Apartmani i privatni smještaj Kneževi Vinogradi

Kneževi Vinogradi su maleno naselje i općina u Osječko-baranjskoj županiji. Nalazi se u Baranji na krajnjem istoku hrvatske nedaleko od grada Osijeka. U općini Kneževi Vinogradi živi oko 5000 stanovnika koji se uglavnom bave stočarstvom i uzgojem različitih poljoprivrednih kultura, većinom žitarica, te uzgojem vinove loze. U zadnje vrijeme sve više se razvija seoski, lovni i ribolovni turizam. Tu se nalazi omiljeno ljetno odredište iz...

Sortiraj prema:

Sobe Irena

Kneževi Vinogradi

Od mora > 50 km
Kapacitet 7 osoba

od 12 €

Sobe Irena ( Kneževi Vinogradi)

Posjetite našu prekrasnu Baranju, te smjestite se u sobama Irena, koji za Vas pripremaju uvijek neki popust ! Sobe Irena Baranja , www.sobe-irena-com . Sobe se nalaza u Kneževim Vinogradima u srcu Baranje,te je idealna početna točka za razgledavanje naše krasne Baranje, Slavonije, i Zapadnoga Srijema (Ilok,Vukovar,Vinkovci Ilok ) a i Mađarske i Srbije, zbog blizine granice. Zimi u sobama centralno grijanje,a ljeti se osvježimo u prekrasnim bazenima, koje se nalaze samo 50 m od našeg smjestaja. Lp od Irene i Srećka Grgić.

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Irena

Od mora > 50 km
Kapacitet 7 osoba

Cijena od 12 €

Turistički vodič Kneževi Vinogradi

Kneževi Vinogradi  - Grb Kneževi Vinogradi su maleno naselje i općina u Osječko-baranjskoj županiji. Nalazi se u Baranji na krajnjem istoku hrvatske nedaleko od grada Osijeka. U općini Kneževi Vinogradi živi oko 5000 stanovnika koji se uglavnom bave stočarstvom i uzgojem različitih poljoprivrednih kultura, većinom žitarica, te uzgojem vinove loze. U zadnje vrijeme sve više se razvija seoski, lovni i ribolovni turizam. Tu se nalazi omiljeno ljetno odredište iz cijele regije koji tradicionalno uživaju u bazenima i bogatoj punudi sportsko-rekreacijskog centra "Bazeni". Mjesto je vrlo mirno i idilično, te idealno za bijeg od gradskog smoga i vreve. U blizini se nalazi i Park prirode Kopački rit, gdje će uživati svi zaljubljenici u prirodu i bogati životinjski svijet, osobito ptičji svijet. Smještaj se nudi na brojnim seoskim gospodarstvima gdje možete upoznati bogatu tradiciju i kulturnu baštinu Baranje. Također možete kušati slavonske specijalitete poput kulena ili vrhunskog baranjskog vina. Dobrodošli u Kneževe Vinograde.

Kneževi Vinogradi Vremenska prognoza
Kneževi Vinogradi - pretražite smještaj u blizini