Apartmani i privatni smještaj Bjelovar

Bjelovar je grad i središte Bjelovarsko-bilogorske županije u Hrvatskoj. Smjestio se na prostranoj visoravni na južnim obroncima Bilogore u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Gospodarsko je to, kulturno i političko središte ovog kraja u kojemu živi 50000 stanovnika. Jedan je od mlađih gradova u Hrvatskoj, nastao 1756. godine, odlukom Austro-Ugarske carice Marije Terezije. Jedna od zanimljivosti je da je planski građen kao poligon i ima pravilnu kvadratnu...

Sortiraj prema:

Apartmani Matic

Bjelovar

Od mora > 50 km
Kapacitet 8 osoba

na upit

Apartmani Matic ( Bjelovar)

 Apartmani se nalaze u prvoj gradskoj zoni, ulici A. Mihanovića 41. Imamo 2 apartmana. Apartman 1 ima cca 65 m2, čine ga dvije sobe, dnevni boravak sa kuhinjom te kupaonica sa WC-om i hodnik. Apartman 2 veličine je 32 m2 ima dnevni boravak sa kuhinjom te sobu i kupaonicu sa WC-om. Apartmani su klimatizirani. U svakoj sobi i dnevnom boravku nalazi se TV. U svim prostorijama dostupan je bežični internet putem WIFI-a. Apartman 1 raspolaže sa 4 ležaja + 2 pomoćna ležaja. Apartman 2 ima 2 ležaja. Grad Bjelovar smješten je na visoravni u južnom dijelu Bilogore (Sjeverozapadna Hrvatska) na 135 metara nadmorske visine. Bjelovar je sjedište Bjelovarsko-bilogorske županije, ali i prirodno, kulturno i političko središte ovog kraja. Grad Bjelovar zauzima ukupnu površinu od 191,9 km2, a administrativno obuhvaća još 31 naselje. Na tom prostoru danas živi oko 42.000 stanovnika. Dobro nam došli, ugodan odmor !!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Matic

Od mora > 50 km
Kapacitet 8 osoba

Cijena na upit

Turistički vodič Bjelovar

Bjelovar  - Grb Bjelovar je grad i središte Bjelovarsko-bilogorske županije u Hrvatskoj. Smjestio se na prostranoj visoravni na južnim obroncima Bilogore u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Gospodarsko je to, kulturno i političko središte ovog kraja u kojemu živi 50000 stanovnika. Jedan je od mlađih gradova u Hrvatskoj, nastao 1756. godine, odlukom Austro-Ugarske carice Marije Terezije. Jedna od zanimljivosti je da je planski građen kao poligon i ima pravilnu kvadratnu strukturu ulica u središtu grada. Od povijesnih znamenitosti svakako preporučamo posjetu baroknoj katedrali sv. Terezije Avilske iz 18. stoljeća, najvećem kamenom paviljonu u Europi u središnjem parku i Gradskom muzeju. Zbog vrlo plodne zemlje i šumom bogate Bilogore, stanovništvo se uglavnom bavi poljoprivredom, stočarstvom i šumarstvom. U okolici grada postoji višestoljetna tradicija proizvodnje mlijeka i sireva pa se Bjelovar ponekad naziva i gradom sira, a neki od popularnih sireva koji se tu proizvode su Bilogorac, Podravac, Dimsi... U gradu smještaj možete pronaći u dobro uređenim sobama i apartmanima unutar obiteljskih kuća, a u okolici možete pronaći smještaj na seoskim gospodarstvima koji nude vrlo zanimljiv seoski turizam i zdravu hranu. U Bjelovaru se organiziraju zanimljive kulturno-zabavne manifestacije poput Bjelovarskog sajma, Terezijane, BOK festa, Doku-arta i drugih. Gastro ponuda ovog kraja je bogata i vrlo raznolika i sigurno ćete uživati u vrlo ukusnoj i zdravoj hrani. Pozivamo vas da posjetite Bjelovar i idilične obronke Bilogore, te da se odmorite u bujnom zelenilu i čistom zraku ovoga kraja. Smještaj u Bjelovaru i okolici. Apartmani, sobe i ostali turistički kapaciteti Bjelovar i okolica. Dobrodošli u Bjelovar!

Bjelovar Vremenska prognoza
Bjelovar - pretražite smještaj u blizini