Apartmani i privatni smještaj Funtana

Funtana je maleno turističko mjesto i općina u Istarskoj županiji u Hrvatskoj. Smjestila se na središnjem dijelu zapadne obale Istre, svega 6 kilometara južno od grada Poreča. Prvi puta se spominje u 13. stoljeću kao feudalni posjed porečkih biskupa, međutim ovo područje je bilo naseljeno još u doba Rimljana, o čemu nam svjedoče ostaci rimske vile sa akveduktom na području Zelene lagune koji se danas mogu razgledati. Sve do pedesetih...

Sortiraj prema:

Apartmani Milokanović

Funtana

Od mora 200 m
Kapacitet 36 osoba

od 60 €

Apartman Sahic

Funtana

Od mora 500 m
Kapacitet 12 osoba

od 35 €

Apartmani Palme

Funtana

Od mora 400 m
Kapacitet 8 osoba

na upit

Apartman Funtana

Funtana

Od mora 500 m
Kapacitet 5 osoba

od 110 €

Apartmani Milokanović ( Funtana)

Apartmani Milokanović nalaze se u Funtani , 4km od grada Poreča i samo 3km od grada Vrsara, u predivnoj Istarskoj Županiji, Republike Hrvatske. Objekt se nalazi na 200m od mora i plaže. Svi apartmani su snabdjevani sa kompletnim inventarom i posteljinom. Svaki apartman ima svoj parking. Apartmani su opremljeni sa: • kupaonicom + WC • dnevnim boravkom • spavaćim sobama • kuhinjama • TV+SAT • blagovaonicom i terasom. Prikazane cijene u cjeniku odnose se za korištenje apartmana na dan. U cijenu su uključena: • korištenje posteljine • potrošnja vode i struje • pribor za jelo • toaletni papir (pri dolasku) • sedmično mijenjanje posteljine • završno čišćenje pri odlasku.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Milokanović

Od mora 200 m
Kapacitet 36 osoba

Cijena od 60 €

Apartman Sahic ( Funtana)

Apartmani Sahic smjesteni su u Funtani, mirnom gradicu u ISTRI, udaljenom svega 8 km od sampiona turizma grada POREČA. Nas objekat sadrzi 3 apartmana povrsine 45 m2. svaki apartman sastoji se od spavaće sobe, kupaone, kuhinje, dnevne sobe i terase. Kapacitet nasih apartmana je A4 cetiri osobe. Svi apartmani opremljeni su klima uredjajem, LCD-TV-SAT, WFI internet. Svaki apartman sadzi parkirno mjesto a objekat sadrzi i zajednički grill.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Sahic

Od mora 500 m
Kapacitet 12 osoba

Cijena od 35 €

Apartmani Palme ( Funtana)

Apartman 1 sa 2 spavaće sobe, 2 kupatila, dnevni boravak s kuhinjom i terasa sa palmama. Nalazi se u prizemlju. Roštilj. Moderno i kompletno opremljen. Apartman 2 na prvom katu.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Palme

Od mora 400 m
Kapacitet 8 osoba

Cijena na upit

Apartman Funtana ( Funtana)

Objekat se nalazi u turističkom naselju Funtana, neposredno između Poreča i Vrsara u sklopu obiteljskog apartmanskog smještaja. Apartman je moderno opremljen sa potrebnim sadržajima za ugodan boravak, te svaka smještajna jedinica ima osigurano parking mjesto u dvorištu, pripadajuću terasu, korištenje zadjeničkog grilla te dječje igraonice.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Funtana

Od mora 500 m
Kapacitet 5 osoba

Cijena od 110 €

Turistički vodič Funtana

Funtana  - Grb Funtana je maleno turističko mjesto i općina u Istarskoj županiji u Hrvatskoj. Smjestila se na središnjem dijelu zapadne obale Istre, svega 6 kilometara južno od grada Poreča. Prvi puta se spominje u 13. stoljeću kao feudalni posjed porečkih biskupa, međutim ovo područje je bilo naseljeno još u doba Rimljana, o čemu nam svjedoče ostaci rimske vile sa akveduktom na području Zelene lagune koji se danas mogu razgledati. Sve do pedesetih godina prošlog stoljeća, stanovnici Funtane su se uglavnom bavili poljoprivredom i ribarstvom. Šezdesetih se godina prošlog stoljeća grade prvi hoteli i kampovi i to na predjelu Zelene lagune, turizam se polako razvija, a stanovnici Funtane počinju nuditi uslugu smještaja u apartmanima, sobama i kućama za odmor u svojim privatnim obiteljskim kućama. Danas se većina turističkih kapaciteta Funtane prostire od Zelene lagune na sjeveru, pa sve do Valkanele na jugu. Cijeli ovaj nekoliko kilometara dug potez obiluje brojnim manjim uvalama i plažama koje gledaju na desetak manjih otočića razasutih ispred Funtane. Jedna od specifičnosti mjesta je veliki broj restorana, konoba i vinskih podruma gdje možete kušati vrhunske istarske specijalitete i poznata istarska vina. Osim bogate gastronomske ponude, Funtana svim ljubiteljima aktivnog odmora nudi brojne biciklističke staze uz obalu i u unutrašnjosti, razne sportove na vodi, tenis, nogomet, mini golf, boćanje, kuglanje, jahanje... Od ekstremnijih sportova se nude slobodno penjanje u obližnjem Limskom kanalu i škola padobranstva ili skok iz aviona u aeroparku Vrsar. Posjetite Funtanu, ovaj skriveni dragulj zapadne obale Istre i uživajte u netaknutoj prirodi, ugodnoj mediteranskoj klimi i kristalno čistom moru. Privatni smještaj u Funtani. Kontaktirajte direktno vlasnike apartmana, soba i kuća za odmor u Funtani, te uštedite i do 40% na skupim agencijskim provizijama. Dobrodošli u Funtanu!

Funtana Vremenska prognoza