Apartmani i privatni smještaj Vrsar

Vrsar je maleno ribarsko i turističko mjesto i općina u Istarskoj županiji u Hrvatskoj. Smjestio se na zapadnoj obali Istre, svega 11 kilometara južno od grada Poreča. Općina Vrsar obuhvaća 9 manjih naselja i ima oko 2000 stanovnika. Vrsar je naseljen još od prapovijesti, kada su ga naseljavali drevni narodi Histri i Liburni, a u 1. stoljeću osvajaju ga Rimljani koji ga razvijaju u pravo trgovište za ratarske i stočarske proizvode. Od 9....

Sortiraj prema:

Apartmani Iva

Vrsar

Od mora 200 m
Kapacitet 8 osoba

od 55 €

Apartmani Iva ( Vrsar)

S četiri vrsarska vidikovca pruža se pogled na prekrasan arhipelag od 18 nenastanjenih otočića uronjenih u plavi Jadran. Plaže u Vrsaru su raznolike od šljunčanih plaža za obitelji s djecom do stjenovite naturističke plaže jedne od najvećih u Europi po kojoj je Vrsar stekao svjetsku slavu. Naravno tu je i bogata gastronomska ponuda i niz dodatnih aktivnosti za aktivan odmor uz neizostavan obližnji adrenalinski park. Apartmani su klimatizirani i moderno namješteni. Jedna od najvećih pogodnosti naših apartmana je što se nalaze u blizini centra starog grada, plaže te svih popratnih sadržaja, što ih čini idealnom Apartman A1 (40 m2, 2+2) je suturenskog tipa. Sadrži potpuno opremljenu kuhinju, dnevni boravak, te spavaću sobu i kupaonu. U spavaćoj sobi nalazi se bračni krevet te ormari, dok se u dnevnoj sobi nalazi kombinirani ležaj koji se razvlačenjem pretvara u udoban ležaj za dvoje. Suturenski položaj osigurava ugodnu temperaturu i po najvećim vrućinama.. Apartman je klimatiziran te opremljen sa satelitskom televizijom, te naravno svim potrebnim kuhinjskim aparatima, uključujući mikrovalnu pećnicu, hladnjak te aparat za kavu. U cijenu apartmana ulaze posteljina te ručnici. Apartman A2 (40 m2 2+2) predviden je za maksimalno četiri osobe i nalazi se na prvom katu. Sastoji se od dnevnog boravka sa dva odvojena ležaja i kuhinjskim dijelom, te jednom spavaćom sobom s bračnim krevetom i kupaonom. Apartman je klimatiziran te opremljen sa satelitskom televizijom, te svim potrebnim kuhinjskim aparatima, uključujući mikrovalnu pećnicu, hladnjak te aparat za kavu. U cijenu apartmana ulaze posteljina te ručnici.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Iva

Od mora 200 m
Kapacitet 8 osoba

Cijena od 55 €

Turistički vodič Vrsar

Vrsar  - Grb Vrsar je maleno ribarsko i turističko mjesto i općina u Istarskoj županiji u Hrvatskoj. Smjestio se na zapadnoj obali Istre, svega 11 kilometara južno od grada Poreča. Općina Vrsar obuhvaća 9 manjih naselja i ima oko 2000 stanovnika. Vrsar je naseljen još od prapovijesti, kada su ga naseljavali drevni narodi Histri i Liburni, a u 1. stoljeću osvajaju ga Rimljani koji ga razvijaju u pravo trgovište za ratarske i stočarske proizvode. Od 9. stoljeća je pod upravom porečkih biskupa, koji ovdje grade kaštel pod nazivom castrum Ursariae, a od 15. pa sve do kraja 18. stoljeća je pod Mletačkom upravom. Nakon toga dolazi pod austrijsku upravu, da bi konačno nakon 2. svjetskog rata bio pripojen matici Hrvatskoj. Vrsar se tijekom povijesti razvijao na 55 m visokom brežuljku na samom ušću Limskog zaljeva, međutim danas se novi, turistički Vrsar razvija uz prekrasnu obalu i čisto more. Smještaj se osim u nekoliko hotela i kampova nudi i u kvalitetnim i dobro uređenim apartmanima, sobama i kućama za odmor u sklopu privatnog obiteljskog smještaja. Vrsar obiluje šljunčanim i stjenovitim plažama koje su vrlo dobro uređene i na čak 5 njih se vijori Plava zastava. Istaknimo plažu Belvedere, Petalon i Gradsku plažu, te posebno lijepe manje plažice na otoku Sveti Juraj koji je tek nekoliko minuta vožnje od vrsarske luke. Za ljubitelje aktivnog odmora Vrsar u ponudi ima brojne biciklističke i pješačke staze, ronilački centar, adrenalinski park Akros, organizirano slobodno penjanje u Limskom kanalu, te aeropark Vrsar gdje možete doživjeti Vrsar iz ptičje perspektive, ali i upisati školu padobranstva ili skočiti u tandemu iz aviona. Istaknimo još i organizirane izlete u Limski kanal, 12 kilometara duboki fjord sa plavo-zelenom bojom mora i obiljem ribe i školjki. U bogatoj ponudi istarske kuhinje i specijalitetima poput istarskog pršuta, istarskog tartufa, šparoga, palente na istarski način, kupusa s janjetinom, ribe i plodova mora možete uživati u brojnim konobama i restoranima. Tijekom ljeta Vrsar je poput otvorene pozornice gdje se održavaju mnogi festivali, koncerti i poznate ribarske fešte. Posjetite Vrsar ovo prekrasno malo turističko mjesto sa bogatom ponudom raznih aktivnosti od lijepih i ugodnih šetnji i kupanja u čistom moru pa do adrenalinskih skokova iz aviona. Smještaj u Vrsaru. Apartmani, sobe i ostali privatni smještaj u Vrsaru i do 40% jeftinije bez skupih agencijskih provizija. Dobrodošli u Vrsar!

Vrsar Vremenska prognoza