Apartmani i privatni smještaj Samobor

Grad Samobor se smjestio u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske uz samu granicu sa Slovenijom, u blizini Zagreba (20 km) i u podnožju Žumberka i Samoborskog gorja. Upravo ovaj položaj omogućio mu je gospodarski i turistički razvitak. Odlikuje se izrazito povoljnim uvjetima za život zbog izrazito čistog zraka, umjerene klime i očuvane prirode koja ga okružuje. Prekrasna šetališta u samom gradu, bujne šume i brojna izletišta u okolici grada...

Sortiraj prema:

Apartmani Studio Samobor

Samobor

Od mora 10 km
Kapacitet 2 osoba

od 30 €

Apartmani Gradna

Samobor

Od mora 10 km
Kapacitet 3 osoba

od 40 €

Apartmani Studio Samobor ( Samobor)

Zadovoljstvo nam je ponuditi Vam smještaj u novouređenom studio-apartmanu u centru Samobora, u neposrednoj blizini Trga kralja Tomislava, odmah do Hotela Livadić na adresi Stražnička 1. Apartman je potpuno namješten, sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i kupaonice (wc, tuš) u ukupnoj površini od 20,3 m2. Opremljen je moderno i funkcionalno te raspolaže ISKON-TV priključkom i ADSL pristupom internetu (wi-fi). Apartman je klimatiziran i postavljeni su električni radijatori. U blizini se nalazi nekoliko javnih parkirališta, dućan Prehrana, ljekarna i dr. Cijena najma studio-apartmana iznosi 230,00 kuna + PDV po apartmanu /dan.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Studio Samobor

Od mora 10 km
Kapacitet 2 osoba

Cijena od 30 €

Apartmani Gradna ( Samobor)

Apartmani Gradna dobra je prilika za odmor putnika koji kreću prema moru jer se nalazi u blizini graničnog prijelaza Bregana. Isto tako onih koji žele odmor provesti u mirnom Samoboru ili okolnim destinacijama uključujući blizinu grada Zagreba. Uz sve navedeno nudimo mirnu i opuštajuću atmosferu objekta kojemu je sve na dohvat ruke. Veselimo se vašem dolasku.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Gradna

Od mora 10 km
Kapacitet 3 osoba

Cijena od 40 €

Turistički vodič Samobor

Samobor  - Grb Grad Samobor se smjestio u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske uz samu granicu sa Slovenijom, u blizini Zagreba (20 km) i u podnožju Žumberka i Samoborskog gorja. Upravo ovaj položaj omogućio mu je gospodarski i turistički razvitak. Odlikuje se izrazito povoljnim uvjetima za život zbog izrazito čistog zraka, umjerene klime i očuvane prirode koja ga okružuje. Prekrasna šetališta u samom gradu, bujne šume i brojna izletišta u okolici grada te gastronomski specijaliteti poput žumberačke janjetine, pastrve, divljači i samoborske kremšnite, dovoljan su mamac za sve posjetitelje. Naravno Samobor obiluje i drugim sadržajima (bogata kulturno- povijesna baština, mnoštvo tradicionalnih manifestacija, nadaleko poznati samoborski fašnik...). Svakog tjedna i u svako doba godine, a posebice vikendom, Samobor je meta više tisuća posjetitelja. Ako u Samobor dolazite prvi put ili ga u kraćem ili dužem obilasku želite upoznati, preporučamo Vam boravak u privatnom smještaju. Iznajmite sobu ili apartman i upoznajte ljubazne domaćine koji će vas uputiti u sve sadržaje koje vam nudi Samobor. Dobrodošli!

Samobor Vremenska prognoza