Apartmani i privatni smještaj Varaždin

Varaždin je grad i središte Varaždinske županije u Hrvatskoj. Smjestio se u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske na desnoj obali rijeke Drave i u njemu živi oko 50000 stanovnika. Prema arheološkim nalazima, područje grada bilo je naseljeno još u rimsko doba, o čemu svjedoče i imena dviju danas postojećih ulica - Via Militum i Via Petovia. Prvi puta se spominje u 12. stoljeću. kada postaje slobodnim kraljevskim gradom. Nakon prestanka turskih...

Sortiraj prema:

Kuća za odmor The hill house Milk n Honey

Varaždin

Od mora > 50 km
Kapacitet 9 osoba

od 220 €

Apartman Anita

Varaždin

Od mora > 50 km
Kapacitet 3 osoba

od 60 €

Kuća za odmor ENA

Varaždin

Od mora > 50 km
Kapacitet 4 osoba

od 60 €

Kuća za odmor The hill house Milk n Honey ( Varaždin)

Iznajmljuje se prekrasna kuća za odmor Milkandhoney na 300m nadmorske visine podno Grebengrada. Kuca je posebnog toplog ugođaja. Ispred terase je bazen (grijani od maja do rujna)sa ugradbenim stepenicama za lakši pristup. Prostrano neograđeno dvorište sa dječjem igralištem i velikim trampolinom. Kuća raspolaže 4 do 5 parkirna mjesta, tri terase i balkon. Stolni tenis. Roštilj uvjek besplatno na raspolaganju gostima. Vanjski fire pit te luksuzni jaccuzzi sa 6 sjedala u funkciji cjele godine. Vani je ali zaštićen od svih vremenkskih uvjeta. Kuća je maximalno opremljena za dugi i ugodan boravak.

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor The hill house Milk n Honey

Od mora > 50 km
Kapacitet 9 osoba

Cijena od 220 €

Apartman Anita ( Varaždin)

Apartman Anita nalazi se u Varaždinu, na 1 km od Gradskog stadiona, a nudi spavacu sobu s bracnim krevetom. dnevnu sobu s opremljenom kuhinjom koja ima dodatni kauc na razvlacenje, besplatno privatno parkiralište, dvoriste i roštilj. Sve sobe sadrže klima-uređaj, hladnjak, ploču za kuhanje, kuhalo za vodu, sušilo za kosu i radni stol. Sobe u privatnom smještaju uključuju ormar, TV ravnog ekrana i vlastitu kupaonicu.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Anita

Od mora > 50 km
Kapacitet 3 osoba

Cijena od 60 €

Kuća za odmor ENA ( Varaždin)

Kuća za odmor ENA smještena je na brdu s prekrasnim pogledom, na 218 metara nadmorske visine uz samo granicu Republike Slovenije. Kuća omogućuje relaksirajući odmor okruženi predivnom prirodom i obiljem svježeg zraka, Savršen je odabir za smještaj onih koji se žele ponovno povezati s prirodom. Kuća za odmor ENA opremljena je sa dvije spavaće sobe koje imaju zasebne kupaonice, dnevnim boravkom, blagovaonicom, opremljenom kuhinjom. Pomoćni ležajevi i kinderbed dostupni su po dogovoru. Na raspolaganju je vanjska terasa sa krušnom peći, roštiljem te pekom i ražnjem. Besplatan parking i wi-fi

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor ENA

Od mora > 50 km
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 60 €

Turistički vodič Varaždin

Varaždin  - Grb Varaždin je grad i središte Varaždinske županije u Hrvatskoj. Smjestio se u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske na desnoj obali rijeke Drave i u njemu živi oko 50000 stanovnika. Prema arheološkim nalazima, područje grada bilo je naseljeno još u rimsko doba, o čemu svjedoče i imena dviju danas postojećih ulica - Via Militum i Via Petovia. Prvi puta se spominje u 12. stoljeću. kada postaje slobodnim kraljevskim gradom. Nakon prestanka turskih napada i opasnosti, grad nagli uspon i razvitak doživljava u 17. i 18. stoljeću, pa je tako od 1767. do 1776. bio glavni grad Hrvatske. U to kratko vrijeme grade se brojne palače i javne zgrade koje su sačuvane do danas i daju mu obilježje pravog baroknog grada. Najveća znamenitost Varaždina je tvrđava zvana Stari grad iz 12. stoljeća, koja je kasnije nadograđivana mnogo puta i u kojoj je smješten Gradski muzej Varaždin. Grad obiluje prekrasnim palačama, crkvama i samostanima sve mahom građenim u baroknom stilu. Uz Zagreb, najznačajnije je kulturno središte sjeverozapadne Hrvatske, a od poznatih kulturnih događanja tu se održavaju Varaždinske barokne večeri, Špancirfest, Trash Film Festival... U neposrednoj okolici Varaždina čeka vas desetak dvoraca, muzeji, zbirke, crkve i sakralna baština, vrijedna arheološka nalazišta, vinogorja, lovna gospodarstava, tradicijski obrti... Vikend bi mogao biti savršena mjera za one koji žele otkriti i uživati u jednom od najljepših hrvatskih gradova. Odaberite privatni smještaj po vašoj mjeri, a ljubazni domaćini rado će podijeliti svoj Varaždin s vama. Smještaj u Varaždinu. Apartmani, sobe i ostali turistički kapaciteti Varaždin. Dobrodošli u Varaždin!

Varaždin Vremenska prognoza