Apartmani i privatni smještaj Pregrada

Pregrada je maleni grad koji se nalazi u najzapadnijem dijelu Hrvatskog zagorja, između rijeke Sutle i Maceljske gore te u blizini granice sa Slovenijom. Pregrada se smjestila u prekrasnoj dolini rječice Kosteljine ispod gorskog masiva Kunagore čiji se najviši vrh nalazi na 522 metra nadmorske visine. Prvi puta se spominje u 14. stoljeću u statutima Prvostolnoga kaptola zagrebačkoga. Od sredine 19. stoljeća Pregrada preuzima ulogu glavnog centralnog...

Izdvojena ponuda apartmana i privatnog smještaja - Pregrada

Sortiraj prema:

Kuća za odmor Sunrise Hill

Pregrada

Od mora > 50 km
Kapacitet 8 osoba

od 195 €

Kuća za odmor Sunrise Hill ( Pregrada)

Na jednom od mnogih brežuljaka prekrasnog Zagorja smjestila se ova nevjerojatna kuća. Okružena brežuljcima, vinogradima, voćnjakom i šumama idealno je mjesto za uživanje i odmor u prirodi. Divan pogled koji se proteže omogućuje uživanje u predivnim izlascima sunca, po čemu je kuća i dobila ime. Sunrise Hill kategorizirana je s 4* i pruža komforan smještaj za 8 osoba, a prvenstveno je orijentirana na obitelji sa djecom. Savršena je za miran odmor ili druženja, ali i za rekreaciju i sport. Uz uređenu okućnicu koja nudi veliki bazen s tušem te natkrivenom i otvorenom terasom, roštilj, kućicu za igru, parking, kuću krasi i pomno uređen interijer u kojem prevladava drvo te svijetli i umirujući tonovi. Kuća se sastoji od prizemlja u kojem je prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonom, kupaonica, igraonica za djecu sa stolnim nogometom, PS 4 igraćom konzolom i društvenim igrama te prostrana terasa koja zove na odmor i na druženje. Na katu kuće nalaze se tri spavaće sobe, kupaonica, zasebni WC, sauna te balkon. Kuća pruža sve blagodati i potrebe modernog gosta . Sunrise Hill nalazi se na pedesetak km od Zagreba i 1.5 km od centra Pregrade, jednog od najljepših zagorskih gradića. Odmor možete upotpuniti i brojnim sadržajima koje Zagorje nudi. Na raspolaganju su vam mnogi muzeji poput Muzeja krapinskih neandertalaca, dvorci pretvoreni u muzeje od kojih je najpoznatiji Dvor Veliki Tabor, kulturni spomenici, toplice s ljekovitim termalnim izvorima, brojni gastronomski užitci u vrhunskim zagorskim restoranima i vinarijama te sportski sadržaji. Svakog gosta dočekat će i mali poklon dobrodošlice u duhu Zagorja. Dobro nam došli u Zagorje - bajku na dlanu, regiju za odmor duše i tijela. Dobro došli u Sunrise Hill!

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Sunrise Hill

Od mora > 50 km
Kapacitet 8 osoba

Cijena od 195 €

Turistički vodič Pregrada

Pregrada  - Grb Pregrada je maleni grad koji se nalazi u najzapadnijem dijelu Hrvatskog zagorja, između rijeke Sutle i Maceljske gore te u blizini granice sa Slovenijom. Pregrada se smjestila u prekrasnoj dolini rječice Kosteljine ispod gorskog masiva Kunagore čiji se najviši vrh nalazi na 522 metra nadmorske visine. Prvi puta se spominje u 14. stoljeću u statutima Prvostolnoga kaptola zagrebačkoga. Od sredine 19. stoljeća Pregrada preuzima ulogu glavnog centralnog naselja okolice, odnosno središte je općine te postaje jako obrtničko središte na nekoć važnom prometnom pravcu Zagreb-Beč. Danas u Pregradi živi oko 7000 stanovnika koji se uglavnom bave obrtništvom, proizvodnjom te uslužnim djelatnostima. Od uslužnih djelatnosti posebno se ističe turizam i to zbog brojnih sadržaja i turističkih atrakcija poput prve vinske ceste u Hrvatskoj, planinarskog doma na Kunagori, elitnog turizma u dvorcu Bežanec, te brojne sakralne objekte od kojih je najvažnija župna crkva Uznesenja Blažene Djevice Marije. Tijekom godine se ovdje održavaju i brojne kulturne manifestacije te raznovrsna događanja. Smještaj, osim u hotelu u dvorcu Bežanec, možete pronaći u apartmanima i kućama za odmor te seoskim gospodarstvima u sklopu privatnog obiteljskog smještaja. Pozivamo vas da posjetite ovaj prekrasni brežuljkasti dio Hrvatske u kojemu ćete uživati u miru i čistom zraku te u brojnim aktivnostima i zanimljivoj i bogatoj gastronomskoj ponudi.

Pregrada Vremenska prognoza