Apartmani i privatni smještaj Kanfanar

Kanfanar (Canfanaro) je maleno naselje i sjedište općine u zapadnom dijelu istarskog poluotoka. Kanfanar se prvi put spominje u 11. stoljeću, a općinskim središtem postaje tek početkom 18. stoljeća, nakon što je cijelu svoju povijest bio pod upravom srednjovjekovnog grada Dvigrada. Svoj procvat Kanfanar doživljava krajem 19. stoljeća izgradnjom pruge za Pulu i odvojka za Rovinj te postaje važno prometno čvorište. Zahvaljujući odličnoj...

Izdvojena ponuda apartmana i privatnog smještaja - Kanfanar

Sortiraj prema:

Kuća za odmor Levlante

Kanfanar

Od mora 15 km
Kapacitet 11 osoba

od 450 €

3 recenzija - 5/5

Kuća za odmor Villa Baraka

Kanfanar

Od mora 15 km
Kapacitet 8 osoba

od 200 €

Kuća za odmor Levlante ( Kanfanar)

Godina izgradnje 2023. Samostojeća vila s bazenom (60m²). Vanjska kuhinja sa kaminom. Sauna jacuzzi. Mirna lokacija. Vrlo lijep zalazak sunca. Depozit je 500 eura. Sve uključeno u cijenu, bez dodatnih troškova. Izvan glavne sezone moguće rezervirati i preko tjedna. Za dodatna pitanja rado Vam stojim na raspolaganju.

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Levlante

Od mora 15 km
Kapacitet 11 osoba

Cijena od 450 €

Recenzija: 3 - Ocjena 5/5
Kuća za odmor Villa Baraka ( Kanfanar)

Šarmantna Villa Baraka idealna je za opuštajući odmor s cijelom obitelji. Vila može primiti do osam osoba. Imanje je potpuno ograđeno i nudi privatni bazen koji Vas poziva da se rashladite tokom vrućih ljetnih dana, kao i ležaljke na kojima se možete opustiti. Na raspolaganju su Vam roštilj i blagovaonski stol na otvorenom. Na raspolaganju je privatno parkiralište do 4 automobila. Vila dozvoljava kućne ljubimce. Interijer vile opremljen je stilom i lijepim detaljima. Prizemlje se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice te spavaće sobe i kupaonice. Na prvom katu nalaze se još dvije udobne spavaće sobe i dvije kupaonice. Vila je potpuno klimatizirana i nudi pristup internetu. Vila Baraka savršen je izbor za bijeg od svakodnevice.

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Villa Baraka

Od mora 15 km
Kapacitet 8 osoba

Cijena od 200 €

Turistički vodič Kanfanar

Kanfanar  - Grb Kanfanar (Canfanaro) je maleno naselje i sjedište općine u zapadnom dijelu istarskog poluotoka. Kanfanar se prvi put spominje u 11. stoljeću, a općinskim središtem postaje tek početkom 18. stoljeća, nakon što je cijelu svoju povijest bio pod upravom srednjovjekovnog grada Dvigrada. Svoj procvat Kanfanar doživljava krajem 19. stoljeća izgradnjom pruge za Pulu i odvojka za Rovinj te postaje važno prometno čvorište. Zahvaljujući odličnoj cestovnoj i željezničkoj povezanosti te blizini glavnog čvorišta autoceste Istarski ipsilon, iz Kanfanara možete vrlo lako istražiti cijeli istarski poluotok. Kanfanar se sastoji od 22 naselja te u njemu ukupno živi oko 1500 stanovnika. Rovinj, odnosno obala je udaljena 18 kilometara, a more, odnosno Limski zaljev je udaljen tek 10tak kilometara. Kanfanar je poznat kao općina istarskog vola i fuži. Istarski vol je jedan od simbola cijele Istre jer je u prošlosti bio iznimno važan za istarskog seljaka, a u Kanfanaru ta tradicija se i dalje čuva. Fuži, kraljica istarske tjestenine ima dugu tradiciju te je nezamjenjiv sastojak u mnogim istarskim jelima i specijalitetima. Od turističkih atrakcija možemo izdvojiti srednjovjekovni grad Dvigrad, značajni krajobraz i posebni rezervat u moru Limski kanal, arheološke lokalitete Kašteljir i Maklavun te župnu crkvu svetog Silvestra u samom centru Kanfanara. Cijelo područje Kanfanara i okolice obiluje brojnim biciklističkim i pješačkim stazama. Smještaj u Kanfanaru možete pronaći u privatnim apartmanima, sobama i kućama za odmor, a posebno se ističu kuće za odmor s bazenima koje vam omogućuju bezbrižan odmor daleko od turističkih gužvi, buke i smoga. Klima je vrlo ugodna i blaga mediteranska s 2300 sunčanih sati godišnje. Posjetite područje Kanfanara i uživajte u zelenoj unutrašnjosti Istre!

Kanfanar Vremenska prognoza