Apartmani i privatni smještaj Skradin

Skradin je mali gradić u Šibensko-kninskoj županiji Hrvatskoj, s populacijom oko 4000 stanovnika. Nalazi se u prekrasnom kanjonu, na ušću rijeke Krke u Prukljansko jezero 17 kilometara od grada Šibenika. Zbog svog povoljnog geografskog položaja, plodne zemlje i obilja slatke vode ovo područje ima gotovo 6000 godina dugu povijest naseljenosti. Tu je nekoć bilo ilirsko naselje (Scardona) te je bio glavni grad Liburna. Kasnije je postao važno...

Sortiraj prema:

Apartmani Krkahouse

Skradin

Od mora 3.5 km
Kapacitet 20 osoba

na upit

Apartman Skradin

Skradin

Od mora 10 km
Kapacitet 4 osoba

na upit

Apartmani Krkahouse ( Skradin)

U mjestu Lozovac pokraj Šibenika, 200 m od raskrižja ceste Šibenik-Knin-Zagreb i odvojka prema Slapovima Krke, smješten je ugostiteljski objekt Krkahaus. Osim noćenja u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, na raspolaganju je i kvalitetan apartmanski smještaj. Gosti mogu birati doručak po želji. Gosp. Slavica govori više jezika i rado će biti vodič svojim gostima na izletima u Šibenik, Split, Slapove Krke, Visovac ili organizirati posjet seoskom turizmu. Zbog bogatstva sadržaja, sezona ovdje traje od Uskrsa do kraja listopada. Obitelj Slavica živi u objektu s posebnim ulazom i odobrava popust za veće grupe, djecu i duži boravak.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Krkahouse

Od mora 3.5 km
Kapacitet 20 osoba

Cijena na upit

Apartman Skradin ( Skradin)

Apartman Petra (30 m2) se nalazi u centru Skradina, i nudi klimatizirani prostor, uključujući besplatan Wi-Fi, grijanje, potpuno opremljena kuhinja (posuđe i pribor za jelo, Ploča za kuhanje, hladnjak, aparat za kavu, kuhalo za vodu), balkon, televizija. Restorani, barovi, kafići, trgovine i butici nalaze se po cijelom stanu. Vrsta plaže: šljunčana plaža koja se nalazi 300 metara od apartmana. Grad Skradin je smješten u blizini rijeke Krke, na ulazu u Nacionalni park Krka, 17 km (11 milja) od Šibenika i 100 km (62 milja) od Splita. Glavna atrakcija parka, Slapovi Krke, niz je slapova, od kojih je najveći, Skradinski buk, dobio je ime po Skradinu.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Skradin

Od mora 10 km
Kapacitet 4 osoba

Cijena na upit

Turistički vodič Skradin

Skradin  - Grb Skradin je mali gradić u Šibensko-kninskoj županiji Hrvatskoj, s populacijom oko 4000 stanovnika. Nalazi se u prekrasnom kanjonu, na ušću rijeke Krke u Prukljansko jezero 17 kilometara od grada Šibenika. Zbog svog povoljnog geografskog položaja, plodne zemlje i obilja slatke vode ovo područje ima gotovo 6000 godina dugu povijest naseljenosti. Tu je nekoć bilo ilirsko naselje (Scardona) te je bio glavni grad Liburna. Kasnije je postao važno rimsko administrativno i vojno središte regije, sve dok nije uništen tijekom seobe naroda, te su ga u 9. stoljeću naselili Hrvati. U srednjem vijeku bio je jedan od sjedišta moćne hrvatske plemićke obitelji Bribir-Šubić. S vremenom je izgubio svoju važnost kao središte regije, koje je preseljeno u obližnji Šibenik. Danas međutim polako postaje vrlo prepoznatljivo turističko mjesto šibenske rivijere zahvaljujući svojim prirodnim ljepotama i rijeci Krki. Mjesto obiluje šarmantnim apartmanima i sobama u privatnim obiteljskim kućama. Tu se nalazi jedan od ulaza u Nacionalni park Krka, gdje možete uživati u nizu slapova i sedrenih barijera, od kojih je najveći, Skradinski buk, dobio ime po Skradinu. U skradinu se nalazi poznata ACI marina, u koju nerijetko dolaze najpoznatije svjetske osobe poput Billa Gatesa koji ga je posjetio već nekoliko puta. Skradin karakteriziraju uske kamene popločene ulice, prolazi i stepenice. Cijela stara gradska jezgra predstavlja zaštićeni spomenik kulture i obiluje šarmantnim restoranima i caffee barovima. Preporučamo vam šetnju do brda iznad Skradina gdje možete posjetiti srednjovjekovnu utvrdu Turina, koja je izgrađena za vrijeme guvernera Pavla Šubića u 14. stoljeću i uživati ??u predivnom panoramskom pogledu. Uz utvrdu, vjerojatno najprepoznatljiviji simbol Skradina je toranj sa satom (Campanile) iz 1872. godine. Zbog svoje težine izgrađen je na najbližoj stijeni umjesto pored crkve. Opustiti se možete na uređenoj gradskoj plaži gdje se možete sunčati i kupati u čistoj smaragdno zelenoj bočatoj vodi. Posjetite Skradin i odsjednite u jednom od povoljnih apartmana ili soba i doživite iskonsku čistoću i mir prirode koja ga okružuje. Apartmani i privatni smještaj Skradin. Dobrodošli u Skradin!

Skradin Vremenska prognoza