Apartmani i privatni smještaj Kaštelir-Labinci

Kaštelir-Labinci su maleno mjesto i općina u Istarskoj županiji u Hrvatskoj. Smjestili su se na zapadnoj obali Istre desetak kilometara od mora i grada Poreča. Nekada dva odvojena mjesta Kaštelir i Labinci (Castelier - S. Domenica) su se tijekom stoljeća širili i razvijali da bi se danas spojili u jedinstveno mjesto i općinu Kaštelir-Labinci. Danas u Kašteliru i Labincima živi oko 1500 stanovnika, koji se uglavnom bave malim poduzetništvom,...

Sortiraj prema:

Apartmani Zugan

Kaštelir-Labinci

Od mora 7 km
Kapacitet 15 osoba

od 60 €

Kuća za odmor Renata

Kaštelir-Labinci

Od mora 6 km
Kapacitet 8 osoba

od 190 €

Apartmani Zugan ( Kaštelir-Labinci)

Kuća s bazenom u kojoj se nalazi 4 apartmana za 4 osobE. Mirna lokacija, svi apartmani s pogledom na more i terasama. Parkiralište osigurano.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Zugan

Od mora 7 km
Kapacitet 15 osoba

Cijena od 60 €

Kuća za odmor Renata ( Kaštelir-Labinci)

Kuća se nalazi u malom mirnom mjestu Kašteliru 8km od Poreca,kuca se sastoji od dva posebna ulaza tako da je pogodna za 2 obitelji od koje svaka ima svoj ulaz a sve ostalo je zajednicko i ugodno za zajednicko druzenje.. Kuca se iznajmljuje kao jedna cijelina ,svaki apartman ima kuhinju,dnevni boravak i po 2 sobe ,a svaka soba ima svoju kupaonu kako na katu tako je isti sadržaj prostorija i u prizemlju sa jos jednim dodatnim wc u prizemlju. Dvorište je potpuno ogradjeno,imate vlastiti bazen 8m*4m,trampolin,dječje igralište,vanjsku terasu sa roštiljem,i 4 parking mjesta od kojih su dva natkriveni. Idealo mjeso za provesti godišnji odmor sa djecom. Parti zabave nisu dozvoljene.

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Renata

Od mora 6 km
Kapacitet 8 osoba

Cijena od 190 €

Turistički vodič Kaštelir-Labinci

Kaštelir-Labinci  - Grb Kaštelir-Labinci su maleno mjesto i općina u Istarskoj županiji u Hrvatskoj. Smjestili su se na zapadnoj obali Istre desetak kilometara od mora i grada Poreča. Nekada dva odvojena mjesta Kaštelir i Labinci (Castelier - S. Domenica) su se tijekom stoljeća širili i razvijali da bi se danas spojili u jedinstveno mjesto i općinu Kaštelir-Labinci. Danas u Kašteliru i Labincima živi oko 1500 stanovnika, koji se uglavnom bave malim poduzetništvom, poljoprivredom, vinogradarstvom i maslinarstvom. U mnogobrojnim, uređenim privatnim kućama gosti se mogu smjestiti u apartmanima ili sobama, te uživati u domaćoj kuhinji i istarskim specijalitetima. Također se nude i rustikalne luksuzne kuće za odmor sa bazenima i lijepo uređenim vrtovima. Biciklisti, šetači i ljubitelji prirode željni čistog zraka, mogu slijediti biciklističke staze zaleđa Poreča i okolice Kaštelira, koje će ih nesumnjivo odvesti do brojnih vidikovaca, izletišta i seoskih gospodarstava. Preporučamo posjetu etno muzeju koji čuva vrijednu zbirku starih alata i predmeta koji će vas nakratko vratiti u prošlost ovoga kraja. Porečke plaže su na svega desetak minuta lagane vožnje udaljenosti, a nude mnogobrojne mogućnosti za zabavu i uživanje u čistom moru. Posjetite Kaštelir i Labince ova dva tipična istarska naselja okružena bujnom sredozemnom vegetacijom gdje ćete moći uživati u mirisima prirode, čistoći zraka i gostoprimstvu njegovih stanovnika. Privatni smještaj u Kašteliru i Labincima. Apartmani, sobe i kuće za odmor u Kašteliru i Labincima jeftiniji i do 40% bez skupih agencijskih provizija. Dobrodošli u Kaštelir i Labince!

Kaštelir-Labinci Vremenska prognoza