Apartmani i privatni smještaj Samobor

Grad Samobor se smjestio u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske uz samu granicu sa Slovenijom, u blizini Zagreba (20 km) i u podnožju Žumberka i Samoborskog gorja. Upravo ovaj položaj omogućio mu je gospodarski i turistički razvitak. Odlikuje se izrazito povoljnim uvjetima za život zbog izrazito čistog zraka, umjerene klime i očuvane prirode koja ga okružuje. Prekrasna šetališta u samom gradu, bujne šume i brojna izletišta u okolici grada...

Sortiraj prema:

Apartman Gradna

Samobor

Od mora > 50 km
Kapacitet 3 osoba

od 60 €

Kuća za odmor Nature

Samobor

Od mora > 50 km
Kapacitet 12 osoba

od 300 €

Apartman Gradna ( Samobor)

Apartmani Gradna dobra je prilika za odmor putnika koji kreću prema moru jer se nalazi u blizini graničnog prijelaza Bregana. Isto tako onih koji žele odmor provesti u mirnom Samoboru ili okolnim destinacijama uključujući blizinu grada Zagreba. Uz sve navedeno nudimo mirnu i opuštajuću atmosferu objekta kojemu je sve na dohvat ruke. Veselimo se vašem dolasku.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Gradna

Od mora > 50 km
Kapacitet 3 osoba

Cijena od 60 €

Kuća za odmor Nature ( Samobor)

Kuća za odmor Nature nalazi se u Cerju Samoborskom te nudi zajednički salon, vrt i terasu. Ova vila ima pogled na grad i udaljena je 8 km od Samobora. Uključuje 4 spavaće sobe, 2 kupaonice, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i popločani dio dvorišta s pogledom na vrt. Do Zagreba ima 33 km, a do Čateža ob Savi 24 km. Objekt Kuća za odmor Nature uz nadoplatu organizira prijevoz iz/do Zračne luke Franjo Tuđman - Zagreb, udaljene 42 km.

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Nature

Od mora > 50 km
Kapacitet 12 osoba

Cijena od 300 €

Turistički vodič Samobor

Samobor  - Grb Grad Samobor se smjestio u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske uz samu granicu sa Slovenijom, u blizini Zagreba (20 km) i u podnožju Žumberka i Samoborskog gorja. Upravo ovaj položaj omogućio mu je gospodarski i turistički razvitak. Odlikuje se izrazito povoljnim uvjetima za život zbog izrazito čistog zraka, umjerene klime i očuvane prirode koja ga okružuje. Prekrasna šetališta u samom gradu, bujne šume i brojna izletišta u okolici grada te gastronomski specijaliteti poput žumberačke janjetine, pastrve, divljači i samoborske kremšnite, dovoljan su mamac za sve posjetitelje. Naravno Samobor obiluje i drugim sadržajima (bogata kulturno- povijesna baština, mnoštvo tradicionalnih manifestacija, nadaleko poznati samoborski fašnik...). Svakog tjedna i u svako doba godine, a posebice vikendom, Samobor je meta više tisuća posjetitelja. Ako u Samobor dolazite prvi put ili ga u kraćem ili dužem obilasku želite upoznati, preporučamo Vam boravak u privatnom smještaju. Iznajmite sobu ili apartman i upoznajte ljubazne domaćine koji će vas uputiti u sve sadržaje koje vam nudi Samobor. Dobrodošli!

Samobor Vremenska prognoza