Apartmani i privatni smještaj Ploče

Ploče je mali moderni lučki gradić u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u kojem prema posljednjem popisu stanovništva obitava 10.834 stanovnika. Grad se smjestio u zaštićenom zaljevu sjeverno od ušća Neretve u Jadransko more, te je kao takav idealna pomorska luka za špediterske, skladištarske, prijevozne i logističke poslove. Luka Ploče je primarna pomorska luka koju koristi Bosna i Hercegovina i druga je teretna luka po količini prekrcaja...

Sortiraj prema:

Apartman Marcela

Ploče

Od mora 10 m
Kapacitet 5 osoba

od 50 €

Apartman Marcela ( Ploče)

Lijep i sunčan apartman Marcela nalazi se u gradu Ploče, smještenom u dolini rijeke Neretve, na pola puta između Splita i Dubrovnika. Trajektna luka s linijom za Pelješac i Korčulu udaljena je 50 m. Baćinska jezera, povezana s Jadranskim morem, s uređenom biciklističkom stazom, organiziranim izletima lađom i jedrenjem na dasci udaljena su 2 km. Ušće rijeke Neretve s prekrasnim pješčanim plažama i kiteboardingom je 10 km od Ploča. Arheološki muzej Narona u selu Vid udaljen je 20 km, grad Metković i orintološki muzej 25 km, a hodočasničko središte u BIH Međugorje 40 km i Mostar 60 km. Prekrasne šljunčane plaže nalaze se 10 km od Ploča, a ulaz u Park Biokovo dostupan je na 35 km u selu Igrane. Značajne manifestacije u Pločama su Pločansko ljeto u srpnju i kolovozu i Maraton lađa po rijeci Neretvi od Metkovića do Ploča u kolovozu. Apartman je klimatiziran i ima jednu spavaću sobu s bračnim krevetom, 1 sobu s 2 odvojena kreveta i pomoćnim ležajem, hodnik, kuhinju, kupatilo i dnevni boravak s balkonom i pogledom na more. Opremljen je s perilicom za rublje i suđe, LCD TV, DVD, WI FI internet, mikrovalnom pećnicom, el. pećnicom i pločom za kuhanje, hladnjakom, kuhalom za vodu, aparatom za kavu, ručnicima, posteljinom. Autobusni kolodvor udaljen je 100 m, pošta 90 m, restorani 50 m, kafići 50 m, banke 20 m, ljekarna i dom zdravlja 60 m.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Marcela

Od mora 10 m
Kapacitet 5 osoba

Cijena od 50 €

Turistički vodič Ploče

Ploče  - Grb Ploče je mali moderni lučki gradić u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u kojem prema posljednjem popisu stanovništva obitava 10.834 stanovnika. Grad se smjestio u zaštićenom zaljevu sjeverno od ušća Neretve u Jadransko more, te je kao takav idealna pomorska luka za špediterske, skladištarske, prijevozne i logističke poslove. Luka Ploče je primarna pomorska luka koju koristi Bosna i Hercegovina i druga je teretna luka po količini prekrcaja u Republici Hrvatskoj. Turizam, za razliku od ostalih primorskih gradova na jadranskoj obali nema velikog značaja, međutim preduvjeti za razvoj turizma postoje zbog blizine ušća Neretve i prekrasnih Baćinskih jezera. Dolina Neretve je veoma atraktivno područje za lov uglavnom na ptice, ribolov i poljoprivredu osobito proizvodnju agruma. Baćinska jezera su relativno mala i sastoje se od šest spojenih i jednog odvojenog jezera, ali spadaju u red najzanimljivijih pojava u hidrografiji krša. Kada dolazite ili samo prolazite kroz grad Ploče, preporučamo Vam da odsjednete u kvalitetnom privatnom smještaju (apartmanima i sobama) i da otkrijete i uživate u prirodnim ljepotama delte Neretve i Baćinskih jezera. Apartmani i privatni smještaj Ploče. Dobrodošli u Ploče!

Ploče Vremenska prognoza