Apartmani i privatni smještaj Sveti Martin na Muri

Sveti Martin na Muri je maleno naselje i sjedište istoimene općine, koja je smještena u Međimurskoj županiji na najsjevernijoj točki Republike Hrvatske. Ovdje rijeka Mura ulazi u Hrvatsku i čini prirodnu granicu između Hrvatske, Slovenije i Mađarske. Čitavo područje se može podijeliti na dvije geografske cjeline; nizinski dio na sjeveru uz rijeku Muru i brežuljkasti dio međimurskih gorica na jugu. Općina se sastoji od 14 naselja: Brezovec,...

Sortiraj prema:

Kuća za odmor Adalia

Sveti Martin na Muri

Od mora > 50 km
Kapacitet 6 osoba

na upit

Apartman Toplice Sveti Martin

Sveti Martin na Muri

Od mora > 50 km
Kapacitet 5 osoba

od 60 €

Apartman Polanec

Sveti Martin na Muri

Od mora > 50 km
Kapacitet 2 osoba

od 50 €

Kuća za odmor Adalia ( Sveti Martin na Muri)

Holiday Home AdaliA je kuća za odmor smještena u neposrednoj blizini slovenske granice, nedaleko Toplica Sv. Martin (udaljena 4 km), u brežuljkastom dijelu Gornjeg Međimurja, kojeg se često naziva i vrtom zdravih užitaka i dio je UNESCO-va rezervata biosfere Mura – Drava – Dunav. Kapaciteta do 6 osoba, u potpunosti je opremljena svim najvažnijim sadržajima, a svojim gostima nudi mogućnost kraćeg (min 2 noćenja) i duljeg boravka.

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Adalia

Od mora > 50 km
Kapacitet 6 osoba

Cijena na upit

Apartman Toplice Sveti Martin ( Sveti Martin na Muri)

Toplice Sveti Martin (apartman D2 ) Apartman za 4-5 osoba. Sastoji od moderno opremljene kuhinje, dvije spavaće sobe, dnevne sobe s krevetom na razvlačenje, kupaone s kadom te natkrivene terase. Sve sobe imaju televizor, wi-fi, klima. Apartman je opremljen sadržajima koje posjeduje svaki dom, a ugodan i topao interijer razlog je zbog kojeg ćete se osjećati kao kod kuće!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Toplice Sveti Martin

Od mora > 50 km
Kapacitet 5 osoba

Cijena od 60 €

Apartman Polanec ( Sveti Martin na Muri)

Apartman "Polanec Sveti Martin" (42m2) nalaze se u samom centru Sv. Martina na Muri u sklopu stambeno - poslovne zgrade "Emporium", Trg Svetog Martina 8. U samom objekta nalazi se restoran "Kavana i catering ARKA", gdje možete koristiti restorana (ručak i večera). U neposrednoj blizina nalazi se trgovina mješovitom robom METSS (100m) i KITRO (500m), ured Hrvatske pošte. Crkva Svetog Martina je isto taku u samom centru Sv. Martina na Muri. Toplice Sveti Martin udaljene su cca 3 km. Gosti Apartmana "Polanec Sveti Martin" koji borave minimalno 2 noćenja imaju i dvije osobe 40 % popusta od redovne cijene za kupanje u Termama Sveti Martin!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Polanec

Od mora > 50 km
Kapacitet 2 osoba

Cijena od 50 €

Turistički vodič Sveti Martin na Muri

Sveti Martin na Muri  - Grb Sveti Martin na Muri je maleno naselje i sjedište istoimene općine, koja je smještena u Međimurskoj županiji na najsjevernijoj točki Republike Hrvatske. Ovdje rijeka Mura ulazi u Hrvatsku i čini prirodnu granicu između Hrvatske, Slovenije i Mađarske. Čitavo područje se može podijeliti na dvije geografske cjeline; nizinski dio na sjeveru uz rijeku Muru i brežuljkasti dio međimurskih gorica na jugu. Općina se sastoji od 14 naselja: Brezovec, Čestijanec, Gornji Koncovčak, Gradiščak, Grkaveščak, Jurovčak, Jurovec, Kapelščak, Lapšina, Marof, Sveti Martin na Muri, Toplice Sveti Martin, Vrhovljan i Žabnik. Sv. Martin na Muri jedna je od najstarijih župa i naselja u ovom dijelu Međimurja. Istaknute znamenitosti su crkva sv. Martina, mlin (vodenica) na Muri, brod (skela) na Muri, zaštićeni krajolik rijeke Mure te terme Sveti Martin. Terme Sveti Martin se nalaze u mjestu Toplice Sveti Martin, a čine ih kompleks zatvorenih bazena s termalnom vodom, ljetni aquapark, wellness centar i gastronomski punktovi. Terme čine okosnicu razvoja turizma na ovom području. Brojne su mogućnosti i za aktivni odmor kao bicikliranje, ribolov, jahanje, adrenalinski sportovi, te šetnje po dobro uređenim i poučnim pješačkim stazama. Ovdje se organiziraju i brojne manifestacije tijekom cijele godine kao što su Dani turizma, Dani vina i jabuke, Gulašijada, Martinje, Vincekovo, Klasika uz Muru i brojne druge. Vaše nepce možete počastiti brojnim domaćim delicijama i vinima ovoga kraja u nekoliko restorana, izletišta, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, ali i jednoj farmi jelena i muflona. Smještaj, osim u hotelu u sklopu termi Sveti Martin, možete pronaći u brojnim privatnim apartmanima i kućama za odmor. Pozivamo vas da posjetite ovaj idiličan i pitomi brežuljkasti kraj na samome sjeveru Hrvatske koji će vas ugodno iznenaditi u svakom godišnjem dobu.

Sveti Martin na Muri Vremenska prognoza
Sveti Martin na Muri - pretražite smještaj u blizini