Apartmani i privatni smještaj Velika Gorica

Velika Gorica - srce Turopolja. Najveći je grad, te ujedno gospodarsko, kulturno i prometno središte Zagrebačke županije. Smještena je samo 16 km južno od Zagreba u blizini Zračne luke Zagreb. Mnogo je razloga zašto bi trebali posjetiti Veliku Goricu i Turopolje i to primjerice tijekom održavanja Turopoljskog fašnika, Legendfesta ili VG festa kako biste se opustili, zabavili i uživali u vrhunskoj gastronomskoj ponudi u restoranima i brojnim...

Sortiraj prema:

Sobe Aerodrom

Velika Gorica

Od mora 10 km
Kapacitet 3 osoba

od 16 €

Sobe Aerodrom ( Velika Gorica)

Komforna soba u neposrednoj blizini Aerodroma Pleso (kroz park laganom šetnjom 2 minute). Gratis prijevoz sa i na aerodrom. Idealno za goste koji putuju ranim letovima! Nalazimo se u kući okruženoj vrtom. Našim gostima na raspolaganju je terasa. U sobi se nalazi bračni i pomoćni ležaj, te velika kupaonica koja je opremljena tuš kabinom. GRATIS ZA NAŠE GOSTE: parkiralište, WI-FI internet: DVD player, radio CD player, kablovska TV, kuhalo za vodu sa izborom kava i čajeva: te isto tako posteljina, ručnici, sušilo za kosu, šampon, gel za tuširanje, papuče, u toplijem dijelu godine, ležaljke za sunčanje: na zahtjev glačalo i stol za glačanje. Možete se opustiti i u našem vrtu u sjenici! Imamo mogućnost gratis dostavu pizze i drugih jela1 Želimo vam ugodan boravak kod nas, te ugodano dalje putovanje i let!

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Aerodrom

Od mora 10 km
Kapacitet 3 osoba

Cijena od 16 €

Turistički vodič Velika Gorica

Velika Gorica  - Grb Velika Gorica - srce Turopolja. Najveći je grad, te ujedno gospodarsko, kulturno i prometno središte Zagrebačke županije. Smještena je samo 16 km južno od Zagreba u blizini Zračne luke Zagreb. Mnogo je razloga zašto bi trebali posjetiti Veliku Goricu i Turopolje i to primjerice tijekom održavanja Turopoljskog fašnika, Legendfesta ili VG festa kako biste se opustili, zabavili i uživali u vrhunskoj gastronomskoj ponudi u restoranima i brojnim pivnicama. Velika Gorica se odlikuje uređenim parkovima, trgovima i igralištima, te kao grad prijatelj djece, mladosti i sporta. Vrijedno je posjetiti Muzej Turopolja u samom središtu Velike Gorice, arheološki park Andautonija, stari grad Lukavec te brojna izletišta u okolici. Turopoljski kraj je poznat po prirodnim bogatstvima, obilju flore i faune te šumama i starim hrastovim drvenim hižama čiju arhitekturu je vrijedno vidjeti. Pronađite svoj idealni apartman ili privatni smještaj bilo da želite odsjesti u blizini zračne luke ili želite pobliže upoznati ovaj kraj. Apartmani i privatni smještaj Velika Gorica. Dobrodošli!