Apartmani i privatni smještaj Bjelovar

Bjelovar je grad i središte Bjelovarsko-bilogorske županije u Hrvatskoj. Smjestio se na prostranoj visoravni na južnim obroncima Bilogore u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Gospodarsko je to, kulturno i političko središte ovog kraja u kojemu živi 50000 stanovnika. Jedan je od mlađih gradova u Hrvatskoj, nastao 1756. godine, odlukom Austro-Ugarske carice Marije Terezije. Jedna od zanimljivosti je da je planski građen kao poligon i ima pravilnu kvadratnu...

Sortiraj prema:

Apartman House of Tea

Bjelovar

Od mora > 50 km
Kapacitet 5 osoba

od 50 €

Apartmani Matic

Bjelovar

Od mora > 50 km
Kapacitet 8 osoba

na upit

Apartman House of Tea ( Bjelovar)

Apartman House of Tea potpuno je preuređen početkom 2019. godine, nalazi se u užem centru Bjelovara. Riječ je vrlo komfornoj zasebnoj kući veličine 73 četvorna metra s dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe, kupaonicom i kuhinjom. WI-FI internet je besplatan, brzina je oko 25 Mbps. U jednoj spavaćoj sobi je bračni krevet (140x200 cm), a u drugog dva kreveta za jednu osobu (90x200 cm). Kuhinja je potpuno opremljena (hladnjak sa zamrzivačem, pećnica, plinski štednjak, mirovalna pećnica). U dnevnom boravku je LED TV (82 cm) s paketom od 100 domaćih i stranih programa. Povezan je Chromecastom pa je moguća reprodukcija multimedijskih sadržaja s mobitela. Parkiralište je dostupno u zaključanom dvorištu, mjesta uvijek ima. Dovoljno je veliko za prihvat kombi vozila. Dječje igralište udaljeno je 200 metara, najbliža trgovina 300 metara, a centar grada 500 metara. Nalazi se na glavnoj cesti prema Zagrebu pa ga je lako pronaći.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman House of Tea

Od mora > 50 km
Kapacitet 5 osoba

Cijena od 50 €

Apartmani Matic ( Bjelovar)

 Apartmani se nalaze u prvoj gradskoj zoni, ulici A. Mihanovića 41. Imamo 2 apartmana. Apartman 1 ima cca 65 m2, čine ga dvije sobe, dnevni boravak sa kuhinjom te kupaonica sa WC-om i hodnik. Apartman 2 veličine je 32 m2 ima dnevni boravak sa kuhinjom te sobu i kupaonicu sa WC-om. Apartmani su klimatizirani. U svakoj sobi i dnevnom boravku nalazi se TV. U svim prostorijama dostupan je bežični internet putem WIFI-a. Apartman 1 raspolaže sa 4 ležaja + 2 pomoćna ležaja. Apartman 2 ima 2 ležaja. Grad Bjelovar smješten je na visoravni u južnom dijelu Bilogore (Sjeverozapadna Hrvatska) na 135 metara nadmorske visine. Bjelovar je sjedište Bjelovarsko-bilogorske županije, ali i prirodno, kulturno i političko središte ovog kraja. Grad Bjelovar zauzima ukupnu površinu od 191,9 km2, a administrativno obuhvaća još 31 naselje. Na tom prostoru danas živi oko 42.000 stanovnika. Dobro nam došli, ugodan odmor !!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Matic

Od mora > 50 km
Kapacitet 8 osoba

Cijena na upit

Turistički vodič Bjelovar

Bjelovar  - Grb Bjelovar je grad i središte Bjelovarsko-bilogorske županije u Hrvatskoj. Smjestio se na prostranoj visoravni na južnim obroncima Bilogore u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Gospodarsko je to, kulturno i političko središte ovog kraja u kojemu živi 50000 stanovnika. Jedan je od mlađih gradova u Hrvatskoj, nastao 1756. godine, odlukom Austro-Ugarske carice Marije Terezije. Jedna od zanimljivosti je da je planski građen kao poligon i ima pravilnu kvadratnu strukturu ulica u središtu grada. Od povijesnih znamenitosti svakako preporučamo posjetu baroknoj katedrali sv. Terezije Avilske iz 18. stoljeća, najvećem kamenom paviljonu u Europi u središnjem parku i Gradskom muzeju. Zbog vrlo plodne zemlje i šumom bogate Bilogore, stanovništvo se uglavnom bavi poljoprivredom, stočarstvom i šumarstvom. U okolici grada postoji višestoljetna tradicija proizvodnje mlijeka i sireva pa se Bjelovar ponekad naziva i gradom sira, a neki od popularnih sireva koji se tu proizvode su Bilogorac, Podravac, Dimsi... U gradu smještaj možete pronaći u dobro uređenim sobama i apartmanima unutar obiteljskih kuća, a u okolici možete pronaći smještaj na seoskim gospodarstvima koji nude vrlo zanimljiv seoski turizam i zdravu hranu. U Bjelovaru se organiziraju zanimljive kulturno-zabavne manifestacije poput Bjelovarskog sajma, Terezijane, BOK festa, Doku-arta i drugih. Gastro ponuda ovog kraja je bogata i vrlo raznolika i sigurno ćete uživati u vrlo ukusnoj i zdravoj hrani. Pozivamo vas da posjetite Bjelovar i idilične obronke Bilogore, te da se odmorite u bujnom zelenilu i čistom zraku ovoga kraja. Smještaj u Bjelovaru i okolici. Apartmani, sobe i ostali turistički kapaciteti Bjelovar i okolica. Dobrodošli u Bjelovar!

Bjelovar Vremenska prognoza