Apartmani i privatni smještaj Vukovar

Vukovar je grad i najveća hrvatska riječna luka na rijeci Dunavu. Smjestio se na krajnjem istoku kontinentalne Hrvatske na ušću rijeke Vuke u Dunav. Vukovar je administrativno, gospodarsko i kulturno središte Vukovarsko-srijemske županije. Bilježi skoro 5000 godina dugu povijest kontinuirane naseljenosti i to kroz brojne arheološke lokalitete. Vučedolska kultura iz bakrenog doba posebno je značajna, a ime je dobila po lokalitetu Vučedol...

Sortiraj prema:

Sobe Biser Dunava

Vukovar

Od mora 10 km
Kapacitet 12 osoba

od 40 €

Soba Noćko

Vukovar

Od mora > 50 km
Kapacitet 14 osoba

od 15 €

Apartman Lucija

Vukovar

Od mora > 50 km
Kapacitet 6 osoba

od 40 €

Sobe Biser Dunava ( Vukovar)

Odaberite vrhunski odmor u privatnom smještaju na obali rijeke Dunav udaljenom tek nekoliko minuta od vodotornja. Biser Dunava savršeni je izbor ukoliko ste došli istraživati Vukovar, odmoriti se ili ste na poslovnom putovanju.  Kapacitet objekta je 6 opremljenih soba s kupaonicama, blagovaonom za doručak, besplatan Internet, garažom za smještaj bicikala i pripadajućom radionicom za popravak bicikala, parkiralištem, voćnjakom uz rijeku Dunav sa raznovrsnim sezonskim voćem koje Vam stoji na raspolaganju, te zeleno okruženje ljetne terase. Profesionalnost, gostoljubivost i visoka razina usluge, omogućit će da Vaš boravak u Biseru Dunava bude poseban doživljaj. Neka Biser Dunava bude Vaše mjesto opuštanja, poslovnih uspjeha i susreta, te ugodnih druženja i trenutaka.

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Biser Dunava

Od mora 10 km
Kapacitet 12 osoba

Cijena od 40 €

Soba Noćko ( Vukovar)

Mob: 092/336-2283 092/266-2211 email: nocko.prenociste@gmail.com Sobe i apartmani Noćko udaljen 700 m od centra grada. Raspolažemo sa kapacitetom od 14 kreveta od kojih su tri trokrevetne sobe, dvije dvokrevetne i apartmanom, svaka sa mogućnošću dobivanja pomoćnog ležaja. Također, gostima je na raspolaganju blagovaonica i kuhinja opremljena svim potrebnim kućanskim aparatima (pećnica, mikrovalna pećnica, perilica posuđa, itd.). Vlasiti parking koji se nalazi u samome dvorištu objekta, također i garažu za bicikle. Sobe i apartmani su pogodni za sve vrste turista, od poslovnih ljudi, obitelji do ciklo turista. Veselimo se vašem dolasku i želimo vam ugodan boravak.

Kategorizacija Kategorizacija - Soba Noćko

Od mora > 50 km
Kapacitet 14 osoba

Cijena od 15 €

Apartman Lucija ( Vukovar)

Apartman Lucija nalazi se u Vukovaru, a nudi terasu i besplatni WiFi. Ovaj klimatizirani apartman obuhvaća balkon. Apartman s 2 spavaće sobe ima dnevni boravak s TV-om ravnog ekrana, potpuno opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i kupaonicu. Osoblje recepcije može pružiti korisne informacije o okolici. Gosti se mogu opustiti u vrtu. Objekt je smješten 38 km od Osijeka i 24 km od Vinkovaca. Zračna luka Osijek udaljena je 25 km.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Lucija

Od mora > 50 km
Kapacitet 6 osoba

Cijena od 40 €

Turistički vodič Vukovar

Vukovar  - Grb Vukovar je grad i najveća hrvatska riječna luka na rijeci Dunavu. Smjestio se na krajnjem istoku kontinentalne Hrvatske na ušću rijeke Vuke u Dunav. Vukovar je administrativno, gospodarsko i kulturno središte Vukovarsko-srijemske županije. Bilježi skoro 5000 godina dugu povijest kontinuirane naseljenosti i to kroz brojne arheološke lokalitete. Vučedolska kultura iz bakrenog doba posebno je značajna, a ime je dobila po lokalitetu Vučedol koji se nalazi nekoliko kilometara od Vukovara. Vjerojatno najpoznatija keramička posuda s arheoloških iskopina je Vučedolska golubica povijesni simbol grada Vukovara. Nakon starih kultura i Rimljana ovaj predio u 9. stoljeću naseljavaju Hrvati. U 18. i 19. stoljeću velike posjede dobiva ili kupuje njemačka plemićka obitelj, grofovi Eltz. Danas se u dvorcu grofova Eltz smjestio gradski muzej sa mnoštvom eksponata koji prikazuju prošlost Vukovara od prapovijesti do danas. Povijesni barokni centar Vukovara, koji gradu daje specifičnu vizuru prepoznatljivo je po kućama s baroknim lukovima građenim u tipičnom stilu marijaterezijanskog provincijskog baroka. Uže središte zaštićeno je kao urbana povijesna cjelina. U toplijem dijelu godine možete posjetiti Adu, pjeskoviti otok na Dunavu koji je omiljeno kupalište Vukovaraca, udaljeno od središta Vukovara svega 5 minuta vožnje čamcem. U gradu možete uživati i u brojnim kulturno-zabavnim manifestacijama, a u restoranima možete isprobati gastronomske specijalitete ovoga kraja. Posjetite grad heroj Vukovar, pronađite povoljan privatni smještaj i doživite sve čari ovog zanimljivog kontinentalnog kraja Hrvatske. Smještaj u Vukovaru. Apartmani, sobe i ostali privatni smještaj Vukovar. Dobrodošli u Vukovar!

Vukovar Vremenska prognoza