Apartmani i privatni smještaj Tar-Vabriga

Tar i Vabriga su dva mala naselja koja čine jedinstvenu općinu u Istarskoj županiji u Hrvatskoj. Smjestili su se na zapadnoj obali Istre, 3 kilometara istočno od mora i turističkog kompleksa Lanterna i 7 kilometara sjeverno od grada Poreča. Nekada su to bila dva odvojena mjesta, međutim šireći se jedan prema drugome postali su jedno naselje, a dijeli ih samo prometnica Pula - Trst. Poput većine istarskog poluotoka i ovo područje je bilo...

Sortiraj prema:

Apartmani Folo

Tar-Vabriga

Od mora 2.5 km
Kapacitet 19 osoba

od 30 €

Apartman Dalmatini

Tar-Vabriga

Od mora 900 m
Kapacitet 6 osoba

od 80 €

Apartmani Eva

Tar-Vabriga

Od mora 1.5 km
Kapacitet 8 osoba

od 35 €

Apartman Lane

Tar-Vabriga

Od mora 1 km
Kapacitet 4 osoba

od 50 €

Apartman Sisi

Tar-Vabriga

Od mora 1.5 km
Kapacitet 4 osoba

od 50 €

Apartmani Folo ( Tar-Vabriga)

Apartmani Folo nalaze se u Taru. Na raspolaganju imamo 6 apartmana, od čega su 2 dvosobna (od 4-6 ležaja) i 3 jednosobna (2-4 ležaja). Apartmani su udaljeni 2,5 km od turističkog centra Lanterna gdje se naleze plaže i drugi turistički sadržaji i aktivnosti.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Folo

Od mora 2.5 km
Kapacitet 19 osoba

Cijena od 30 €

Apartman Dalmatini ( Tar-Vabriga)

Apartman u mirnom turističkom naselju Vabriga nedaleko od mora. Smještaj je nedavno adaptiran i raspolaže sa 3 spavaće sobe za 6 osoba i zajedničko kupatilo. Balkon sa okućnicom u kojoj se može boraviti u zelenilu raznih voćki. Ispred kuće nalazi se roštilj koji stoji na raspolaganju gostima te prostrani i besplatni parking. Uz to apartman sadrži klima uređaje, Wi-Fi, kuhinju i dnevni boravak sa svim potrebnim aparatima, TV, kupaonica sa tušem, natkriveni balkon. Unutar 10 km nalazi se mnogo zanimljivih znamenitosti za posjećivanje kao što je Eufrazijeva bazilika, jama Baredine, marina u Novigradu te 2 aquaparka.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Dalmatini

Od mora 900 m
Kapacitet 6 osoba

Cijena od 80 €

Apartmani Eva ( Tar-Vabriga)

Iznajmljujemo 2 dvosobna apartmana kategorizirana s *** u obiteljskoj kući u mjestu Vabriga kod Tara, između Poreča i Novigrada. Svaki apartman se sastoji od 2 osnovna ležaja u zasebnoj spavaćoj sobi i 2 dodatna ležaja u dnevnom boravku. Smješteni su u prizemlju, s vlastitom natkrivenom terasom, zasebnim ulazom i neometanim pristupom vrtu. Parkiralište u ograđenom dvorištu. Nalazi se u naselju, 2 km od mora cestom i oko 1 km od turističkog naselja Lanterna. 5 km udaljen od Poreča i Novigrada. Do trgovine i bankomata 20 metara.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Eva

Od mora 1.5 km
Kapacitet 8 osoba

Cijena od 35 €

Apartman Lane ( Tar-Vabriga)

Apartman Lane smješten je u centru istarskog grada Tara nedaleko od Poreča. Pruža vam idealno mjesto za vaš odmor zbog udobnosti, praktičnosti, mira i prekrasnog pogleda na more. Smještaj sadrži kuhinju, dnevni boravak, spavaću sobu, kupaonicu, hodnik, terasu i prekrasnu galeriju zbog koje djeca uvijek budu oduševljena kao i njihovi roditelji. Apartman ima dva klima uređaja. Na raspolaganju su vam svi potrebni sadržaji na minimalnoj udaljenosti kao što su trgovine, ljekarne, istarski restorani sa svježom ribom, mesom, tjesteninom i ostalim specijalitetima, te nezaobilazna vina, vinarije, picerije, kafići. U blizini se nalaze sadržaji poput Istralandije, Aqua colors, Dinopark, kao i usluge poput cartinga, jahanja, teniskih terena, raznih špilja i slično.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Lane

Od mora 1 km
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 50 €

Apartman Sisi ( Tar-Vabriga)

Apartman Sisi smješten je u malom ribarskom naselju Vabriga, na pola puta između Poreča i Novigrada, dva atraktivna turistička gradića na zapadnoj obali Istre. Nalazi se u mirnom okruženju i u potpunosti je opremljen za bezbrižan odmor. Apartman ima privatno parkirno mjesto, internet, satelitsku televiziju, roštilj i vrtnu garnituru na terasi. Udaljen 10ak minuta hoda do mora i netaknute prirode, u blizini se nalazi supermarket, ljekarna, pošta, banka, lokalna ribarnica. Lokacija je idealna za goste koji žele otkriti više strana Istre, što automobilom, što biciklom.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Sisi

Od mora 1.5 km
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 50 €

Turistički vodič Tar-Vabriga

Tar-Vabriga  - Grb Tar i Vabriga su dva mala naselja koja čine jedinstvenu općinu u Istarskoj županiji u Hrvatskoj. Smjestili su se na zapadnoj obali Istre, 3 kilometara istočno od mora i turističkog kompleksa Lanterna i 7 kilometara sjeverno od grada Poreča. Nekada su to bila dva odvojena mjesta, međutim šireći se jedan prema drugome postali su jedno naselje, a dijeli ih samo prometnica Pula - Trst. Poput većine istarskog poluotoka i ovo područje je bilo naseljeno od davnina zahvaljujući plodnoj zemlji i blizini mora. U uvalama podno Tara i Vabrige pronađeni su ostaci rimske ville rusticae, uljare, ladanjske vile i potopljene luke što nam govori da se ovdje nekada trgovalo poljoprivrednim proizvodima za vrijeme Rimskog carstva. Danas u čitavoj općini živi oko 2000 stanovnika, a okosnicu gospodarstva čine turizam i iznajmljivanje privatnog smještaja, te poznati turistički kompleks Lanterna. Osim turizma, stanovnici Tara i Vabrige bave se poljoprivredom maslinarstvom i vinogradarstvom, te manjim dijelom i ribarstvom. Okolica je prepuna zanimljivosti i atrakcija, a neke od njih su speleo avantura u jami Beredini, jahanje, vožnja biciklom, kros utrke, te pješačenje. Gastronomska ponuda je izvrsna i uključuje brojne restorane, konobe i seoska domaćinstva na kojima možete kušati istarske specijalitete i vrhunska domaća vina. Ako ste željni osvježenja, dovoljno je otići do prekrasnih plaža na poluotoku Lanterna, u dužini obale od preko 6 kilometara koji je udaljen tek nekoliko minuta vožnje autom. Tu se možete opustiti uz brojne sportsko-zabavne sadržaje i kristalno čisto more. Posjetite Tar i Vabrigu, ova dva jedinstvena mjesta koja nude najbolji spoj odmora u zelenoj unutrašnjosti Istre nadomak prekrasnim plažama i kristalno čistom moru. Privatni smještaj u Taru i Vabrigi. Apartmani, sobe i kuće za odmor u Taru i Vabrigi jeftiniji do 40% bez skupih agencijskih provizija. Dobrodošli u Tar i Vabrigu!

Tar-Vabriga Vremenska prognoza