Apartmani i privatni smještaj Duga Resa

Duga Resa je mali grad u Karlovačkoj županiji u Hrvatskoj. Smjestila se nedaleko od Karlovca, na obalama rijeke Mrežnice na raskrižju puteva prema Rijeci i Senju. Ime je dobila po biljci koja obilato raste na ovom području na kopnu i u vodi. Povijest mjesta seže još od srednjeg vijeka, a tek pojavom tvornica za preradu pamuka krajem 19. stoljeća i izgradnjom željezničke pruge Karlovac - Rijeka, od maloga sela postaje industrijsko mjesto,...

Sortiraj prema:

First minute ponuda smještaja

Kuća za odmor House for rent Mrežnica

Duga Resa

Od mora > 50 km
Kapacitet 6 osoba

od 90 €

Apartman Jurica

Duga Resa

Od mora > 50 km
Kapacitet 4 osoba

od 60 €

Apartman Indiana

Duga Resa

Od mora > 50 km
Kapacitet 4 osoba

na upit

Apartman Biličić

Duga Resa

Od mora > 50 km
Kapacitet 5 osoba

na upit

Kuća za odmor House for rent Mrežnica ( Duga Resa)

Uživajte u prekrasnoj komfornoj kući od 125 m2 koja je smještena u Galović Selu, 55 km južno od hrvatskog glavnog grada Zagreba, na lijevoj obali jedne od najljepših hrvatskih rijeka – rijeke Mrežnice. Nedaleko od kuće nalazi se i predivni slap, kojeg rado posjećuje veliki broj kupača tijekom sezone. Šarmantni veseo bar uz slap pruža mogućnost različitih aktivnosti kao što su odbojka na pijesku, vožnja kajakom... Zahvaljujući impresivnoj dubini rijeke na određenim dijelovima, ronjenje i sportski ribolov su vrlo popularni; rafting ostavlja nezaboravno sjećanje, zahvaljujući velikom broju impresivnih slapova i izrazito zelenoj prirodi. Kraj pruža i druge mogućnosti, poput tenisa, vožnje čamca, jahanja itd. U selu Galović, kao i u okolnim selima, nekoliko je restorana smještenih u predivnoj prirodi, odmah uz slapove, koji nude domaću kuhinju.

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor House for rent Mrežnica

Od mora > 50 km
Kapacitet 6 osoba

Cijena od 90 €

Apartman Jurica ( Duga Resa)

Apartman Jurica smješten je u rustikalnoj drvenoj kući okruženoj voćnjakom, cvjetnjakom i vrtom sa sezonskim povrćem. Sa terase se pruža pogled na jednu od najljepših hrvatskih rijeka Mrežnicu. Ova plavozelena ljepotica s mnogobrojnim jezerskim proširenjima i slapovima nastaje iz dviju rijeka koje se spajaju u mjestu Sastavci. U 64 km dugom toku nalaze se brojna kupališta, najčešće uz slapove i drevne mlinice, a najpoznatije su one u Sastavcima, Generalskom Stolu, Zvečaju, Mihalić Selu, Galović Selu, Brigu i Dugoj Resi. Rijeka Mrežnica obiluje slatkovodnim riječnim ribama i rakovima, te izvorima pitke hladne vode. Idealna je za sportski ribolov, rafting i kupanje. Uživajte u vožnji biciklom uz najljepšu rijeku u Hrvatskoj ili se opustite u miru i ribolovu. Provedite dan u prirodi kroz šetnje šumom i skupljanjem ljekovitog bilja, gljiva i šumskih plodova. Ili se uputite u obližnje toplice. Preporučujemo posjet multimedijalnom centru bajki.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Jurica

Od mora > 50 km
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 60 €

Apartman Indiana ( Duga Resa)

Apartman Indiana nalazi se u donjem dijelu obiteljske kuće. Apartman ima pogled na voćnjak sa vrtnim stolom u kojemu gosti mogu uživati u svojoj intimi i pitome zelene brežuljke na kojima nesmetano pasu konji i magarci. Apartman se sastoji od predsoblja, kuhinje sa dnevnim boravkom, 2 spavaće sobe i kupaone. Za samo 10 minuta lagane šetnje kroz šumu dolazi se do kupališta i slapa na rijeci Korani. Na ranchu postoji mogučnost aktivnog odmora, jahanja, cjelodnevnih izleta sa konjima i kanuima, planinarenja, gljivarenja, branja ljekovitog bilja, vožnje biciklima, badmintona i sl.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Indiana

Od mora > 50 km
Kapacitet 4 osoba

Cijena na upit

Apartman Biličić ( Duga Resa)

2 apartmana

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Biličić

Od mora > 50 km
Kapacitet 5 osoba

Cijena na upit

Turistički vodič Duga Resa

Duga Resa  - Grb Duga Resa je mali grad u Karlovačkoj županiji u Hrvatskoj. Smjestila se nedaleko od Karlovca, na obalama rijeke Mrežnice na raskrižju puteva prema Rijeci i Senju. Ime je dobila po biljci koja obilato raste na ovom području na kopnu i u vodi. Povijest mjesta seže još od srednjeg vijeka, a tek pojavom tvornica za preradu pamuka krajem 19. stoljeća i izgradnjom željezničke pruge Karlovac - Rijeka, od maloga sela postaje industrijsko mjesto, a kasnije dobiva i status grada. U njoj živi oko 12000 stanovnika, koji se uglavnom bave poljoprivredom, uslužnim djelatnostima, a još uvijek je značajna i pamučna industrija. Zahvaljujući jedinstvenom prirodnom biseru kontinentalne Hrvatske, rijeci Mrežnici, polako se razvija turizam, a stanovnici Duge Rese polako nude smještaj u apartmanima i sobama unutar svojih privatnih obiteljskih kuća. Turistička ponuda se uglavnom bazira na rijeci Mrežnici gdje se organizira rafting, vožnja kanuom ili čamcem, a tijekom ljeta osvježenje možete potražiti u jednom od brojnih gradskih kupališta na smaragdno zelenoj rijeci. U okolici Duge Rese ima dosta dobro uređenih biciklističkih staza, a možete planinariti do obližnjeg brda i najvišeg vrha Vinice. Ovo područje je poznato po svojim stoljetnim šumama, u kojima je moguć lov na fazane i lisice. Svi ljubitelji ribolova također će doći na svoje na rijeci Mrežnici, koja je prava mala riječna riznica slatkovodnih riba. Pozivamo vas da posjetite Dugu Resu i provedete kvalitetan vikend u prirodi i brojnim aktivnostima koji ovaj kraj nudi. Smještaj u Dugoj Resi i okolici. Apartmani, sobe i ostali privatni smještaj u Dugoj Resi. Dobrodošli u Dugu Resu!

Duga Resa Vremenska prognoza
Duga Resa - pretražite smještaj u blizini