Apartmani i privatni smještaj Jastrebarsko

Jastrebarsko je grad u središnjoj Hrvatskoj (Zagrebačkoj županiji) koji se smjestio u podnožju Žumberačkog i Samoborskog gorja na pola puta između Zagreba i Karlovca. Grad Jastrebarsko je dobio ime po jastrebarima, a u izvorima na njemačkom jeziku naziva se još i Jaska, što je i popularan naziv ovog grada. Grad se prvi put spominje u 13 stoljeću u ispravi bana Stjepana, kao središte trgovine i suda. Na život i razvoj grada najveći utjecaj...

Sortiraj prema:

Kuća za odmor Dream Day

Jastrebarsko

Od mora > 50 km
Kapacitet 4 osoba

od 80 €

Kuća za odmor Dream Day ( Jastrebarsko)

Dream Day Holiday House (****) nalazi se na odličnoj lokaciji u gradu Jastrebarskom, svega 150 m od centra. Kuća je potpuno opremljena za komforan boravak 4 osobe, a sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka sa blagovaonom, dvije spavaće sobe, radne/dječje sobe za igru, kupaonice, terase, loggie, prostorije za pranje rublja i dvije sobe za rekreaciju. Gostima su na raspolaganju besplatni klima uređaji, WiFi, radio te TV sa hrvatskim i stranim programima. Sadržaji: • vrtni roštilj/kamin • vrtne ležaljke • manji biljar • stolni tenis • stolni nogomet • pikado • društvene igre • igračke Privatni parking je ispred kuće te veliki besplatni gradski parking nasuprot ulice. Na dolasku će Vas dočekati turistička karta grada i susjednih općina i gradova te mnoštvo brošura i informacija o povijesnoj, turističkoj, kulturnoj i ugostiteljskoj ponudi cijelog ovog kraja.

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Dream Day

Od mora > 50 km
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 80 €

Turistički vodič Jastrebarsko

Jastrebarsko  - Grb Jastrebarsko je grad u središnjoj Hrvatskoj (Zagrebačkoj županiji) koji se smjestio u podnožju Žumberačkog i Samoborskog gorja na pola puta između Zagreba i Karlovca. Grad Jastrebarsko je dobio ime po jastrebarima, a u izvorima na njemačkom jeziku naziva se još i Jaska, što je i popularan naziv ovog grada. Grad se prvi put spominje u 13 stoljeću u ispravi bana Stjepana, kao središte trgovine i suda. Na život i razvoj grada najveći utjecaj je imala plemićka obitelj Erdödy koji su imali velika imanja na ovo području od 16. pa sve do 19. stoljeća. Dvorac obitelji Erdödy u gradskom parku u samom centru Jastrebarskog najstarije je zdanje u gradu i jedna od najvećih turističkih atrakcija. Danas na području grada Jastrebarskog živi oko 16000 stanovnika u 60tak naselja. Jastrebarsko i njegova okolica omiljeno su izletište zbog prekrasnih krajolika, parka prirode Žumberak - Samoborsko gorje, kulturno - povijesnih spomenika, znamenitih vina i gurmanskih specijaliteta. Okružen osunčanim vinorodnim brežuljcima, na kojima su se smjestila brojna obiteljska gospodarstva, izletišta, šume, brojni potoci, planinarske i biciklističke staze privlače sve više turista i gostiju željnih odmora u prirodi i u skladu s prirodom. Plešivićka vinska cesta otvorena je 2001. godine uz koju se nalaze brojna obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja nude svoje proizvode, posebice vino i rakiju. Smještaj možete pronaći u kućama za odmor te u apartmanima i sobama u sklopu obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Dobrodošli u Jastrebarsko!

Jastrebarsko Vremenska prognoza