Apartmani i privatni smještaj Blace

Blace je maleno primorsko mjesto uz samo ušće rijeke Male Neretve u Jadransko more. Nalazi se u sastavu Općine Slivno u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Jedinstven položaj u zaljevu tik uz more i uz samu rijeku Neretvu, čini Blace, mjesto s tristotinjak stanovnika, vrlo zanimljivim odredištem turistima raznih profila i interesa. Uglavnom ga posjećuju oni gosti koji žele miran i tih odmor jer ovdje nema hotela, a jedini smještaj se nudi...

Sortiraj prema:

Apartmani MarBis

Blace

Od mora 20 m
Kapacitet 15 osoba

od 40 €

Apartman Maris

Blace

Od mora 10 m
Kapacitet 4 osoba

od 40 €

Apartmani Galeb

Blace

Od mora 10 m
Kapacitet 12 osoba

od 45 €

Apartman Venera

Blace

Od mora 10 m
Kapacitet 5 osoba

od 45 €

Last minute ponuda smještaja

Apartmani Villa Delta

Blace

Od mora 30 m
Kapacitet 6 osoba

od 30 €

Apartmani MarBis ( Blace)

Apartmani MarBis nalaze se u centru turističkog mjesta Blace. Sastoje se od 3 jedinice, a to su studio apartman u prizemlju te 2 apartmana na katovima. Studio apartman ima 25 m2 sa 12 m2 terase. Ležajevi u tom apartmanu su 2+1 te je tako idealan za parove ili manje obitelji. Ostali apartmani su po 50 m2 , te smještajne jedinice u njima su 4+2. Kuća je prvi red to mora i od njega udaljena 20 metara. Plaža, restoran, kafić, športsko igralište te ostale aktivnosti su u okolici kuće. Također kuća ima i dodatne mogućnosti kao što je unajmljivanje barke u dogovoru sa domaćinom, uz dozvolu za upravljanje. Također moguća je organizacija sa ili do zračne luke ili najbližeg autobusnog kolodvora.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani MarBis

Od mora 20 m
Kapacitet 15 osoba

Cijena od 40 €

Apartman Maris ( Blace)

Apartman Maris se nalazi u prizemlju kuće. Posjeduje poseban ulaz sa velikom terasom (30m2 ) ispred. Nudi smještaj sa besplatnim WiFi priključkom , vrtom i pogledom na more. Apartman se sastoji od jedne spavaće sobe, kuhinje i kupatila. Check in 13:00, a check out 10:00. Plaža se nalazi u neposrednoj blizini. (20m). U neposrednoj blizini je Ušće Neretve sa velikom pješčanom plažom, idealnom za kitesurfing.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Maris

Od mora 10 m
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 40 €

Apartmani Galeb ( Blace)

Apartmani Stanka i Ivo smješteni su u malom turističkom mjestu Blace, u blizini ušća Neretve, popularnoj destinaciji za kitesurfing. Sva tri apartmana imaju pogled na more i nalaze se u neposrednoj blizini plaže. Svi apartmani su klimatizirani, opremljeni TV-om i internetom.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Galeb

Od mora 10 m
Kapacitet 12 osoba

Cijena od 45 €

Apartman Venera ( Blace)

Apartmani se nalaze u malom mjestu Blace. Plaža se nalazi 200 m od apartmana. Parking je osiguran. Za windsurfere ušće rijeke Neretve se nalazi 2 kilometra od apartmana. Apartman sadrži kuhinju, dnevni boravak, jednu dječju sobu, jednu bračnu sobu i kauč na razvlačenje. Također je klimatizacija osigurana.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Venera

Od mora 10 m
Kapacitet 5 osoba

Cijena od 45 €

Apartmani Villa Delta ( Blace)

Apartmani se nalaze u Blacama,Dubrovačko-neretvanska županija.Objekt nudi potpuno opremljene i klimatizirane studio apartmane sa TV, besplatnim WI-FI,ormarom i kuhinjom.U kupaonici su dostupni tuš i besplatan kozmetički pribor.Na raspolaganju su ručnici i posteljina.Dubrovnik je udaljen 90 km,Međugorje i Mostar( BiH) 50 km dok je Split povezan autocestom i stiže se za sat vremena.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Villa Delta

Od mora 30 m
Kapacitet 6 osoba

Cijena od 30 €

Turistički vodič Blace

Blace  - Grb Blace je maleno primorsko mjesto uz samo ušće rijeke Male Neretve u Jadransko more. Nalazi se u sastavu Općine Slivno u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Jedinstven položaj u zaljevu tik uz more i uz samu rijeku Neretvu, čini Blace, mjesto s tristotinjak stanovnika, vrlo zanimljivim odredištem turistima raznih profila i interesa. Uglavnom ga posjećuju oni gosti koji žele miran i tih odmor jer ovdje nema hotela, a jedini smještaj se nudi u sobama i apartmanima u privatnim obiteljskim kućama što mu daje posebnu čar. Također privlači i ljubitelje riječnog ribolova, te zaljubljenike u prirodu i ptice močvarice kojih u okolici ima u izobilju i štovatelje dobre domaće kuhinje. Nađete li se i vi ovoga ljeta među gostima ovog jedinstvenog mjesta, ne propustite poznatu Ribarsku noć - tradicionalnu pučku feštu mještana Blaca. Smještaj Blace. Apartmani, sobe i ostali privatni smještaj Blace i okolica. Dobrodošli!

Blace Vremenska prognoza