Apartmani i privatni smještaj Molunat

Molunat je maleno ribarsko i turističko mjesto u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u Hrvatskoj. Smjestio se u slikovitom malom zaljevu na krajnjem jugu Hrvatske u općini Konavle blizu granice sa Crnom Gorom. Nalazi se 40 kilometara jugoistočno od grada Dubrovnika, te 20 kilometara južno od zračne luke i Cavtata. U njemu živi tek oko 200 stalnih stanovnika, koji se uglavnom bave turizmom, ugostiteljstvom i ribarstvom. Smještaj u Molunatu se...

Sortiraj prema:

Apartmani Antunović

Molunat

Od mora 50 m
Kapacitet 17 osoba

od 70 €

Apartmani Villa Ana

Molunat

Od mora 10 m
Kapacitet 16 osoba

na upit

Apartmani Miovic

Molunat

Od mora 20 m
Kapacitet 12 osoba

na upit

Apartmani Nena

Molunat

Od mora 10 m
Kapacitet 5 osoba

na upit

Apartmani Antunović ( Molunat)

Apartmani Antunović nalaze se u prekrasnom malom mjestu Moluntu. Molunat je malo ribarsko i turističko mjesto, smješteno u jednoj od najljepših uvala južnog Jadrana, na udaljenosti od 40 km od poznatog kulturnog i povijesnog Starog grada Dubrovnika i 20 km od zračne luke Dubrovnik i Cavtat. Naši udobni apartmani su okruženi mediteranskom vegetacijom, mir i tišina. Nudimo vam mjesto što bi željeli da se vrate i biti najviše dobrodošli natrag. Sve apartmani imaju sobe, kuhinju, kupaonicu, balkon s prekrasnim pogledom na more, terasom, besplatnim bežičnim pristupom internetu, klima-uređaj. Također, možete koristiti vrt, roštilj i parkirno mjesto. Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte na naš e-mail. Family Antunović :-)

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Antunović

Od mora 50 m
Kapacitet 17 osoba

Cijena od 70 €

Apartmani Villa Ana ( Molunat)

Villa Ana se nalazi u prekrasnom mjestu Molunat, u neposrednoj blizini mora. Ispred kuće nalazi se plaža, na raspolaganju su i ležaljke za plažu i tuš. Privez brodica je moguć također. Parking u hladovini je besplatan i u sklopu je objekta. Naši udobni i visoko kategorizirani apartmani okruženi su Mediteranskom vegetacijom što osigurava uživanje u miru i tišini.. Nudimo Vam mjestu gdje ćete se rado vratiti nazad. Veselimo se Vašem dolasku i želimo vam ugodan odmor kod nas. Obitelj Zorović

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Villa Ana

Od mora 10 m
Kapacitet 16 osoba

Cijena na upit

Apartmani Miovic ( Molunat)

Apartmani Miović nalaze se u mjestu Molunat, region Dubrovnik. Smješteni su uz more na atraktivnoj lokaciji.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Miovic

Od mora 20 m
Kapacitet 12 osoba

Cijena na upit

Apartmani Nena ( Molunat)

Molunat je malo ribarsko mjesto udaljeno od Cavtata 15 km od Dubrovnika 35 km. Kuća se nalazi u prvom redu do mora cca 5 metara a sastoji se od 1 dvoetažnog apartmana od 80 m2 potpuno namješten sa svim kućanskim aparatima i terasom od 25 m2 sve s pogledom na more. Ima 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, vlastitu plažu s tušem na plaži. Prednost smještaja je mir, čisto more, veliko dvorište s prirodnim hladom. Kapacitet osoba je 5 + 2 u velikom apartmanu. Molunat je idealno mjesto za pravi odmor. U Moluntu su dvije trgovine, 3 caffe bara i 2 restorana. Aerodrom Ćilipi udaljen je 15 km.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Nena

Od mora 10 m
Kapacitet 5 osoba

Cijena na upit

Turistički vodič Molunat

Molunat  - Grb Molunat je maleno ribarsko i turističko mjesto u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u Hrvatskoj. Smjestio se u slikovitom malom zaljevu na krajnjem jugu Hrvatske u općini Konavle blizu granice sa Crnom Gorom. Nalazi se 40 kilometara jugoistočno od grada Dubrovnika, te 20 kilometara južno od zračne luke i Cavtata. U njemu živi tek oko 200 stalnih stanovnika, koji se uglavnom bave turizmom, ugostiteljstvom i ribarstvom. Smještaj u Molunatu se nudi isključivo u apartmanima, sobama i kućama za odmor u sklopu privatnog obiteljskog smještaja. Ljubazni domaćini će učiniti sve kako bist proveli ugodan i nezaboravan odmor u ovoj netaknutoj prirodnoj oazi na samom jugu Hrvatske. Mjesto je dobilo ime po istoimenom poluotoku, koji je ime dobio po starogrčkoj riječi molos koja znači luka ili uvala. Ovo nas upućuje na nekadašnju antičku luku Malog i Velikog Molunta, zaštićenu od nevremena i visokih valova, o čemu svjedoče brojni arheološki tragovi u podmorju, te na ostacima zidina i utvrde. U 15. stoljeću Dubrovčani ovdje ponovno osnivaju mjesto koje je tada prvotno služio kao sklonište za oboljele od kuge i karantena za brodove koji su dolazili iz drugih mediteranskih luka. Kroz slijedećih nekoliko stoljeća, bio je u sastavu poznate i vrlo razvijene Dubrovačke Republike, a zbog svoje pozicije, bio je čestom metom napada gusara. Danas je Molunat razvijeno malo turističko mjesto koje svojim posjetiteljima nudi očuvanu prirodu s brojnim vrstama mediteranskog ljekovitog bilja, razvedenu obalu sa nekoliko pješćanih plaža i plićaka, dva mala otočića, te bistro i vrlo čisto more bogato ribom. Kako se nalazi na krajnjem jugu, klima je vrlo povoljna sa dugim i vrućim ljetima, te izrazito blagim i ugodnim zimama, što omogućuje razvoj cjelogodišnjeg turizma. Posjetite ovaj mali skriveni dragulj Jadrana, te provedite nezaboravan obiteljski odmor daleko od gužvi uz netaknutu prirodu i kristalno čisto more. Pretražite privatni smještaj u Molunatu, te uštedite i do 40% na skupim agencijskim provizijama. Apartmani, sobe i kuće za odmor Molunat! Dobrodošli u Molunat!

Molunat Vremenska prognoza