Apartmani i privatni smještaj Ploče

Ploče je mali moderni lučki gradić u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u kojem prema posljednjem popisu stanovništva obitava 10.834 stanovnika. Grad se smjestio u zaštićenom zaljevu sjeverno od ušća Neretve u Jadransko more, te je kao takav idealna pomorska luka za špediterske, skladištarske, prijevozne i logističke poslove. Luka Ploče je primarna pomorska luka koju koristi Bosna i Hercegovina i druga je teretna luka po količini prekrcaja...

Sortiraj prema:

1 recenzija - 5/5

Apartman Gušt

Ploče

Od mora 50 m
Kapacitet 2 osoba

od 80 €

Recenzija: 1 - Ocjena 5/5
Apartman Gušt ( Ploče)

Dobro došli u apartman “Gušt” smješten u mirnom dijelu grada Ploča. Ukoliko želite odmor od svakodnevice dolaskom u naš kraj možete uživati u prirodnim ljepotama Baćinskih jezera i ušća rijeke Neretve gdje su vam na raspolaganju brojne aktivnosti poput kupanja na obližnjim plažama, kitesurfing, windsurfing, biciklizam, vožnja tradicionalnom lađom i slično. Apartman ima poseban ulaz i sastoji se od jedne spavaće sobe, kuhinje, blagovaonice, terase i kupaonice. Nudimo vam uz nadoplatu dovoz i odvoz do zračne luke.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Gušt

Od mora 50 m
Kapacitet 2 osoba

Cijena od 80 €

Turistički vodič Ploče

Ploče  - Grb Ploče je mali moderni lučki gradić u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u kojem prema posljednjem popisu stanovništva obitava 10.834 stanovnika. Grad se smjestio u zaštićenom zaljevu sjeverno od ušća Neretve u Jadransko more, te je kao takav idealna pomorska luka za špediterske, skladištarske, prijevozne i logističke poslove. Luka Ploče je primarna pomorska luka koju koristi Bosna i Hercegovina i druga je teretna luka po količini prekrcaja u Republici Hrvatskoj. Turizam, za razliku od ostalih primorskih gradova na jadranskoj obali nema velikog značaja, međutim preduvjeti za razvoj turizma postoje zbog blizine ušća Neretve i prekrasnih Baćinskih jezera. Dolina Neretve je veoma atraktivno područje za lov uglavnom na ptice, ribolov i poljoprivredu osobito proizvodnju agruma. Baćinska jezera su relativno mala i sastoje se od šest spojenih i jednog odvojenog jezera, ali spadaju u red najzanimljivijih pojava u hidrografiji krša. Kada dolazite ili samo prolazite kroz grad Ploče, preporučamo Vam da odsjednete u kvalitetnom privatnom smještaju (apartmanima i sobama) i da otkrijete i uživate u prirodnim ljepotama delte Neretve i Baćinskih jezera. Apartmani i privatni smještaj Ploče. Dobrodošli u Ploče!

Ploče Vremenska prognoza