Apartmani i privatni smještaj Krapina

Krapina je grad i sjedište Krapinsko-zagorske županije u Hrvatskoj. Smjestio se u središtu Hrvatskog zagorja uz rijeku Krapinčicu. Ime duguje upravo rijeci Krapinčici, koja je nekada obilovala slatkovodnom ribom šaranom koja se na kajkavskom narječju naziva krap. Hrvatsko zagorje povijesna je regija Hrvatske, koja se smjestila u sjeverozapadnoj Hrvatskoj sjeverno od grada Zagreba i koja obiluje brežuljcima, šumama i oranicama. Povijest ljudske...

Sortiraj prema:

Apartman Husak

Krapina

Od mora > 50 km
Kapacitet 9 osoba

od 19 €

Apartmani Toplice

Krapina

Od mora > 50 km
Kapacitet 4 osoba

od 32 €

Apartman Potočki

Krapina

Od mora > 50 km
Kapacitet 4 osoba

na upit

Apartman Fučkar

Krapina

Od mora > 50 km
Kapacitet 8 osoba

od 28 €

Apartman Sara

Krapina

Od mora > 50 km
Kapacitet 5 osoba

od 50 €

Apartman Husak ( Krapina)

Nudimo 3 komforna apartmana u samom središtu mjesta.. Kapacitet: 2, 2+1, 2+2. Opremljenost: kuhinja + kupaonica + termalna voda, tv + sat, centralnno grijanje.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Husak

Od mora > 50 km
Kapacitet 9 osoba

Cijena od 19 €

Apartmani Toplice ( Krapina)

Moderni i luksuzni apartmani s galerijom u centru Spa Krapina, u neposrednoj blizini Hotela Villa Magdalena. Jedinstven pogled, klima uređaj, grijanje, parking, besplatan WiFi.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Toplice

Od mora > 50 km
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 32 €

Apartman Potočki ( Krapina)

Objekt je smješten u sjeverozapadnom dijelu Republike Hrvatske, u centru Hrvatskog zagorja, gradu Krapini, na adresi Trški Vrh 82A u čistoj prirodi. Apartman *** sastoji se od: 50,66 m2 2 sobe kuhinje hodnika WC-a i kupaone balkona. Uz apartman na raspolaganje dolazi sljedeće: parking dvorište roštilj terasa vrt, voćnjak čista priroda. Mogućnost kontakta sa vlasnicima lokalnih Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i kupnja njihovih proizvoda poput npr. meda, raznog voća (jabuke, kruške, breskve, šljive, lješnjak, orah...), vina i ostalih poljoprivrednih proizvoda proizvedenih isključivo na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima Potencijalne aktivnosti: biciklizam brzo hodanje trčanje planinarenje društvene igre (čovječe ne ljuti se, šah, crni petar...) badminton shopping posjet muzejima, dvorcima, crkvama, lokalnim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima...

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Potočki

Od mora > 50 km
Kapacitet 4 osoba

Cijena na upit

Apartman Fučkar ( Krapina)

Apartmani Krapinske Toplice - Fučkar nalaze se u mirnoj ulici, u središnjem dijelu mjesta, okruženi zelenilom nedaleko od crkve i u neposrednoj blizini Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju i Specijalne bolnice za kardiovaskularnu kirurgiju "Magdalena" te kupališnog kompleksa "Aquae Vivae".

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Fučkar

Od mora > 50 km
Kapacitet 8 osoba

Cijena od 28 €

Apartman Sara ( Krapina)

Apartman Sara nalazi se u mirnoj ulici u samom gradu, s pogledom na rijeku Krapinčicu. Apartman sadrži dvije spavaće sobe, koje su povezane, kuhinju i kupaonicu. Idealan je za obitelji. Muzej krapinskih neandertalaca nalazi se oko 1000 m od apartmana. Centar grada je također jako blizu. Parking se nalazi odmah do apartmana i ne naplaćuje se.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Sara

Od mora > 50 km
Kapacitet 5 osoba

Cijena od 50 €

Turistički vodič Krapina

Krapina  - Grb Krapina je grad i sjedište Krapinsko-zagorske županije u Hrvatskoj. Smjestio se u središtu Hrvatskog zagorja uz rijeku Krapinčicu. Ime duguje upravo rijeci Krapinčici, koja je nekada obilovala slatkovodnom ribom šaranom koja se na kajkavskom narječju naziva krap. Hrvatsko zagorje povijesna je regija Hrvatske, koja se smjestila u sjeverozapadnoj Hrvatskoj sjeverno od grada Zagreba i koja obiluje brežuljcima, šumama i oranicama. Povijest ljudske naseljenosti u okolici Krapine seže u daleku prošlost od otprilike 100000 godina o čemu svjedoče ostaci neandertalskog čovjeka na brdu Hušnjakovo u zapadnom dijelu Krapine. Prvi pisani dokumenti spominju Krapinu u 12. stoljeću kao kraljevsku utvrdu sa naseljem oko nje. Kasnije prelazi u vlasništvo plemićke obitelji Keglević, a danas je to moderan gradić, te kulturno, političko i upravno središte Krapinsko-zagorske županije. Turizam se polako razvija zahvaljujući raznolikoj kulturno-povijesnoj ponudi. Smještaj u Krapini se može pronaći u nekoliko hostela, te u apartmanima i sobama unutar privatnog obiteljskog smještaja. Od povijesnih znamenitosti Krapine svakako treba istaknuti povijesnu urbanu jezgru grada, koja je sačuvana do danas, crkvu Majke Božje Jeruzalemske na Trškom vrhu, koja je jedna od najljepših baroknih crkava u Hrvatskoj, galeriju grada Krapine i rodnu kuću Ljudevita Gaja - utemeljitelja hrvatskog narodnog preporoda. U blizini Krapine nalazi se i Muzej krapinskih neandertalaca, koji je ujedno i najpoznatije svjetsko nalazište neandertalskog čovjeka. U zanimljivoj okolici Krapine možete proći nekom od vinskih cesta ovog vinogradima bogatog kraja, možete planinariti do obližnjeg vrha Strahinščica na 618 m nadmorske visine ili se možete okušati u paraglajding tandemu i doživjeti bajku Hrvatskog zagorja i Krapine iz zraka. Pozivamo vas da posjetite ovu zanimljivu regiju Hrvatske, rezervirate smještaj direktno kod vlasnika apartmana i soba i da uštedite do 40%. Smještaj u Krapini i okolici. Apartmani, sobe i ostali turistički kapaciteti Krapina. Dobrodošli u Krapinu!

Krapina Vremenska prognoza