Apartmani i privatni smještaj Blace

Blace je maleno primorsko mjesto uz samo ušće rijeke Male Neretve u Jadransko more. Nalazi se u sastavu Općine Slivno u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Jedinstven položaj u zaljevu tik uz more i uz samu rijeku Neretvu, čini Blace, mjesto s tristotinjak stanovnika, vrlo zanimljivim odredištem turistima raznih profila i interesa. Uglavnom ga posjećuju oni gosti koji žele miran i tih odmor jer ovdje nema hotela, a jedini smještaj se nudi...

Izdvojena ponuda apartmana i privatnog smještaja - Blace

Sortiraj prema:

Apartmani Villa Delta

Blace

Od mora 30 m
Kapacitet 6 osoba

od 35 €

1 recenzija - 5/5

Apartmani MarBis

Blace

Od mora 20 m
Kapacitet 9 osoba

od 50 €

Apartman Maris

Blace

Od mora 10 m
Kapacitet 4 osoba

od 45 €

Apartmani Villa Delta ( Blace)

Apartmani se nalaze u Blacama, Dubrovačko-neretvanska županija. Objekt nudi potpuno opremljene i klimatizirane studio apartmane sa TV, besplatnim WI-FI, ormarom i kuhinjom. U kupaonici su dostupni tuš i besplatan kozmetički pribor. Na raspolaganju su ručnici i posteljina. Dubrovnik je udaljen 90 km, Međugorje i Mostar( BiH) 50 km, dok je Split povezan autocestom i stiže se za sat vremena. Dobrodošli!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Villa Delta

Od mora 30 m
Kapacitet 6 osoba

Cijena od 35 €

Recenzija: 1 - Ocjena 5/5
Apartmani MarBis ( Blace)

Apartmani MarBis nalaze se u centru turističkog mjesta Blace. Sastoje se od 2 jedinice, a to su studio apartman u prizemlju te apartman na katu. Studio apartman ima 25 m2 sa 12 m2 terase. Ležajevi u tom apartmanu su 2+1 te je tako idealan za parove ili manje obitelji. Drugi apartman je 50 m2 , te smještajna jedinica u njemu je 4+2. Kuća je prvi red to mora i od njega udaljena 20 metara. Plaža, restoran, kafić, športsko igralište te ostale aktivnosti su u okolici kuće. Također kuća ima i dodatne mogućnosti kao što je unajmljivanje barke u dogovoru sa domaćinom, uz dozvolu za upravljanje. Također moguća je organizacija sa ili do zračne luke ili najbližeg autobusnog kolodvora.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani MarBis

Od mora 20 m
Kapacitet 9 osoba

Cijena od 50 €

Apartman Maris ( Blace)

Apartman Maris se nalazi u prizemlju kuće. Posjeduje poseban ulaz sa velikom terasom (30m2 ) ispred. Nudi smještaj sa besplatnim WiFi priključkom , vrtom i pogledom na more. Apartman se sastoji od jedne spavaće sobe, kuhinje i kupatila. Check in 13:00, a check out 10:00. Plaža se nalazi u neposrednoj blizini. (20m). U neposrednoj blizini je Ušće Neretve sa velikom pješčanom plažom, idealnom za kitesurfing.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Maris

Od mora 10 m
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 45 €

Turistički vodič Blace

Blace  - Grb Blace je maleno primorsko mjesto uz samo ušće rijeke Male Neretve u Jadransko more. Nalazi se u sastavu Općine Slivno u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Jedinstven položaj u zaljevu tik uz more i uz samu rijeku Neretvu, čini Blace, mjesto s tristotinjak stanovnika, vrlo zanimljivim odredištem turistima raznih profila i interesa. Uglavnom ga posjećuju oni gosti koji žele miran i tih odmor jer ovdje nema hotela, a jedini smještaj se nudi u sobama i apartmanima u privatnim obiteljskim kućama što mu daje posebnu čar. Također privlači i ljubitelje riječnog ribolova, te zaljubljenike u prirodu i ptice močvarice kojih u okolici ima u izobilju i štovatelje dobre domaće kuhinje. Nađete li se i vi ovoga ljeta među gostima ovog jedinstvenog mjesta, ne propustite poznatu Ribarsku noć - tradicionalnu pučku feštu mještana Blaca. Smještaj Blace. Apartmani, sobe i ostali privatni smještaj Blace i okolica. Dobrodošli!

Blace Vremenska prognoza