Your browser does not support JavaScript! Apartmani i jeftini privatni smještaj Srima

Apartmani i privatni smještaj Srima

Srima - Grb

Srima je slikovito malo turističko naselje u Šibensko-kninskoj županiji u Hrvatskoj. Nalazi se svega 3 kilometra od Vodica, kojoj administrativno i pripadaju. U Srimi živi oko 900 stanovnika koji se većinom bave turizmom i ugostiteljstvom, a velik broj kućanstava nudi uslugu smještaja unutar svojih privatnih obiteljskih kuća. Srima se prvi put spominje u 16. stoljeću kada su zbog čestih turskih provala i pljački, mještani pobjegli na obližnji otok Prvić, te su osnovali mjesto Šepurine. Krajem 17. stoljeća opasnost prestaje, te se dio mještana vraća u Srimu i tada polako započinje razvoj ovog malog mjesta. Zahvaljujući razvoju turizma zadnjih dvadesetak godina i postupnim širenjem spojilo se sa gradom Vodice, te je praktički postalo Vodičko predgrađe. Najveća atrakcija u Srimi su kilometarske šljunčane i betonske plaže, koje se protežu duž cijele obale mjesta. Jedna od brojnih plaža nosi Plavu zastavu, kao dokaz za uređenost i čistinu mora. Uz obalu se proteže šetnica koju krase drvoredi tamarisa, a koja spaja Srimu i Vodice, tako da uz malo dulju šetnju možete posjetiti Vodice i njegov bogat kulturni i zabavni život. Od znamenitosti vrijedi posjetiti crkvu Alojzija Stepinca, te Srimsku lokvu, gdje su pronađeni vrijedni arheološki nalazi dviju starokršćanskih jednobrodnih bazilika iz 6. stoljeća. Također vrijedi posjetiti i otok Prvić do kojeg možete doći za nekoliko minuta vožnje taxi brodicama. Na otoku Prviću se možete maksimalno opustiti i uživati u miru i tišini, te izuzetno čistom moru. Posjetite Srimu, ovo vrlo pristupačno malo dalmatinsko mjesto sa obiljem sunca, plaža i čistog mora što ga čini idealnom destinacijom za savršen obiteljski odmor. Pretražite jeftine apartmane, sobe i kuće za odmor. Kontaktirajte direktno vlasnike privatnog smještaja u Srimi, te uštedite i do 40% na skupim agencijskim provizijama. Dobrodošli u Srimu!

Apartmani i jeftini smještaj Srima
Direktni kontakt s vlasnicima smještaja Srima
Privatni smještaj Srima

Srima - Pretraga privatnog smještaja na karti

Video prezentacija Srima

smještajnih objekata


od

Sortiraj prema:

Apartmani Karla, Mara i Ana
Srima


Od mora 80 m
Kapacitet 20 osoba od 40 €

Apartmani Roko
Srima


Od mora 100 m
Kapacitet 17 osoba od 60 €

Apartmani Bačić
Srima


Od mora 10 m
Kapacitet 6 osoba od 30 €

Apartmani Bilać
Srima


Od mora 20 m
Kapacitet 4 osoba od €


Apartmani Drmac
Srima


Od mora 100 m
Kapacitet 8 osoba od 30 €

Apartmani Iris
Srima


Od mora 100 m
Kapacitet 36 osoba od 55 €

Apartmani Lušić
Srima


Od mora 20 m
Kapacitet 25 osoba na upit

Apartmani Mali Dvori
Srima


Od mora 80 m
Kapacitet 13 osoba na upit


Apartmani Marina
Srima


Od mora 200 m
Kapacitet 4 osoba od 50 €

Apartmani Matas
Srima


Od mora 80 m
Kapacitet 4 osoba od 55 €

Apartmani MIA
Srima


Od mora 250 m
Kapacitet 2 osoba na upit

Apartmani Milena - Srima
Srima


Od mora 10 m
Kapacitet 8 osoba na upit


Apartmani More
Srima


Od mora 10 m
Kapacitet 4 osoba od 35 €

Apartmani Nena
Srima


Od mora 20 m
Kapacitet 4 osoba na upit

Apartmani Srima
Srima


Od mora 150 m
Kapacitet 4 osoba na upit

Apartmani Srima
Srima


Od mora 70 m
Kapacitet 4 osoba od 45 €


Apartmani Tonimir
Srima


Od mora 200 m
Kapacitet 40 osoba od 20 €

Apartmani Villa Genoveva
Srima


Od mora 100 m
Kapacitet 6 osoba od 90 €

Apartmani Villa Moretti
Srima


Od mora 10 m
Kapacitet 35 osoba od 60 €

Apartmani Vodice
Srima


Od mora 60 m
Kapacitet 3 osoba od 30 €


kategorizacija objekta

Od mora 80 m
Kapacitet 20 osoba

od 40 €


Pošalji upit

Apartmani Karla, Mara i Ana Srima

Srima je malo turističko naselje u neposrednoj blizini Vodica i Šibenika. Krasi ga prekrasna duga šljunčana i pješčana plaža, nositeljica plave zastave, te prirodna ljepota i nezagađeni okoliš. Srima je idealna destinacija za sve željne opuštajućeg odmora, daleko od masovnog turizma, a blizu do svega potrebnog za aktivan i ispunjeni odmor. U mjestu se nalaze dječje igralište, pošta, restorani i kafići, a za noćni život tu su Vodice. U neposrednoj blizini nalaze se i Nacionalni Park Krka i Nacionalni Park Kornati Srima je idealna za obiteljski odmor s djecom zbog velikog dječjeg igrališta, košarkaškog i nogometnog terena te ostalih zabavnih sadržaja. U mjestu ima dobro opskrbljenih dućana, prodavaonica voća, restaurana, pizzeria i prekrasnih kafića. Apartmani Karla, Mara i Ana smješteni su u novoizgrađenom objektu koji se nalazi na svega 80 metara od prekrasne plaže mjesta Srima kod Vodica.


kategorizacija objekta

Od mora 100 m
Kapacitet 17 osoba

od 60 €


Pošalji upit

Apartmani Roko Srima

Novo izgrađeni objekt sa četiri apartmana, udaljenosti od mora 130 m. Svaki apartman je moderno i udobno uređen sa pripadajućom terasom i vlastitim parkingom, klimom, LCD tv-om, besplatnim WiFi-om , i pogodan je za obitelji sa djecom zbog velikog dvorista i igrališta. U udaljenosti od 130 m je novo uređena plaža i igralište za djecu kao i 4 restorana i 3 kafića.


kategorizacija objekta

Od mora 10 m
Kapacitet 6 osoba

od 30 €


Pošalji upit

Apartmani Bačić Srima

Apartmani Bačić, u vlasništvu obitelji Bačić, nalaze se u mjestu Srima (Šibensko-kninska županija). Smještaj je udaljen od prvog kupališta 200 m, a od centra mjesta 200 m. Minimalan broj osoba kojem pogoduje jedna smještajna jedinica je 2, a maksimalan 4. Gostima je na raspolaganju: balkon/terasa, okućnica, pribor za jelo i kuhanje, tv, pristup Internetu, klima, posteljina, ručnici, roštilj. Posebno se dogovara: vino, rakija. Adresa: Srima I 77, 22211 Srima, telefon: +385 22 442108 (hrvatski), +385 91 2254011 (hrvatski),


kategorizacija objekta

Od mora 20 m
Kapacitet 4 osoba

na upit


Pošalji upit

Apartmani Bilać Srima

Apartman prvi red do mora, s pogledom na more nudi idealan odmor u mirnom mjestu Srima, koja šetnicom vodi sve do centra Vodica. Apartman ima dva ležaja i jedan francuski ležaj, ukupno za 4 osobe, ima klimu, svaka soba svoj lcd tv, svoje privatno parkirno mjesto. U sklopu objekta je moguće roštiljanje, vlakić po voznom redu vozi sve do Vodica po povoljnim cjenama. Idealno mjesto za opuštanje od svakodnevne žurbe. Kafić i restoran udaljen svega 50 m od apartmana, a unutar 100 m odabir više plaža.


kategorizacija objekta

Od mora 100 m
Kapacitet 8 osoba

od 30 €


Pošalji upit

Apartmani Drmac Srima

Apartmani Drmač, u vlasništvu obitelji Drmač, nalaze se u mjestu Srima (Šibensko-kninska županija). Smještaj je udaljen od prvog kupališta 100 m, a od centra mjesta 100 m. Minimalan broj osoba kojem pogoduje jedna smještajna jedinica je 2, a maksimalan 5. Gostima je na raspolaganju: balkon/terasa, pribor za jelo i kuhanje, tv, pristup Internetu, klima, posteljina, ručnici. Posebno se dogovara: ribolov, rent a scooter, bicikl (mountain bike).


kategorizacija objekta

Od mora 100 m
Kapacitet 36 osoba

od 55 €


Pošalji upit

Apartmani Iris Srima

IRIS apartmani - Moderni, novouređeni apartmani na idealnoj poziciji za sve željne odmora sa raznovrsnim sadržajima na dohvat ruke. Smješteni u malom prekrasnom mjestu Srima, nadomak Vodica, blizu mora, udaljeni samo 100 metara od šljunčane plaže sa kristalno čistim morem. U blizini apartmana se nalaze trgovina, restorani, šljunčana plaža, šetnica kojom je moguće doći do centra Vodica laganom šetnjom cijelim putem uz more. U kući se nalazi teretana i wellness. Apartmani sadrže sve potrebno za ugodan boravak i nezaboravan odmor. FREE Wi-Fi. FIRST MINUTE : 30.5.2015-27.6.2015. GRATIS WELLNESS


kategorizacija objekta

Od mora 20 m
Kapacitet 25 osoba

na upit


Pošalji upit

Apartmani Lušić Srima

Odmor u Srimi, Vodice - aktivni odmor na i oko Srime. Srima je gusto naseljeno obalno apartmansko naselje, koje je izravno povezano s Vodicama. Ona se nalazi na jugu od Vodica i predstavlja najbliži zaklon od gradskog života. Udaljenost između Apartmana Lušić i centra Vodica je oko 2 km. Nudimo Vam 6 apartmana po povoljnim cijenama. U susjedstvu apartmana Lušić su brojni kafići, restorani, slastičarnice, trgovina..., što je idealno za uživanje u odmoru i uštedu novca. Preporučujemo obiteljima s malom djecom da nas posjetite od kraja lipnja do početka srpnja, jer se u neposrednoj blizini Šibenika organizira godišnji Međunarodni dječji festival, gdje možete uživati u Dječjem kazalištu predstava.


kategorizacija objekta

Od mora 80 m
Kapacitet 13 osoba

na upit


Pošalji upit

Apartmani Mali Dvori Srima

Lijepa kuća s 3 apartmana. U četvrti Srima 3 km od centra mjesta Vodice, 10 km od centra mjesta Šibenik. Mirno, sunčano mjesto, 80 m od mora, 80 m od plaže. Za zajedničko korištenje: roštilj, bicikle, pristup internetu Wi-fi. Prilaz autom kuće. Parking uz kuću na parceli. Trgovina 500 m, restoran 80 m, pješćana plaža 80 m pogodna za djecu. U blizini: NP Kornati, NP Krka


kategorizacija objekta

Od mora 200 m
Kapacitet 4 osoba

od 50 €


Pošalji upit

Apartmani Marina Srima

Apartmani Marina nalaze se u Srimi, mjestu pored Vodica. Srima je ugodno i mirno naselje, udaljeno od ljetne vreve sa uređenim plažama i čistim morem. Prednost Srime je mirnoća i odmor u samom mjestu, a opet neposredna blizina Vodica koje slove kao jedno od najboljih mjesta na Jadranu za dobar provod. Mi Vam nudimo 2 novouređena apartmana koja se nalaze u prizemlju obiteljske kuće.


kategorizacija objekta

Od mora 80 m
Kapacitet 4 osoba

od 55 €


Pošalji upit

Apartmani Matas Srima

Lijepa kuća s apartmanima, nalazi se na lijepom predjelu Vodica, nedaleko od plaže (80 m). Ispred kuće se nalazi vlastiti parking, te garnitura za sjedenje.


kategorizacija objekta

Od mora 250 m
Kapacitet 2 osoba

na upit


Pošalji upit

Apartmani MIA Srima

Informacije o smještajnoj jedinici: Centar mjesta: 200 m. More: 200 m. Trgovina: 200 m. Banka: 1500 m. Bar: 50 m. Restoran: 100 m. Ljekarna: 1500 m. Ambulanta: 1500 m. Benzinska postaja: 1000 m. Javni prijevoz: 50 m. Zračna luka: 65000 m Marina: 1500 m Najbliža zračna luka: Zadar Trajektna luka: 65000 m. Najbliža trajektna luka: Zadar. Vrsta plaže : šljunčana i betonske ploče. Najbliža plaža: 200 m. Informacije o objektu: Kapacitet: 2 - 4 Tip A2+2 Kategorija. Površina apartmana 33 m2. Broj kupaonica s tuš kadom : 1. Dodatnih ležajeva: 2 Balkon, 5 m2. Dozvoljeno pušenje. Pogled : zelenilo i dvorište Kat: Sobe:1 - Kapacitet sobe: 2. Bračni krevet: 1. Površina sobe je 9 m2. 2 kat. U apartmanu: Posuđe i pribor za jelo. Pećnica. Hladnjak. Zamrzivač. Mikrovalna pećnica. Aparat za kavu. Ploča za kuhanje. Klima uređaj dio prostorije klimatiziran. Radio Televizor sa satelitskim programom, kuhalo za vodu. Fen. Perilica rublja. Uređaj za glačanje rublja.


kategorizacija objekta

Od mora 10 m
Kapacitet 8 osoba

na upit


Pošalji upit

Apartmani Milena - Srima Srima

Obiteljska kuća. Dva apartmana na prvom katu. Svaki apartman ima posebni ulaz. Objekat se nalazi u centru Srime 30 m od dućana i 60 m od plaže s plavom zastavom. Ap. 1. 2+2 s klimom: kuhinja, spavaća soba, dnevni boravak, terasa, kupatilo. Ap.2. 2+1+1 bez klime: spavaća soba, kuhinja s dnevnim boravkom, WC-tuš, terasa.


kategorizacija objekta

Od mora 10 m
Kapacitet 4 osoba

od 35 €


Pošalji upit

Apartmani More Srima

Iznajmljujem apartman, 65 m2 u obiteljskoj kući, u blizini plaže. Dvije sobe, dnevni boravak sa kuhinjom, kupaona, terasa i osiguran parking.


kategorizacija objekta

Od mora 20 m
Kapacitet 4 osoba

na upit


Pošalji upit

Apartmani Nena Srima

Apartman se nalazi na prvom katu obiteljske kuće u mirnom naselju Srima na 1 km od poznatog turističkog centra Vodice. Samo naselje vrlo je mirno i pogodno za obiteljski odmor, a za one koji vole noćnu zabavu preporučamo odlazak u obližnje Vodice. Gostima preporučamo posjet Nacionalnom parku SLAPOVI KRKE udaljenom 15 km, kao i N. Parku KORNATI. Nudimo besplatan vez za brodice do 10 m!!!!!!!


kategorizacija objekta

Od mora 150 m
Kapacitet 4 osoba

na upit


Pošalji upit

Apartmani Srima Srima

Apartman (40 m2) se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i kupaonice i terase (40 m2). TV, klima- uređaj. Mogućnost boravka za 4 osobe (2+2). Ispred apartmana je vanjski bazen. Parkirno mjesto za jedan automobil nalazi se pored apartmana. 5 minuta hoda do šljunčane plaže. Kućni ljubimci dozvoljeni. Cijena uključuje boravišnu pristojbu. Dodatna naknada - nadoplata 20 EUR završno čišćenje. 100 EUR depozit je potrebno, vraća na odlasku.


kategorizacija objekta

Od mora 70 m
Kapacitet 4 osoba

od 45 €


Pošalji upit

Apartmani Srima Srima

Apartman, 52 m2, sa loggiom od 8 m2 sa garniturom za uživanje i vrtom 20 m2 u hladovini, 150 metara do plaže, idealan za obitelj sa djecom. Posjeduje klima uređaj. Parkirno mjesto osigurano. Apartman ima jednu spavaču sobu sa dva kreveta, dnevni boravak sa blagovaonom i kuhinjom sa ležajem na razvlačenje, loggiu 8 m2 i vrt 20 m2. Do plaže je udaljen 150 metara, plaža je šljunčana a u moru je pijesak, jedan dio je plitko za djecu ili zabavu u moru (picigin). Apartman je slobodan: od 16.07.2016.-13.08.2016. Cijena : 70 eura po danu.


kategorizacija objekta

Od mora 200 m
Kapacitet 40 osoba

od 20 €


Pošalji upit

Apartmani Tonimir Srima

Novouređena Vila Tonimir nalazi su u Srimi-Vodice. Vila ima 3 zvijezdice i sastoji se od apartmana i studio-apartmana (soba). Apartmani se sastoje od kuhinje, kupaone, spavaće sobe, dnevne sobe i terase ili balkona koji su natkriveni ili imaju tende. Studio-apartmani se sastoje od kuhinje, kupaone, sobe i balkona koji su natkriveni. Apartmani i studio-apartmani su opremljeni svom opremom da bi Vaš odmor bio ugodniji: TV, SAT TV, klima, wi-fi, krevetnina-bijela-peglani damast, hotelski bijeli ručnici, rosfrei suđe. Za malu djecu imamo svu potrebnu opremu: dječji krevetić, vrtić, prematalicu i stolac za hranjenje. Za svaki apartman predviđeno je jedno parkirno mjesto u ograđenom dvorištu. Na raspolaganju su Vam veliki roštilj i peka te prostor za druženje, a djeci ljuljačke. Dobrodošli su i kućni ljubimci uz doplatu 6 EUR po danu. Vila je 200 metara udaljena od plaže, a 150 metara od trgovine i pekare.


kategorizacija objekta

Od mora 100 m
Kapacitet 6 osoba

od 90 €


Pošalji upit

Apartmani Villa Genoveva Srima

Suvremen i moderno uređen apartman na katu obiteljske kuće u malom i mirnom mjestu Srima. Drugi red do mora, udaljen 100 m od prekrasne šljunčane plaže ( Plava zastava). Apartman ima 80 m2 ( WC i kupatilo, dvije sobe, kuhinja, blagovaona i dnevni dio) + galerija s kupatilom i WC-om i polu natkrivena terasa 14 m2. Predviđeni broj osoba je 6 (sobe 4, galerija 2). Kompletno je uređen s novim i kvalitetnim namještajem i opremom ( SAT TV, Internet, LCD TV, radio, perilica rublja, fenovi za sušenje kose, mikrovalna , grijač vode, 2 klima uređaja) zadovoljiti će goste koji žele više. Zbog svoje veličine idealan za ljetovanje dviju obitelji. Srima se nalazi u neposrednoj blizini grada Vodica, poznatog ljetovališta sa svim potrebnim sadržajima za odmor i rekreaciju te dva nacionalna parka: NP Kornati i NP Krka.


kategorizacija objekta

Od mora 10 m
Kapacitet 35 osoba

od 60 €


Pošalji upit

Apartmani Villa Moretti Srima

Villa Moretti nalazi se u Srimi u sklopu grada Vodica, na 10 metara od same plaže. Villa raspolaže sa osam klimatiziranih apartmana, koji mogu primiti 4 osobe po apartmanu. Svaki apartman ima standardnu opremu, s kupaonicom, kuhinjom, i velikim terasama. Gostima je osiguran parking u dvorištu ( u hladovini ),te mogu koristiti grill.U dvorištu ville, nalazi se i restoran koji nudi veliki izbor jela i pića po pristupačnim cijenama.


kategorizacija objekta

Od mora 60 m
Kapacitet 3 osoba

od 30 €


Pošalji upit

Apartmani Vodice Srima

VODICE - SRIMA apartmani, površine 27 m2 2+1 osoba i 23 m2 2+1 osoba, TV, 60 m od mora , klima, WiFi, parking. Svi apartmani imaju balkone sa pogledom na more.