Apartmani i privatni smještaj Viškovo

Viškovo je općina smještena nekoliko kilometara sjeverozapadno od grada Rijeke u Primorsko-goranskoj županiji. Viškovo je nastalo u 18. stoljeću na brežuljku gdje je prolazila prometnica koja je spajala Rijeku i Ljubljanu. Danas u čitavoj općini živi oko 15000 stanovnika i to u nekoliko većih naselja: Marinići, Viškovo, Marčelji, Saršoni, Mladenići, Sroki i Kosi. Viškovo je gospodarski vrlo razvijen u kojemu djeluju brojni poduzetnički...

Sortiraj prema:

Apartman KARMEL Viškovo

Viškovo

Od mora 9 km
Kapacitet 6 osoba

od 60 €

Apartman Lovre

Viškovo

Od mora 6 km
Kapacitet 3 osoba

od 35 €

Apartman KARMEL Viškovo ( Viškovo)

Apartman Karmel 4* u mjestu Brtuni, u neposrednoj blizini centra Viškovo, okružen je privatnim kućama i zelenilom pružajući Vam udobnost vlastitog doma. Jednostavno je namješten i ima brižljivo uređenu okućnicu, koja je ograđena. Na raspolaganju je prostrana terasa i roštilj. Vaša djeca će uživati u igri sa setom za badminton, u pješčaniku ili na romobilu dok Vi pripremate omiljene specijalitete na roštilju. Svojom lokacijom idealan je za sve koji žele posjetit Rijeku, Opatiju, naše poznate plaže i ostale zanimljive lokacije jer je udaljen svega 20-tak minuta vožnje do njih, a samo 15 minuta od novog kamp-stadiona HNK „Rijeke“ Rujevica. U blizini apartmana nalaze se veći trgovački centri ( „Lidl“ i „Plodine“ ) za sve Vaše potrebe. Svega 400 m udaljen je restoran „Ronjgi“ . U centru Viškova na 1 km udaljenosti je restoran „Mladenka“, „Nono Frane“ te riblji restoran „Maretina konoba“. U apartmanu moguć je smještaj 6 osoba ( spavaća soba 1-bračni krevet, spavaća soba 2-dva pojedinačna ležaja, dnevna soba - dva pomoćna ležaja za dvije osobe ). Dječiji krevetić stavljamo po potrebi. Svaka soba ima svoju kupaonicu. Apartman je vrlo prostran i svijetao – 90 m2, na dvije etaže, te pruža vrlo ugodan osjećaj prilikom boravka u njemu. Idealan odmor naći ćete u sklopu apartmana Karmel koji ima terase ili balkone za svaku sobu i dnevni boravak, besplatan wifi, klimu,grijanje, TV sa domaćim i satelitskim programima, sve kućanske aparate.U sklopu objekta je besplatan parking.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman KARMEL Viškovo

Od mora 9 km
Kapacitet 6 osoba

Cijena od 60 €

Apartman Lovre ( Viškovo)

Apartman Lovre nalazi se u naselju Viškovo u Primorsko-goranskoj županiji u blizini grada Rijeke, a nudi terasu i pogled na vrt. Apartman ima 1 spavaću sobu, dnevni boravak s TV-om ravnog ekrana te potpuno opremljenu kuhinju s perilicom posuđa. Apartman se nalazi na 12 km od Opatije i 7 km od Rijeke. Automotodrom Grobnik smješten je 12 km od kuće. Zračna luka Rijeka udaljena je 23 km.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Lovre

Od mora 6 km
Kapacitet 3 osoba

Cijena od 35 €

Turistički vodič Viškovo

Viškovo  - Grb Viškovo je općina smještena nekoliko kilometara sjeverozapadno od grada Rijeke u Primorsko-goranskoj županiji. Viškovo je nastalo u 18. stoljeću na brežuljku gdje je prolazila prometnica koja je spajala Rijeku i Ljubljanu. Danas u čitavoj općini živi oko 15000 stanovnika i to u nekoliko većih naselja: Marinići, Viškovo, Marčelji, Saršoni, Mladenići, Sroki i Kosi. Viškovo je gospodarski vrlo razvijen u kojemu djeluju brojni poduzetnički centri. Osim poduzetništva razvija se i turizam zbog blizine Rijeke, Opatije te graničnog prijelaza sa Slovenijom. Osobit šarm daje prekrasan pogled na čitavi Kvarnerski zaljev, a iznimne ljepote prirode i pogodnosti življenja u malom mjestu obilježja su koja ovaj kraj čine privlačnom i omiljenom destinacijom za sve turiste. Smještaj se nudi u kvalitetnim i dobro uređenim apartmanima, sobama i kućama za odmor u sklopu obiteljskog privatnog smještaja. Kontaktirajte direktno vlasnike privatnog smještaja u Viškovu i uštedite i do 40% na skupim agencijskim provizijama. Dobrodošli u Viškovo!

Viškovo Vremenska prognoza