Apartmani i privatni smještaj Drniš

Drniš je maleni grad u središnjem dijelu Šibensko-kninske županije. Nastao je u 15 stoljeću u podnožju planine Promine i iznad kanjona rijeke čikole kao utvrda za obranu od Osmanlija. Od šibenika je udaljen svega 30 kilometara ili oko 25 minuta ugodne vožnje automobilom. U Drnišu živi oko 3300 stanovnika, a svojim posjetiteljima nudi brojne zanimljivosti i turističke atrakcije. Drniš je vjerojatno najpoznatiji po pršutu, koji je vrhunska...

Sortiraj prema:

Kuća za odmor Villa Stone Medal

Drniš

Od mora 15 km
Kapacitet 7 osoba

od 149 €

Apartmani Drniš Dream House

Drniš

Od mora 10 km
Kapacitet 9 osoba

od 40 €

Kuća za odmor Villa Stone Medal ( Drniš)

Vila Stone Medal nalazi se u Drnišu te ima besplatni WiFi, klima-uređaj, besplatne bicikle i pristup vrtu s vanjskim bazenom. Ova vikendica uključuje besplatno privatno parkiralište, a u okolici je moguće uživati u biljaru, pješačenju te ronjenju s maskom i disaljkom. Vikendica sadrži DVD uređaj, kuhinju s perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom i hladnjakom, dnevni boravak s prostorom za sjedenje i blagovaonicom, 3 spavaće sobe te 2 kupaonice s hidromasažnom kadom i tušem. Također ima TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. U objektu se poslužuje kontinentalni doručak. Vila Stone Medal u ponudi ima smještaj s 4 zvjezdice, hidromasažnu kadu i dječje igralište. U sklopu objekta moguće je igrati stolni tenis, a okolica je idealna za uživanje u ronjenju ili vožnji bicikla.

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Villa Stone Medal

Od mora 15 km
Kapacitet 7 osoba

Cijena od 149 €

Apartmani Drniš Dream House ( Drniš)

Kamena kuća starinska,novo obnovljena.sastoji se od 3 sobe ,dnevnog boravka,kuhinje,dvije kupaone i dva wc-a.krasna terasa. Kuća je uređena u retro stilu i kompletno opremljna.besplatan wi-fi. Mogućnost korištenja roštilja.parking uz dvorište. Kuća je Drnišu,na rubu Nacionalnog parka Krka,3 km od planine Promine,blizina rimskog logora Burnum itd. Udaljenost o mora(Solaris,Šibenik...) Cca 20-ak minuta.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Drniš Dream House

Od mora 10 km
Kapacitet 9 osoba

Cijena od 40 €

Turistički vodič Drniš

Drniš  - Grb Drniš je maleni grad u središnjem dijelu Šibensko-kninske županije. Nastao je u 15 stoljeću u podnožju planine Promine i iznad kanjona rijeke čikole kao utvrda za obranu od Osmanlija. Od šibenika je udaljen svega 30 kilometara ili oko 25 minuta ugodne vožnje automobilom. U Drnišu živi oko 3300 stanovnika, a svojim posjetiteljima nudi brojne zanimljivosti i turističke atrakcije. Drniš je vjerojatno najpoznatiji po pršutu, koji je vrhunska delikatesa zahvaljujući idealnoj klimi. U samom gradu Drnišu, nalaze se ostaci više veličanstvenih tvrđava od kojih je najpoznatija Gradina koja se smjestila na uzvisini od 344 m nadmorske visine, iznad kanjona rijeke Čikole. U blizini se nalazi i vrlo zanimljivi Gradski muzej Drniš koji posjeduje impresivnu zbirku radova Ivana Meštrovića, najpoznatijeg hrvatskog kipara koji je ovdje rođen. Tu se još nalazi arheološka i kulturno-povijesna zbirka koje svakako treba pogledati. U blizini Drniša se nalazi svjetski poznati Nacionalni park Krka i njegove brojne prirodne znamenitosti poput Roškog slapa ili otočića Visovac na istoimenom jezeru. Za sve ljubitelje prirode i planinarenja preporučamo lagani uspon na Prominu, sa koje se pruža nezaboravan pogled na većinu Dalmacije. Na putu prema Šibeniku se nalazi jedinstveni tematski park Etnoland, u kojem možete iskusiti tradicionalni život stanovnika Drniškog kraja, ali i probati sve njegove ukusne specijalitete. Vrlo povoljan smještaj možete pronaći u privatnim apartmanima, sobama ili tradicionalnim kamenim kućama za odmor. Dobrodošli u Drniš!

Drniš Vremenska prognoza