Apartmani i privatni smještaj Brijesta

Brijesta su maleno ribarsko i turističko naselje u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u Hrvatskoj. Smjestila su se u dubokoj prirodnoj uvali na sjevernoj strani poluotoka Pelješca, 23 kilometra od grada Stona, kojem administrativno i pripada. U mjestu živi tek oko 100 stalnih stanovnika, koji se uz turizam bave još i poljoprivredom i ribarstvom. Zadnjih godina osobito se razvija turizam tako da većina mještana nudi kvalitetne apartmane i sobe...

Sortiraj prema:

Apartmani NAL Biskup

Brijesta

Od mora 10 m
Kapacitet 24 osoba

od 65 €

Apartmani NAL Biskup ( Brijesta)

Apartmani Nal Biskup smješteni su u Putnikoviću, a nude privatnu plažu na osami. Objekt je udaljen 15 metara od mora i obuhvaća jedinice s opremom za kuhanje te besplatnim bežičnim pristupom internetu (WiFi), satelitsku televiziju te klima uređaj. Apartman sadrži terasu i prostor za sjedenje. Također ima potpuno opremljenu kuhinju s pećnicom i hladnjakom. Vlastita kupaonica uključuje kadu ili tuš i bide. Iz soba se pruža pogled na more. Gosti besplatno mogu konzumirati proizvode uzgojene u povrtnjaku, a u blizini apartmana Nal Biskup na raspolaganju su aktivnosti poput plivanja, pješačenja i ronjenja.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani NAL Biskup

Od mora 10 m
Kapacitet 24 osoba

Cijena od 65 €

Turistički vodič Brijesta

Brijesta  - Grb Brijesta su maleno ribarsko i turističko naselje u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u Hrvatskoj. Smjestila su se u dubokoj prirodnoj uvali na sjevernoj strani poluotoka Pelješca, 23 kilometra od grada Stona, kojem administrativno i pripada. U mjestu živi tek oko 100 stalnih stanovnika, koji se uz turizam bave još i poljoprivredom i ribarstvom. Zadnjih godina osobito se razvija turizam tako da većina mještana nudi kvalitetne apartmane i sobe unutar svojih privatnih obiteljskih kuća. Osim 200 kreveta u privatnom smještaju tu su još i 2 auto-kampa (Zakono i Vrela) sa 400 mjesta. Mjesto je vrlo mirno i tiho, te je idealno za sve one koji žele provesti svoj godišnji odmor što dalje od gradskog smoga i gužvi. U mjestu se nalazi prekrasna šljunčana plaža sa kristalno čistim morem. Nekoliko manjih otočića (Tajan, Kokošari, Lovorikovac i Pučenjak), koji se nalaze unutar prostranog zaljeva pogodni su za kupanje i sportski ribolov. Posjetite Brijesta, ovo malo, tiho i mirno dalmatinsko mjesto, te provedite odmor uz sunce, toplinu, netaknutu prirodu i opojne mediteranske mirise poluotoka Pelješca. Apartmani, sobe i kuće za odmor u Brijestima. Kontaktirajte direktno vlasnike privatnog smještaja i uštedite i do 40%. Dobrodošli u Brijesta na poluotoku Pelješac!

Brijesta Vremenska prognoza