Apartmani i privatni smještaj Sisak

Sisak je grad i središte Sisačko-moslavačke županije u Hrvatskoj. Smjestio se na ušću rijeke Odre u Kupu i rijeke Kupe u Savu, u plodnom i močvarnom području Panonske nizine. Sisak spada među najstarija naselja središnje Hrvatske, a arheološki tragovi njegove naseljenosti datiraju sve do 4. stoljeća prije Krista. U 1. stoljeću prije Krista na mjestu današnjeg Siska osniva se rimski vojni logor - Siscija, koja ubrzo dobija status grada,...

Sortiraj prema:

Seoski turizam Stara Iža

Sisak

Od mora > 50 km
Kapacitet 3 osoba

na upit

Soba Sisak

Sisak

Od mora 10 km
Kapacitet 22 osoba

od 25 €

Hostel Odranska Klet

Sisak

Od mora > 50 km
Kapacitet 25 osoba

od 20 €

Seoski turizam Stara Iža ( Sisak)

Seoski turizam "Stara Iža " smješten je u centru Parka prirode Lonjsko polje u selu Kratečko tridesetak km. od Siska . Apartman je opremljen s LCD televizorom , klima uređajem i bežičnim pristupom internetu. U sklopu Seoskog turizma "Stara Iža" gosti mogu koristiti i usluge restorana gdje poslužujemo tradicionalnu hranu ,a posebno izdvajamo specijalitet "Šaran na rašljama", moslavačka vina i specijalitete od šljiva . Kao sastavni dio seoskog turizma djeluje i poklon galerija „Roda –art“. Stara Iža nudi smještaj u staroj ( 200 g ) tradicijskoj obiteljskoj kući uređenoj s originalnim namještajem . Apartman je prilagođen modernom načinu života i sastoji se od sobe , opremljene čajne kuhinje i wc -om s tuš kadom . Gostima je na raspolaganju dvorišna terasa , obiteljsko dvorište i vrtni roštilj Gostima je na raspolaganju dvorišna terasa , obiteljsko dvorište , parking i vrtni roštilj. Boravišna pristojba 5,50 kn po gostu i danu ( izuzetak djeca ) naplačuje se u objektu.

Kategorizacija Kategorizacija - Seoski turizam Stara Iža

Od mora > 50 km
Kapacitet 3 osoba

Cijena na upit

Soba Sisak ( Sisak)

Nalazimo se u samom centru poslovne zove u Sisku te smo vrhunski izbor za smještaj poslovnih gostiju te raznih sportskih društava kao i onih koji turistički posjećuju Sisak. Prostrane sobe sa četiri zvjezdice nude luksuzni smještaj koji će Vaš boravak u Sisku učiniti opuštajućim i ugodnim. Osim smještaja, Sobe Sisak nude svojim gostima i besplatan parkirni prostor, besplatni Internet te max- tv uslugu. Nudimo dvanaest spavaćih soba od kojih su tri dvokrevetne sa odvojenim ležajevima, osam je dvokrevetnih soba sa duplim ležajem te jedna soba s duplim ležajem uz koji se nalazi pomoćni ležaj za još dvije osobe. Svi koji požele bolje upoznati grad, u neposrednoj blizini naći će brojne atrakcije, muzeje i ostale kulturne znamenitosti. Dođite i posjetite naš lijepi grad Sisak i osjednite u našim Sobe Sisak :)

Kategorizacija Kategorizacija - Soba Sisak

Od mora 10 km
Kapacitet 22 osoba

Cijena od 25 €

Hostel Odranska Klet ( Sisak)

Odranska klet je smještajni objekt ,nalazi se na rubnom djelu grada Siska udaljen od samoga grada tek oko 500 m. a od centra grada 1,5 km. Objekt nudi udobnost, miran i ugodan ambijent te lijepo iskustvo boravka u gradu Sisku U ponudi su dvokrevetne i četvero krevetne sobe opremljene svaka vlastitom kupaonicom, klima uređajem, tv- om te besplatnim internetom. Smještajni objekt je opremljen i dnevnim boravkom koji je gostima na raspolaganju sa kuhinjom, hladnjacima, samoposlužnim aparatom za kavu i televizorom sa preko 200 različitih programa. u sklopu objekta se nalazi i donja terasa isto gostima na raspolaganju. U ponudi gostima uz predhodnu najavu nudimo i organiziramo: sportsko rekreacijske aktivnosti-razne vožnju brodom te jednodnevne izlete..

Kategorizacija Kategorizacija - Hostel Odranska Klet

Od mora > 50 km
Kapacitet 25 osoba

Cijena od 20 €

Turistički vodič Sisak

Sisak  - Grb Sisak je grad i središte Sisačko-moslavačke županije u Hrvatskoj. Smjestio se na ušću rijeke Odre u Kupu i rijeke Kupe u Savu, u plodnom i močvarnom području Panonske nizine. Sisak spada među najstarija naselja središnje Hrvatske, a arheološki tragovi njegove naseljenosti datiraju sve do 4. stoljeća prije Krista. U 1. stoljeću prije Krista na mjestu današnjeg Siska osniva se rimski vojni logor - Siscija, koja ubrzo dobija status grada, a kasnije i status glavnog grada provincije Pannonia Savia. Nakon povlačenja Turaka u 18. i 19. stoljeću Sisak doživljava gospodarski i urbani procvat, te u 20. stoljeću postaje postaje jedan je od najvećih industrijskih gradova u Hrvatskoj zahvaljujući rafineriji nafte, željezari, riječnoj luci te mlinarskoj i pekarskoj proizvodnji. U zadnje vrijeme u Sisku se sve više razvija i turizam, osobito zahvaljujući zaštićenom močvarnom području Lonjskog polja, raritetnoj ruralnoj drvenoj arhitekturi, sisačkom Starom gradu, Starom mostu - prvom drvenom mostu na rijeci Kupi, te privlačnom središtu grada uz obalu Kupe i arheološkom parku Siscia sa ostacima rimske arhitekture. Značajan je i lovni turizam u okolnim šumama Petrove i Zrinske gore. Smještajni kapaciteti su skromni, međutim u privatnom smještaju će se uvijek pronaći kvalitetan apartman ili soba. Gastronomska ponuda sisačkog kraja vas neće ostaviti ravnodušnom, a sve specijalitete ovog kraja osobito divljač možete kušati u nekom od brojnih restorana ili primjerice tradicionalna domaća jela u nekom od seoskih domaćinstava u okolici. Posjetite ovaj stari grad na obali dvije rijeke te uživajte kako u povijesnim spomenicima, tako i u prirodnim ljepotama njegove okolice. Smještaj u Sisku i okolici. Apartmani, sobe i ostali turistički kapaciteti Sisak i okolica. Dobrodošli u Sisak!

Sisak Vremenska prognoza