Apartmani i privatni smještaj Vukovar

Vukovar je grad i najveća hrvatska riječna luka na rijeci Dunavu. Smjestio se na krajnjem istoku kontinentalne Hrvatske na ušću rijeke Vuke u Dunav. Vukovar je administrativno, gospodarsko i kulturno središte Vukovarsko-srijemske županije. Bilježi skoro 5000 godina dugu povijest kontinuirane naseljenosti i to kroz brojne arheološke lokalitete. Vučedolska kultura iz bakrenog doba posebno je značajna, a ime je dobila po lokalitetu Vučedol...

Sortiraj prema:

Sobe Biser Dunava

Vukovar

Od mora 10 km
Kapacitet 12 osoba

na upit

Sobe Noćko

Vukovar

Od mora > 50 km
Kapacitet 14 osoba

na upit

Apartman SAN

Vukovar

Od mora > 50 km
Kapacitet 4 osoba

od 45 €

Sobe Biser Dunava ( Vukovar)

Odaberite vrhunski odmor u privatnom smještaju na obali rijeke Dunav udaljenom tek nekoliko minuta od vodotornja. Biser Dunava savršeni je izbor ukoliko ste došli istraživati Vukovar, odmoriti se ili ste na poslovnom putovanju.  Kapacitet objekta je 6 opremljenih soba s kupaonicama, blagovaonom za doručak, besplatan Internet, garažom za smještaj bicikala i pripadajućom radionicom za popravak bicikala, parkiralištem, voćnjakom uz rijeku Dunav sa raznovrsnim sezonskim voćem koje Vam stoji na raspolaganju, te zeleno okruženje ljetne terase. Profesionalnost, gostoljubivost i visoka razina usluge, omogućit će da Vaš boravak u Biseru Dunava bude poseban doživljaj. Neka Biser Dunava bude Vaše mjesto opuštanja, poslovnih uspjeha i susreta, te ugodnih druženja i trenutaka.

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Biser Dunava

Od mora 10 km
Kapacitet 12 osoba

Cijena na upit

Sobe Noćko ( Vukovar)

Mob: 092/336-2283 092/266-2211 email: nocko.prenociste@gmail.com Sobe i apartmani Noćko udaljen 700 m od centra grada. Raspolažemo sa kapacitetom od 14 kreveta od kojih su tri trokrevetne sobe, dvije dvokrevetne i apartmanom, svaka sa mogućnošću dobivanja pomoćnog ležaja. Također, gostima je na raspolaganju blagovaonica i kuhinja opremljena svim potrebnim kućanskim aparatima (pećnica, mikrovalna pećnica, perilica posuđa, itd.). Vlasiti parking koji se nalazi u samome dvorištu objekta, također i garažu za bicikle. Sobe i apartmani su pogodni za sve vrste turista, od poslovnih ljudi, obitelji do ciklo turista. Veselimo se vašem dolasku i želimo vam ugodan boravak.

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Noćko

Od mora > 50 km
Kapacitet 14 osoba

Cijena na upit

Apartman SAN ( Vukovar)

Želite li posjetiti Vukovar sa svojom obitelji, poslovnim partnerima ili prijateljima, spremni smo Vas ugostiti. Apartman SAN samostalna je stambena jedinica u prizemlju obiteljske kuće sa zasebnim ulazom u kojemu se nalazi i stan vlasnika. Apartman je 700 metara udaljen od centra grada Vukovara, a do prve trgovine i pekare udaljen je tek 150 metara. Apartman se sastoji od hodnika, dvije odvojene spavaće sobe, jedna dvokrevetna sa opcijom spajanja u veliki bračni krevet i jedna jednokrevetna soba, opremljene svom posteljinom. U svakoj sobi nalaze se pripadajući ormari, noćni ormarići, stolne lampe, te radni stol i stolica. Dnevni boravak u kome je kutna garnitura na razvlačenje može također poslužiti za spavanje do dvije osobe, TV (satelit), radio, klima, i besplatni Wi-Fi pristup internetu. Gostima je na raspolaganju i blagovaonica, kuhinja opremljena svim kuhinjskim priborom i opremom (hladnjak, pećnica, ploča za kuhanje, mikrovalna, kuhalo za vodu), te kupaonica opremljena sušilom za kosu, perilicom rublja te ručnicima i kozmetikom za goste. Gosti imaju na raspolaganju namještenu terasu, kao i osiguran besplatan parking vozila. Apartman je pogodan za sve vrste gostiju (poslovni ljudi, obitelji, grupe gostiju). Apartman se nalazi u dijelu grada pod nazivom Sajmište. Sajmište je stari dio grada Vukovara u blizini centra Grada. Želimo vam ugodan boravak. Duga 51 32000 Vukovar Mob: 00385 (0)98/537-573 E-mail: azenic.ivica@gmail.com

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman SAN

Od mora > 50 km
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 45 €

Turistički vodič Vukovar

Vukovar  - Grb Vukovar je grad i najveća hrvatska riječna luka na rijeci Dunavu. Smjestio se na krajnjem istoku kontinentalne Hrvatske na ušću rijeke Vuke u Dunav. Vukovar je administrativno, gospodarsko i kulturno središte Vukovarsko-srijemske županije. Bilježi skoro 5000 godina dugu povijest kontinuirane naseljenosti i to kroz brojne arheološke lokalitete. Vučedolska kultura iz bakrenog doba posebno je značajna, a ime je dobila po lokalitetu Vučedol koji se nalazi nekoliko kilometara od Vukovara. Vjerojatno najpoznatija keramička posuda s arheoloških iskopina je Vučedolska golubica povijesni simbol grada Vukovara. Nakon starih kultura i Rimljana ovaj predio u 9. stoljeću naseljavaju Hrvati. U 18. i 19. stoljeću velike posjede dobiva ili kupuje njemačka plemićka obitelj, grofovi Eltz. Danas se u dvorcu grofova Eltz smjestio gradski muzej sa mnoštvom eksponata koji prikazuju prošlost Vukovara od prapovijesti do danas. Povijesni barokni centar Vukovara, koji gradu daje specifičnu vizuru prepoznatljivo je po kućama s baroknim lukovima građenim u tipičnom stilu marijaterezijanskog provincijskog baroka. Uže središte zaštićeno je kao urbana povijesna cjelina. U toplijem dijelu godine možete posjetiti Adu, pjeskoviti otok na Dunavu koji je omiljeno kupalište Vukovaraca, udaljeno od središta Vukovara svega 5 minuta vožnje čamcem. U gradu možete uživati i u brojnim kulturno-zabavnim manifestacijama, a u restoranima možete isprobati gastronomske specijalitete ovoga kraja. Posjetite grad heroj Vukovar, pronađite povoljan privatni smještaj i doživite sve čari ovog zanimljivog kontinentalnog kraja Hrvatske. Smještaj u Vukovaru. Apartmani, sobe i ostali privatni smještaj Vukovar. Dobrodošli u Vukovar!

Vukovar Vremenska prognoza