Apartmani i privatni smještaj Đurđevac

Đurđevac je maleni gradić smješten u sjeveroistočnoj Hrvatskoj u Koprivničko-križevačkoj županiji u kojemu živi oko 8000 stanovnika. Središte je ovoga dijela Podravine, odnosno podravske nizine između dvije prirodno-geografske cjeline; sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Današnji Stari grad Đurđevac nastao je usred močvare na uzvišenom pješčanom humku okružen vlažnim livadama. Stari grad potječe iz 15. stoljeća. To...

Sortiraj prema:

Apartman AMIGO

Đurđevac

Od mora > 50 km
Kapacitet 6 osoba

od 60 €

Apartman Batuda

Đurđevac

Od mora > 50 km
Kapacitet 4 osoba

od 50 €

Last minute ponuda smještaja

Apartman Nebo

Đurđevac

Od mora > 50 km
Kapacitet 4 osoba

od 60 €

Apartman Podravina

Đurđevac

Od mora > 50 km
Kapacitet 3 osoba

od 60 €

Apartman AMIGO ( Đurđevac)

Dobrodošli u podravski smještaj! Iskusite autentični podravski način života odabirom tradicionalnog apartmana Amigo s prostranim vrtom, igralištem i bazenom. Apartman AMIGO nalazi se na predivnoj lokaciji katalenskoga Staroga brega udaljen 10 kilometara od grada Đurđevca. Iz apartmana se proteže predivan pogled na ravnicu Podravine i brežuljke Bilogore, a okružen je prekrasnom prirodom, vinogradima i voćnjacima. Smještenost na uzvisini i izolirani položaj pruža Vam potpunu privatnost i odmor koji zaslužujete. U svojoj bogatoj ponudi nudimo smještaj za sve posjetitelje i ljubitelje prirode, besplatan parking, WI-FI, dječje igralište, opremu za roštilj, bazen, ležaljke, vanjski tuš, bicikle te prostor za druženje i zabavu. Organiziramo posjete vinarijama uz kušanje vina. Kod nas možete kušati domaće i autohtone proizvode te sami ubrati plodove prirode. Mlađi gosti mogu se zabaviti na dječjem igralištu, a uz teren za odbojku, nogomet i badminton dostupni su pikado i trampolin. Kao dio Bike Friendly mreže, idealna smo obiteljska bike destinacija. Kod nas su kućni ljubimci dozvoljeni i dobrodošli. Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe, opremljene kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka te kupaonice s tušem. Držimo da apartman uvijek bude čist, uredan, topao i siguran za Vas. Naš apartman ponosno nosi oznaku 3 zvjezdice te nacionalnu oznaku sigurnosti Safe stay of Croatia! Pravo smo mjesto za opuštenu i veselu zabavu te dobru kapljicu i odlično raspoloženje.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman AMIGO

Od mora > 50 km
Kapacitet 6 osoba

Cijena od 60 €

Apartman Batuda ( Đurđevac)

Apartman Batuda u centru Đurđevca, blizu svih sadržaja, pošta, ljekarna, dom zdravlja, kino, teniski teren, nogometno igralište, sauna, bazen, kao i mnoštvo kafića, te restorana, životinjskog rezervata Sahara. Apartman je opremljen 5G internetom.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Batuda

Od mora > 50 km
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 50 €

Apartman Nebo ( Đurđevac)

Uživajte u svom boravku u potpuno novom, moderno uređenom apartmanu u srcu Podravine. Imate lijep pogled s velikog panoramskog prozora na Đurđevčev dvorac Stari Grad, kao i pogled na mini zoološki vrt s devama, konjima i drugim životinjama. U blizini je fitness staza. Grad je udaljen svega oko 300 m. Sve za ugodan boravak i svakodnevni život i kulturu nalazi se u blizini u krugu od 300m - 500m.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Nebo

Od mora > 50 km
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 60 €

Apartman Podravina ( Đurđevac)

Apartman Podravina nudi smjestaj u novouredenom apartmanu u centru grada Durdevca.Sve bitne znamenitosti i sadrzaji nalaze se u neposrednoj blizini apartmana( srednjovjekovna utvrda Stari grad, Crkva sv.Juraja, muzej, wellnes centar,mini zoloski vrt,trim staza...)Apartman se nalazi u prizemlju zgrade, pa je pristupacan teze pokretnim osobama.Posjetite nas i istrazite sve cari koje nudi ovaj kraj!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Podravina

Od mora > 50 km
Kapacitet 3 osoba

Cijena od 60 €

Turistički vodič Đurđevac

Đurđevac  - Grb Đurđevac je maleni gradić smješten u sjeveroistočnoj Hrvatskoj u Koprivničko-križevačkoj županiji u kojemu živi oko 8000 stanovnika. Središte je ovoga dijela Podravine, odnosno podravske nizine između dvije prirodno-geografske cjeline; sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Današnji Stari grad Đurđevac nastao je usred močvare na uzvišenom pješčanom humku okružen vlažnim livadama. Stari grad potječe iz 15. stoljeća. To je jedna od najstarijih i najpoznatijih sačuvanih nizinska utvrda na prostoru između Save i Drave. U njemu su smještene 4 galerije, od kojih je najznačajnija galerija Ivana Lackovića Croate. Uz Stari grad se veže i poznata legenda iz 16. stoljeća kada su se na ovim prostorima vodile žestoke bitke s Osmanlijama. Osmanlije su u jednom od svojih pohoda dugo opsjedali utvrdu čekajući da braniteljima nestane hrane očekujući njihovu predaju. Međutim, branitelji su iz topa ispalili zadnjeg pjetlića (picoka) kojeg su imali, te su se Turci uplašili i odustali od opsade misleći da branitelji još dugo mogu izdržati opsadu. Stari đurđevački grad nikad nije bio osvojen, a zahvaljujući ovoj legendi, ovdje se svake godine održava jedna od najstarijih manifestacija u Hrvatskoj – Picokijada. Osim Starog grada, najveća turistička atrakcija Đurđevca svakako su Đurđevački pijesci (Hrvatska Sahara) koji su zapravo ostatci jedine hrvatske pustinje i geografsko-botanički rezervat. Nalazi na istočnom dijelu grada odmah pored utvrde Stari grad, a osim jedinstvene flore i faune, te ostacima pješčanih dina, ovdje se nalaze i deve koje su smještene u pustinjskom ambijentu. Smještaj u ovom kraju možete pronaći u dva hotela te u brojnim apartmanima, kućama za odmor, sobama, seoskim domaćinstvima u sklopu privatnog smještaja. Preporučujemo posjetiti seoska domaćinstva ili mala poljoprivredna obiteljska gospodarstva gdje osim što možete prenoćiti, možete upoznati tradiciju i kulturu ovoga kraja te isprobati ukusne lokalne specijalitete. Dobrodošli u Đurđevac, idilično mjesto koje će vas osvojiti svojim kulturno-povijesnim te prirodnim zanimljivostima.

Đurđevac Vremenska prognoza
Đurđevac - pretražite smještaj u blizini