Apartmani i privatni smještaj Bilice - Šibenik

Bilice su maleno naselje i središte općine udaljeno samo 5 km sjeverno od grada Šibenika. Nalazi se na obalama Prokljanskog jezera (potopljeno korito rijeke Krke) u blizini nadaleko poznatog Nacionalnog parka Krka. U Bilicama živi nešto više od 2000 stanovnika te spada u manje općine u Hrvatskoj. U zadnje vrijeme se razvija turizam, osobito zato što je čitavo područje Bilica ostalo vrlo očuvano od industrije i pretjerane gradnje. U planu...

Sortiraj prema:

Apartman Baza

Bilice - Šibenik

Od mora 250 m
Kapacitet 4 osoba

od 65 €

Apartman Baza ( Bilice - Šibenik)

Apartman Baza smješten je u mirnom naselju blizu Šibenika i Nacionalnog parka Krka. Površine 35 m2+18 m2 terasa. Sastoji se od spavaće soba s dva kreveta koja se mogu spojiti i razdvojiti, kompletno opremljene kuhinja i dnevnog boravak s dva ležaja. Kupaonica je prostrana, na raspologanju je beplatno korištenje perilice rublja. Apartman ima klimu, Wi-Fi, TV (satelit, Smart TV). Ako dolazite s djecom možemo vam ponuditi putni krevetić i hranilicu. Na raspolaganju je korištenje privatni parking, veliko dvorište i roštilj. Udaljenost od plaže i kafića s dječjim igralištem je 250 m, 5 minuta pješke.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Baza

Od mora 250 m
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 65 €

Turistički vodič Bilice - Šibenik

Bilice - Šibenik  - Grb Bilice su maleno naselje i središte općine udaljeno samo 5 km sjeverno od grada Šibenika. Nalazi se na obalama Prokljanskog jezera (potopljeno korito rijeke Krke) u blizini nadaleko poznatog Nacionalnog parka Krka. U Bilicama živi nešto više od 2000 stanovnika te spada u manje općine u Hrvatskoj. U zadnje vrijeme se razvija turizam, osobito zato što je čitavo područje Bilica ostalo vrlo očuvano od industrije i pretjerane gradnje. U planu je također izgradnja marine za nautičare. Miran je ovo predio idealan za sve ljubitelje prirode, mira i tišine. U obližnjem Šibeniku vas očekuju brojne kulturne znamenitosti i uzbudljiv noćni život. Do Skradina i ulaza u Nacionalni park Krka je svega nekoliko kilometara, tako da tamo možete istraživati sve prirodne ljepote ove čiste krške rijeke. Smještaj u Bilicama se nudi isključivo u privatnim obiteljskim kućama i to u apartmanima, sobama i kućama za odmor. Posjetite Bilice te uživajte u mirnom obiteljskom odmoru uz čisto more i čist zrak. Dobrodošli u Bilice!

Bilice - Šibenik Vremenska prognoza