Apartmani i privatni smještaj Zaton - Šibenik

Zaton je maleno mjesto, smješteno u sjeverozapadnom dijelu šibenskog zaljeva, 10 km od Šibenika. Okružen brežuljcima, niknuo je na samom rubu zaljeva u blizini kanala koje bočato Prukljansko jezero povezuje sa slanim Šibenskim zaljevom. U njemu obitava gotovo 1200 stanovnika, a okosnicu gospodarstva čine poljodjeljstvo, ribarstvo i u novije vrijeme turizam. Zahvaljujući svojim razvijenim djelatnostima Zaton ima bogatu gastronomsku ponudu...

Sortiraj prema:

Apartmani Zaton

Zaton - Šibenik

Od mora 200 m
Kapacitet 4 osoba

od 35 €

Apartmani Martinović

Zaton - Šibenik

Od mora 50 m
Kapacitet 12 osoba

od 30 €

Apartman Biber

Zaton - Šibenik

Od mora 300 m
Kapacitet 4 osoba

od 35 €

Apartmani Zaton ( Zaton - Šibenik)

Apartman je smješten u Zatonu, malom mjestu pored Šibenika, daleko od vreve grada, idealno za odmor. Na desetak kilometara od mjesta nalaze se Vodice, uvijek vrlo aktualna ljetna destinacija za one željne dobrih izlazaka i zabave. Mogućnost korištenja osobnog broda nakon 7 dana boravka u apartmanu, kojim se mogu posjetiti okolni otoci i ušće rijeke Krke.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Zaton

Od mora 200 m
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 35 €

Apartmani Martinović ( Zaton - Šibenik)

Apartmani Marijan Martinović sastoje se od apartmana za 8 osoba i apartmana za 4 osobe. Uz apartmane koji imaju pogled na more nudimo: parking, terasu, roštilj, tv, internet, vanjski tuš, suncobran i ležaljke te vrtni stol i stolice. Kontakt: E-mail : bukakbu@gmail.com

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Martinović

Od mora 50 m
Kapacitet 12 osoba

Cijena od 30 €

Apartman Biber ( Zaton - Šibenik)

U prekrasnom ribarskom mjestu Zaton kod Šibenika u centru se iznajmljuje novo uređen i opremljen apartman (37 m2), udaljen do mora oko 300 metara. Apartman se sastoji do jedne sobe u kojoj se nalazi bračni krevet, kuhinja, dnevni boravak as kaučom na razvlačenje i kupatilom. Apartman ima veliku terasu za ugodan odmor i ispijanje jutarnje kave. Idealan je za godišnji odmor višečlanih obitelji ili prijatelje. Mjesto za parking je osigurano a usluga interneta je besplatna. Zaton je mirno dalmatinsko mjesto koje svake godine privlači više turista. Idealno je za odmor nakon gradske buke. U njegovoj neposrednoj blizini su turistički centri Šibenik i Vodice. Raslina sa Prokljanskim jezerom, Skradin i poznati Nacionalni park Krka. Dođite vidjeti i uvjeriti se u sve ljepote! Cijena apartmana u predsezoni i podsezoni je 35eura za noć a u sezoni 39 eura (7 i 8 mjesec). Rezervirajte svoj termin na vrijeme.. Dobro nam došli, želimo Vam ugodan boravak! U SKLOPU KUĆE IMAMO MANJI NOVOUREĐEN APARTMAN 2+1 SA PREKRASNOM TERASOM. CIJENA U PREDSEZONI 30 EUR A U SEZONI 35 EUR (7 I 8 MJESEC)

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Biber

Od mora 300 m
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 35 €

Turistički vodič Zaton - Šibenik

Zaton - Šibenik  - Grb Zaton je maleno mjesto, smješteno u sjeverozapadnom dijelu šibenskog zaljeva, 10 km od Šibenika. Okružen brežuljcima, niknuo je na samom rubu zaljeva u blizini kanala koje bočato Prukljansko jezero povezuje sa slanim Šibenskim zaljevom. U njemu obitava gotovo 1200 stanovnika, a okosnicu gospodarstva čine poljodjeljstvo, ribarstvo i u novije vrijeme turizam. Zahvaljujući svojim razvijenim djelatnostima Zaton ima bogatu gastronomsku ponudu koja uključuje pršut, sir, janjetinu, svježu ribu, školjke iz samog zaljeva, rakovi, kvalitetno domaće maslinovo ulje i vino. U Zaton se najlakše dolazi morskim putem i to iz Šibenika. More je ovdje mirno neovisno o jakim vjetrovima ili olujama, te je idealno sidrište za male brodice i jedrilice. Posebnost ovog mjesta je mješanje slatke vode koju nosi rijeka Krka i slanoga mora koje dolazi iz Šibenskog kanala. Preporučamo posjetu nacionalnom parku Krka i njegovim prekrasnim slapovima. Zaton je idealno mjesto za tihi i mirni obiteljski odmor, rekreaciju kao i izletnički turizam. Zbog izuzetno povoljnih prirodnih uvjeta, za potrebe Mediteranskih sportskih igara, u Zatonu je uređena kvalitetna veslačka staza sa pratećim sadržajima. Na stazi i danas treniraju mnoge momčadi i reprezentacije. Zaton ima i svoju feštu, koja se tradicionalno održava šesnaestog kolovoza na blagdan Svetog Roka kada cijelo mjesto naglo oživi. Ako ste ljubitelj prirode i mira i tišine onda je Zaton idealna destinacija za Vaš odmor. Kontaktirajte direktno vlasnike apartmana i uštedite do 40%. Apartmani i privatni smještaj Zaton - Šibenik. Dobrodošli u Zaton-Šibenik!

Zaton - Šibenik Vremenska prognoza