Apartmani i privatni smještaj Ston

Ston je srednjovjekovni gradić i općina u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, koji se nalazi na samom jugu poluotoka Pelješca. Ston ima bogatu povijest koja seže daleko u rano XIV stoljeće. Poznat je kao gradić s najdužim kamenim zidom u Europi(5,5km), uskih tihih kamenih ulica i starih otmjenih kamenih kuća. Svoj razvoj i bogatu povijest duguje najstarijoj aktivnoj solani na svijetu, solani koja je ostala vrijedna tradiciji i prirodnom načinu...

Sortiraj prema:

Apartmani Villa Marita

Ston

Od mora 20 m
Kapacitet 2 osoba

na upit

Apartmani Ina

Ston

Od mora 300 m
Kapacitet 3 osoba

od 35 €

Apartmani Villa Marita ( Ston)

Villa Marita nudi smještaj u dva apartmana: Apartman Limun i Apartman Naranča, smješteni u mirnom i atraktivnom dijelu Malog Stona. Apartmani imaju kapacitet za 4 osobe (2+2), jednu spavaću sobi, kuhinju, dnevni boravak, wc s tušom te veliki vanjski prostor (taracu ) i svoje parkirno mjesto.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Villa Marita

Od mora 20 m
Kapacitet 2 osoba

Cijena na upit

Apartmani Ina ( Ston)

Posjetite nas u Stonu, gradu bogate povijesti i jedinstvenog okruženja. Naš dom je smješten u samom krilu gradskih zidina, dužine 5,5 km, a nedaleko od najstarije solane u Europi, solane Ston. Prednost Stona je blizina svih sadržaja, prvenstveno Dubrovnika i Korčule (50 km), Nacionalnog parka Mljet (polazište sa luke Prapratno, 3 km od Stona), svetišta u Međugorju, Mostara i slično. Što se tiče najuže okolice Stona, koji je na samom početku poluotoka Pelješca, svakako je potrebno spomenuti poluotok kao vinsku regiju s nadaleko poznatim sortama crvenog i bijelog vina, kao čuvenog Plavca malog, te njegovu gastronomsku ponudu, najpoznatiju po uzgoju ribe, kamenica i mušula, koje su svoje prirodno stanište našle upravo u Malostonskom zaljevu.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Ina

Od mora 300 m
Kapacitet 3 osoba

Cijena od 35 €

Turistički vodič Ston

Ston  - Grb Ston je srednjovjekovni gradić i općina u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, koji se nalazi na samom jugu poluotoka Pelješca. Ston ima bogatu povijest koja seže daleko u rano XIV stoljeće. Poznat je kao gradić s najdužim kamenim zidom u Europi(5,5km), uskih tihih kamenih ulica i starih otmjenih kamenih kuća. Svoj razvoj i bogatu povijest duguje najstarijoj aktivnoj solani na svijetu, solani koja je ostala vrijedna tradiciji i prirodnom načinu proizvodnje soli koji se nije mijenjao još od antičkih vremena. Ston je nadaleko poznat po uzgoju školjaka: kamenica i mušula (dagnji) još od rimskog doba, a stonska kamenica pronijela je slavu ovoga kraja kao potvrđeni prirodni afrodizijak. Nedaleko od Stona nalaze se prekrasna uvala Prapratno sa stoljetnim maslinicima i oaza tišine i ljepote Žuljana u pješčanoj uvali okrenuta prema zapadu. Pretražite apartmane i privatni smještaj u Stonu i uživajte u odmoru. Dobrodošli!

Ston Vremenska prognoza