Apartmani i privatni smještaj Ogulin

Ogulin je maleni gradić u Karlovačkoj županiji u Hrvatskoj. Smješten je u samom središtu kontinentalne Hrvatske, između Zagreba i Rijeke u velikoj dolini koju su formirale dvije rijeke Dobra i Zagorska Mrežnica. U Ogulinu živi oko 15.000 stanovnika. Nastao je krajem 15. stoljeća oko utvrde koju je izgradila plemićka obitelj Frankopan. Gospodarski i kulturni razvoj doživljava u 19. stoljeću kada je Ogulin postao sjedištem tadašnje Modruško-riječke...

Sortiraj prema:

Od mora 10 km
Kapacitet 4 osoba

na upit

Apartmani Marin (Ogulin)

Apartman se sastoji od spavaće sobe s dva kreveta i posteljinom te izlazom na opremljenu terasu s pogledom na planinu Klek. Dnevni boravak sa sjedećom garniturom, velikim pomoćnim ležajem za dvije osobe, TV ravnog ekrana, klima uređaj, besplatni pristup Internetu (WiFi) i opremljena blagovaona. Kuhinja opremljena: pločom za kuhanje, pećnicom, napom, hladnjakom s ledenicom i svim potrebnim posuđem za pripremanje i posluživanje hrane. Kupaona s tuš kadom, wc, umivaonik, sušilo za kosu i ručnici na raspolaganju te higijenske potrepštine. Apartman je smješten u prizemlju, ima privatan ulaz, na raspolaganju je i besplatno natkriveno parkirno mjesto. Gosti na raspolaganju imaju i mogućnost korištenja bicikla. Udaljenost apartmana do Nacionalnog parka Plitvička jezera je 40 km.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Marin

Od mora 10 km
Kapacitet 4 osoba

na upit

Turistički vodič - Ogulin

Ogulin  - Grb Ogulin je maleni gradić u Karlovačkoj županiji u Hrvatskoj. Smješten je u samom središtu kontinentalne Hrvatske, između Zagreba i Rijeke u velikoj dolini koju su formirale dvije rijeke Dobra i Zagorska Mrežnica. U Ogulinu živi oko 15.000 stanovnika. Nastao je krajem 15. stoljeća oko utvrde koju je izgradila plemićka obitelj Frankopan. Gospodarski i kulturni razvoj doživljava u 19. stoljeću kada je Ogulin postao sjedištem tadašnje Modruško-riječke županije. Danas se u Ogulinu i okolici polako razvija turizam zahvaljujući kulturno-povijesnim i prirodnim znamenitostima. Vjerojatno najprepoznatljiviji simbol grada je Frankopanski kaštel iznad ponora rijeke Dobre, Đulinog ponora. Danas je u kaštelu smješten Zavičajni muzej sa nekoliko zanimljivih zbirki: arheološkom, etnografskom i planinarsko-alpinističkom. Iznad Ogulina dominira planina Klek sa svojom prepoznatljivom 200 metara visokom stijenom na vrhu planine. Ovdje je daleke 1874. godine utemeljeno prvo planinarsko društva u Hrvatskoj, pa se s pravom naziva i kolijevkom hrvatskog planinarstva i alpinizma. Nedaleko od Ogulina nalazi se akumulacijsko jezero Sabljaci koje je prava meka za ribiče, ali i rekreativce, plivače, veslače i bicikliste. Pozivamo vas da posjetite Ogulin i njegovu okolicu te kontaktirate direktno vlasnike apartmana i soba i uštedite i do 40%. Smještaj u Ogulinu. Apartmani, sobe i ostali privatni smještaj u Ogulinu. Dobrodošli u Ogulin!

Ogulin Vremenska prognoza