Apartmani i privatni smještaj Jadrtovac

Jadrtovac je malo naselje smješteno unutar prostranog zaljeva Morinje, 11 km južno od Šibenika. Iako se radi o malom mjestu sa tek nešto više od 150 stalnih stanovnika, Jadrtovac ima dugu i bogatu povijest o kojoj svjedoče ostatci ranokršćanske crkve i renesansnih kaštela, te barokni oltar i kula iz 16. stoljeća. Morinjski zaljev u kojem se smjestio Jadrtovac poznato je prirodno mrijestilište riba, a zbog miješanja izvorske slatke vode...

Sortiraj prema:

Kuća za odmor Castell Andreis

Jadrtovac

Od mora 50 m
Kapacitet 8 osoba

od 150 €

Kuća za odmor Castell Andreis ( Jadrtovac)

Kuća za odmor nalazi se u mjestu Jadrtovac udaljenom 9 km od centra Šibenika. Udaljenost od mora je 50 m a od plaže 150 m. Ima dvije terase i dva balkona, kuhinju, dnevni boravak ,3 sobe i 2 kupaonice. Opremljena je sa svim uređajima. Kapacitet ležaja je 6+2. U cijenu boravka uključene su sve pristojbe kao i čišćenje objekta. U blizini je nacionalnih parkova Krka i Kornati. Kuća ima vlastiti vez za brod koji se ne naplaćuje. Parking je na javnoj površini ispred kuće koji je također besplatan.

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Castell Andreis

Od mora 50 m
Kapacitet 8 osoba

Cijena od 150 €

Turistički vodič Jadrtovac

Jadrtovac  - Grb Jadrtovac je malo naselje smješteno unutar prostranog zaljeva Morinje, 11 km južno od Šibenika. Iako se radi o malom mjestu sa tek nešto više od 150 stalnih stanovnika, Jadrtovac ima dugu i bogatu povijest o kojoj svjedoče ostatci ranokršćanske crkve i renesansnih kaštela, te barokni oltar i kula iz 16. stoljeća. Morinjski zaljev u kojem se smjestio Jadrtovac poznato je prirodno mrijestilište riba, a zbog miješanja izvorske slatke vode i mora, pogoduje uzgoju školjaka. Sjeverni dio zaljeva obiluje naslagama ljekovitog blata, koje u novije vrijeme privlači veliku pažnju posjetitelja zbog svojih mnogobrojnih ljekovitih svojstava. Stanovnici Jadrtovca bave se uglavnom tradicionalnim zanimanjima u ribarstvu i poljoprivredi, a u novije vrijeme i turizmom, tako da će mještani u svojim obiteljskim kućama rado ponuditi smještaj svakom domaćem ili stranom gostu koji odmor ipak radije želi provesti u skrovitom, malom i tihom mjestu. Iznimna prirodna ljepota zaljeva te blizina Žaborića i Brodarice, preduvjeti su za sve intenzivniji razvoj turizma. Mnogi nautičari znaju cijeniti mirnoću Morinjskog zaljeva, pa je Jadrtovac postao redovita stanica ljetnih krstarenja. Blizina popularnih turističkih odredišta poput Šibenika ili Primoštena čini Jadrtovac još atraktivnijim mjestom za odmor jer nudi znatno jeftiniji privatni smještaj. Apartmani, sobe i privatni smještaj Jadrtovac. Dobrodošli u Jadrtovac!

Jadrtovac Vremenska prognoza