gradskih gužvi i buke. Mjestom dominira franjevački samostan sv. Dujma iz 14. stoljeća sagrađen u gotičkom stilu. U samostanu se nalazi...

Sortiraj prema:

Apartmani Vila Kruna i Palma

Pašman - Kraj

Od mora 10 m
Kapacitet 53 osoba

od 50 €

Apartmani Benčić

Pašman - Kraj

Od mora 20 m
Kapacitet 10 osoba

od 30 €

Kuća za odmor Tkon - Kraj

Pašman - Kraj

Od mora 80 m
Kapacitet 6 osoba

od 70 €

Apartman ŠANDRIĆ Pašman

Pašman - Kraj

Od mora 100 m
Kapacitet 12 osoba

od 70 €

Apartman DARIO Pašman

Pašman - Kraj

Od mora 100 m
Kapacitet 8 osoba

od 100 €

Apartmani KRAJ - Pašman

Pašman - Kraj

Od mora 300 m
Kapacitet 30 osoba

od 50 €

Apartmani Vila Kruna i Palma ( Pašman - Kraj)

Obitelj Kontin želi Vam predstaviti ponudu luksuznih apartmana unutar pansiona Kruna, u vilama Kruna i Palma u mjestu Kraj, na otoku Pašmanu. Apartmanske vile sa atraktivnim lokacijama na pješčanim plažama, pored luksuzne opremljenosti, nude i prekrasan pogled na Pašmanski kanal, koji će Vaš odmor pretvoriti u jedinstven doživljaj. Vila Kruna sa 4 zvjezdice, luksuzan je smještaj u kojem se udobno može smjestiti 30 ljudi. Vila je prva u nizu, smještena na prekrasnoj lokaciji na samoj pješčanoj plaži s pogledom na pašmanski kanal. Okružena vrtom s bogatim mediteranskim raslinjem, boravak u vili čini posebno atraktivnim. U sklopu vrta nalazi se bazen sa rasvjetom. Vila Palma sa 4 zvjezdice, luksuzan je smještaj u kojem se može smjestiti 23 osobe. Vila je smještena na prekrasnoj lokaciji na samoj pješčanoj plaži s pogledom na pašmanski kanal. Sama blizina pješčane plaže vilu čini posebnom zbog toga što njeni gosti imaju neposredan odnos s morem. Obitelj Kontin, pored luksuznog smještaja i atraktivnog provoda u vilama, nudi Vam i mogućnost prehrane polupansionskog tipa u ugodnom restoranu vile Krune.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Vila Kruna i Palma

Od mora 10 m
Kapacitet 53 osoba

Cijena od 50 €

Apartmani Benčić ( Pašman - Kraj)

Apartmani Benčić nalaze se u mjestu Kraj (otok Pašman, Zadarska županija). Smještaj je udaljen od pješćane plaže 20 m. Minimalan broj osoba kojem pogoduje jedna smještajna jedinica je 2, a maksimalan 5. Gostima je na raspolaganju balkon/terasa, okućnica, pribor za jelo i kuhanje, tv, posteljina, roštilj. Posebne ponude: pripremanje specijaliteta, plodovi iz vlastitog vrta, mliječni proizvodi, maslinovo ulje, vino, rakija, ribolov, planinarenje, organizacija izleta, posjet kulturnim i prirodnim lokalitetima, planinski biciklizam, vez za brodicu.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Benčić

Od mora 20 m
Kapacitet 10 osoba

Cijena od 30 €

Kuća za odmor Tkon - Kraj ( Pašman - Kraj)

Kuća se nalazi u mjestu Ugrinić koje je smješteno između mjesta Tkona i mjesta Kraj. Kuća se satoji od tri sobe wc, kuhinje. U svakoj sobi se nalazi bračni krevet. Kuća je udaljena od plaže 75 metara. Parking se nalazi u dvorištu kuće, mogu stati dva automobila. U cijenu je uključen i skuter (baotiyan). U krugu od kilometra se nalazi mnoštvo plaža. U slučaju da želite razgledati obližnje otoke možete unajmiti čamac.

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Tkon - Kraj

Od mora 80 m
Kapacitet 6 osoba

Cijena od 70 €

Apartman ŠANDRIĆ Pašman ( Pašman - Kraj)

Kamena kuća Šandrić nalazi se na otoku Pašmanu, mjesto Ugrinić. Kuća ima tri novo izgrađena apartmana (dvosobni 4+2 osobe, jednosobni 2+2 osobe, studio 2+1) Dvosobni apartman ima 60 m2 Jednosobni apartman ima 35 m2 Studio 25m2 Kuća je udaljena 90 metara od novoizgrađene plaže. Apartmani imaju wifi, SAT TV, klimu, roštilj, parking. Trajektno pristanište je od kuće udaljeno cca 2 km. Benediktinski samostan je udaljen 400 metara od kuće.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman ŠANDRIĆ Pašman

Od mora 100 m
Kapacitet 12 osoba

Cijena od 70 €

Apartman DARIO Pašman ( Pašman - Kraj)

Apartmani sa bazenom za 2+2 osobe nalaze se u mjestu Kraj na otoku Pašmanu i udaljeni su od pješčane plaže nekih 100 metara Uz bazen se nalazi natkrivena ljetna kuhinja sa grillom gdje u hladovini možete bezbrižno odmarati i spremati ručak....večeru dok vaša djeca uživaju kupajući se u prekrasnom bazenu. Na plaži se nalaze 2 kafića gdje možete uživati ispijajući kavu sa prekrasnim pogledom na mnogobrojne otočuće i Pašmanski kanal

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman DARIO Pašman

Od mora 100 m
Kapacitet 8 osoba

Cijena od 100 €

Apartmani KRAJ - Pašman ( Pašman - Kraj)

Apartmani sa grijanim bazenom za 2+1,2+2 i 4+2 osobe tako da je boravak u njima i kupanje u bazenu moguće već od 4 mjeseca Apartmani su novije uređeni sa svim potrebnim uređajima, a gostima je na raspolaganju ljetna kuhinja te grill uz bazen.... Vlasnici na raspolaganju imaju i 5 metarski brod sa kabinom koji je gostima također na raspolaganju Svi naši gosti svakodnevno imaju besplatno povrće iz našeg vrta koji se nalazi neposredno uz kuću

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani KRAJ - Pašman

Od mora 300 m
Kapacitet 30 osoba

Cijena od 50 €

Turistički vodič Pašman - Kraj

Pašman - Kraj  - Grb Kraj je malo naselje na jugoistočnom dijelu otoka Pašmana, 3 km južno od mjesta Pašman. Prostire se uzduž dvije prekrasne pješčane plaže, okružen prastarim maslinicima i vinogradima. Mjesto je vrlo tiho i mirno te idealno za odmor obitelji sa djecom, ali i sve one koji su željni odmoriti se od velikih gradskih gužvi i buke. Mjestom dominira franjevački samostan sv. Dujma iz 14. stoljeća sagrađen u gotičkom stilu. U samostanu se nalazi slika Bogorodice s Malim Isusom iz 15. stoljeća te muzej s eksponatima koji govore o dugoj povijesti samog mjesta i cijelog otoka Pašmana. Stanovništvo se tradicionalno bavi poljodjelstvom, vinogradarstvom i maslinarstvom, te ribarstvom. Kraj je također poznat po proizvodnji vrlo ukusnog ovčjeg sira. Danas turizam polako pruzima glavnu ulogu, a smještaj se može pronaći u apartmanima i sobama privatnih obiteljskih kuća u kojima će vas ljubazni domaćini udobno smjestiti i osigurati vam nezaboravan odmor. Osim prekrasnih pješčanih plaža, Kraj je idealno mjesto za duge šetnje, pješačenja i vožnju biciklom kroz bujnu mediteransku vegetaciju ljekovitog bilja i pogleda na stare vinograde i maslinike. Nakon cjelodnevnog kupanja ili aktivnog odmora preporučamo odlazak u lokalne konobe, koje nude zdravu i ekološku hranu i autohtone riblje specijalitete uz čašu vrhunskog dalmatinskog vina. Pozivamo vas da posjetite Kraj i otok Pašman, te odmorite dušu i tijelo u ovom malom, mirnom i tihom otočnom mjestu. Smještaj na otoku Pašmanu - Kraj. Apartmani, sobe i ostali privatni smještaj uz more - Kraj - otok Pašman. Dobrodošli u Kraj!

Pašman - Kraj Vremenska prognoza