Apartmani i privatni smještaj Koprivnica

Koprivnica je grad i sjedište Koprivničko-križevačke županije u Hrvatskoj. Smjestila se na sjeverozapadu kontinentalne Hrvatske između obronaka niskih gora Bilogore i Kalnika i rijeke Drave. Od grada Zagreba udaljena je oko 85 kilometara. Kroz grad prolazi maleni potok po kome je Koprivnica i dobila ime. Prvi puta se grad spominje u 13. stoljeću, a u 14. stoljeću postaje slobodni kraljevski grad. Za vrijeme turskih osvajanja postaje središte...

Sortiraj prema:

Apartmani Cecilia

Koprivnica

Od mora > 50 km
Kapacitet 8 osoba

na upit

Apartmani Cecilia ( Koprivnica)

Lijepo i ugodno opremljeni apartmani u mirnom dijelu grada Koprivnice, u blizini centra, željezničkog i autobusnog kolodvora. Kompletno opremljena kuhinja, centralno grijanje, TV, radio, veš mašina, sušilo za kosu, pegla i daska za peglanje te ostale potrepštine. Besplatan WIFI, parkiralište u dvorištu objekta, garaža za bicikle i motore te mogućnost besplatnog korištenja dva bicikla. Korištenje terase i vrta s pripadajućom vrtnom garniturom te roštilj na raspolaganju.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Cecilia

Od mora > 50 km
Kapacitet 8 osoba

Cijena na upit

Turistički vodič Koprivnica

Koprivnica  - Grb Koprivnica je grad i sjedište Koprivničko-križevačke županije u Hrvatskoj. Smjestila se na sjeverozapadu kontinentalne Hrvatske između obronaka niskih gora Bilogore i Kalnika i rijeke Drave. Od grada Zagreba udaljena je oko 85 kilometara. Kroz grad prolazi maleni potok po kome je Koprivnica i dobila ime. Prvi puta se grad spominje u 13. stoljeću, a u 14. stoljeću postaje slobodni kraljevski grad. Za vrijeme turskih osvajanja postaje središte vojnokrajiške kapetanije, a nakon prolaska turskih opasnosti krajem 17. stoljeća doživljava nagli gospodarski i kulturni procvat. Danas je to moderan grad u kojem živi oko 30000 stanovnika, a glavne djelatnosti su poljodjelstvo, stočarstvo, prehrambena, farmaceutska, te drvna i papirna industrija. Turizam se polako razvija zahvaljujući dobro očuvanoj baroknoj jezgri grada, te obilju kulturno-zabavnih manifestacija. Smještaj možete pronaći u povoljnim apartmanima i sobama unutar privatnih obiteljskih kuća. Za turiste i posjetitelje će svakako najatraktivnije biti središte starog grada, današnji Zrinski, Jelačićev i Florijanski trg, na kojima se nalaze stare jednokatnice u baroknom i secesijskom stilu. Pitomi brežuljci u okolici Koprivnice bogati vinogradima i voćnjacima, zatim rijeka Drava sa svojim pritocima i jezerima kriju mnoge atraktivne i zanimljive sadržaje. Koprivnica slovi i kao gastronomski centar kontinentalne Hrvatske, sa nadaleko poznatom Podravkom, Muzejem prehrane i brojnim vrhunskim restoranima. Kontaktirajte direktno vlasnike apartmana i soba u Koprivnici i uštedite do 40%. Smještaj u Koprivnici i okolici. Apartmani, sobe i ostali privatni smještaj Koprivnica i okolica. Dobrodošli u Koprivnicu!

Koprivnica Vremenska prognoza
Koprivnica - pretražite smještaj u blizini