Apartmani i privatni smještaj Zaton - Dubrovnik

Uvala Zaton je slikoviti 3 km dug zaljev koji se nalazi svega 10 km sjeverozapadno od Dubrovnika. Podijeljen je na Veliki i Mali Zaton. Ovo čarobno i slikovito malo mjesto ne raspolaže hotelskim smještajem, ali zato nudi bogati izbor apartmana i ostalog privatnog smještaja. Mještani Zatona osim turizmom bave se ribolovom, poljoprivredom, vinogradarstvom i maslinarstvom. Uvalu Zaton krase prekrasne plaže okružene mirisnom borovom šumom na kojima...

Sortiraj prema:

Kuća za odmor Tanya

Zaton - Dubrovnik

Od mora 30 m
Kapacitet 6 osoba

od 180 €

Apartmani Villa Tramonto

Zaton - Dubrovnik

Od mora 50 m
Kapacitet 7 osoba

od 55 €

Apartmani Haussonne Trsteno

Zaton - Dubrovnik

Od mora 500 m
Kapacitet 1 osoba

od 55 €

Kuća za odmor Tanya ( Zaton - Dubrovnik)

Slikovita kamena kuća na samoj obali Zatonskog zaljeva. Kuća se nalazi na sunčanoj strani, samo 30 m daleko od obale,i 50 m od plaže. Kuća se nalazi na veoma mirnoj lokaciji, samo 12 km daleko od starog grada Dubrovnika. (8 km od od ulaska u Dubrovnik). To je jedna stara kamena kuca koja je kompletno renovirana unutra i izvana. Moderna je komforna i potpuno opremljena. Kuća ima ogromnu sunčanu terasu za sunčanje i sjedenje. Pogled na zaljev je lijep i umirujuć.

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Tanya

Od mora 30 m
Kapacitet 6 osoba

Cijena od 180 €

Apartmani Villa Tramonto ( Zaton - Dubrovnik)

Villa Tramonto se nalazi na jednoj od najljepših pozicija u Zatonu Velikom s panoramskim pogledom na cijeli Zatonski zaljev,u bujnom mediteranskom raslinju,50 metara od mora.Ako zelite bijeg od svakodnevnog zivota u urbanim sredinama za odmor u tišini i ljepoti prirode,izaberite Villu Tramonto,koja će vam pruziti svaku udobnost

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Villa Tramonto

Od mora 50 m
Kapacitet 7 osoba

Cijena od 55 €

Apartmani Haussonne Trsteno ( Zaton - Dubrovnik)

Apartmanska kuća Sun nalazi se u malom, mirnom, izvornom mjestu Trsteno, oko 15 km sjeverozapadno od Dubrovnika. Idiličan na planini s pogledom na more izravno preko Elafitskog otočja. Kuća, okružena prekrasnim vrtom, nudi udobnost od 3 zvjezdice. 4 moderna studija za 2-4 osobe s pogledom na more s terase ili balkona imaju čajnu kuhinju, TV sa satelitskim programima i klima uređaj (opcija). Na raspolaganju vam je roštilj. Dovršena parkirna mjesta nalaze se izravno u kući. U selu se nalazi restoran, a trgovine udaljene su oko 3 km. Stanovnici su Nijemci i žive u kući.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Haussonne Trsteno

Od mora 500 m
Kapacitet 1 osoba

Cijena od 55 €

Turistički vodič Zaton - Dubrovnik

Zaton - Dubrovnik  - Grb Uvala Zaton je slikoviti 3 km dug zaljev koji se nalazi svega 10 km sjeverozapadno od Dubrovnika. Podijeljen je na Veliki i Mali Zaton. Ovo čarobno i slikovito malo mjesto ne raspolaže hotelskim smještajem, ali zato nudi bogati izbor apartmana i ostalog privatnog smještaja. Mještani Zatona osim turizmom bave se ribolovom, poljoprivredom, vinogradarstvom i maslinarstvom. Uvalu Zaton krase prekrasne plaže okružene mirisnom borovom šumom na kojima se možete maksimalno opustiti uz mir, tišinu i kristalno čisto more. Zaton krase povijesne znamenitosti poput renesansnih ljetnikovaca nekadašnje Dubrovačke aristokracije koje karakteriziraju Zaton kao dubrovačko ladanjsko područje. Kulturni život u samom mjestu je vrlo raznolik i nude se mnogobrojni događaji poput raznih izložbi, predstava i muzičkih večeri. Smještaj u Zatonu kod Dubrovnika. Apartmani, sobe, i ostali privatni smještaj Zaton i okolica.

Zaton - Dubrovnik Vremenska prognoza